Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помооооооооооооощ ОТКРАДНАХА НИ Jeep-а

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Помооооооооооооощ ОТКРАДНАХА НИ Jeep-а

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
    От тази тема:
    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...827#post213827
    става ясно ,че е Гранд Чероки 2.5 ТД,стана ясно ,че е зелен и е с номер СА9182КТ.
    Така ,че ...на работа.
    Да, но София не е никак малка
    LZ1PER

Коментар

Ако е застрахована само на застрахователите разчитай да я търсят, те имат интерес.Полицията е в ролята само да ти издаде бележка за кражбата.Пък ние ще се оглеждаме....

Коментар

По сяка вероятност чакаи да ти се обадят-за откуп,ако си я намериш огледаи я добре виш за пясък в резервоара ,и разни такива дрисни,интересно ми е ако не ти се обадят за откуп,какво ще я правят на части ли ще я чоплят какво...?
        кои знае в кое закътано село е или в някоя миша дупка !!!
        дано да имаш касмет да си я върнеш пак ... късмет

Коментар

Уважаеми колеги, в предвид на важността на темата я залепвам и премествам в форум четен от всички. Моля спешно да публикувате снимки все пак!
          VPetrov.photography

Коментар

Първоначално публикуван от hristota Преглед на мнение
            Какво да кажа Още не я бяхме снимали, а за застраховката щях да ходя днес по обяд, ама минути преди тожа я откраднаха.
            Има в талона номера на рама и двигател и това е зелен металик стандартния цвят. Друго незнаем. Още се опознавахме с нея и само два дни сме я карали, как да знам отличителните и белези.
            Надявам се на полицията....................
            човека си каза че не я е снимал

Коментар

Карах тая кола два дни и се влюбих. Сега мойе да се каже че след жена си нея обичах. Какви особенности да и видя. За мен тя беше просто една голяма хубава, за моите разбирания кола и нищо повече. Мога да Ви дам номера от талона на рама ипочее, което едвали ще помогне. Жалко, ама сега ще плащаме с жена ми заем 6 години и ще караме ютиятя из къщи. Бях в полициятя и понейе сме йурналистическо семейство стигнахме чак до министъра................няма надежда. Поне ни приеха и изслушаха............маи това е.
              Бе , добри хора, жалка история...............в каква държава живеем...........
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
              "Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)

Коментар

Съжалявам,колега...Днес с теб сме пострадали заедно...И на мен ми откраднаха Голфа...Стискам ти палци,дано се намери.
                А за всички колеги:
                Приемете го като съвет.Винаги си застраховайте колите поне срещу кражби.И аз не мога да повярвам,че някой може да "гепи" Голф 2-ка.И не го застраховах.И сега ще пия една студена...
                Скапана ни е държавата и това е...
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                  Съжалявам,колега...Днес с теб сме пострадали заедно...И на мен ми откраднаха Голфа...Стискам ти палци,дано се намери.
                  А за всички колеги:
                  Приемете го като съвет.Винаги си застраховайте колите поне срещу кражби.И аз не мога да повярвам,че някой може да "гепи" Голф 2-ка.И не го застраховах.И сега ще пия една студена...
                  Скапана ни е държавата и това е...
                  е ти поне му знаеш специфичните неща и белези.кофти работа

Коментар

Да,стърчи една педя на останалите коли. И е черен.Ама де късмет да го срещна...
                    0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

...И аз не мога да повярвам,че някой може да "гепи" Голф 2-ка...
                      Тази пролет ми откраднаха жигулата...и аз не можах да повярвам..

Соти, съжалявам за случилото се.

Коментар

Кофти Незнам какво да кажа повече....
                        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Съболезнования ...

Коментар

Съболезнования и от мен и дано със Соти си намерите джипките
                            ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
                            Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

Нали знаете девиза на "застрахователите" - "Елате вие от' че доем ние.."
                              Don't hunt IF you can't kill
                              първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Нали си оставихте мобилните телефони на жалбите в полицията , ако са ви преценили както те си знаят може и да получите някаква вест.........

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X