Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помооооооооооооощ ОТКРАДНАХА НИ Jeep-а

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Помооооооооооооощ ОТКРАДНАХА НИ Jeep-а

колега един познат преди време изпат обяви награда на всички таксита а след това от милицията му казаха че бил грешен подход но я намери УСПЕХ

Коментар

Преди 2 години откраднаха Мерцедесът, който караше баща ми - 200Е, 88 година. Сутрината в 8 часа. Брат ми излезе в 7:15 за училище, колата беше пред блока, в 8 я нямаше. Нито гък от алармата, "секретното" ключи също не помогна. Обадихме се в полицията, казаха - елате на място. Тръгвайки натам случайно видяхме, че колата е завряна в ливадата до съседния блок - зад храстите. Никой нямаше да се сети да гледа там. Стара истина е, че най-лесно се крие нещо, като го оставиш пред всички.

Около Бриколаж е кв. Полигона. Има доста забутани места, няколко халета. От към Окръжна болница има поне един подземен паркинг, иначе места за паркиране има около всички блокове. Повечето са забутани и не се виждат от главната улица.

Успех, дано колите се намерят.
      Аз не вярвам в чудеса!
      Разчитам на тях!

Коментар

Първоначално публикуван от Иван Горчев Преглед на мнение
        Преди 2 години откраднаха Мерцедесът, който караше баща ми - 200Е, 88 година. Сутрината в 8 часа. Брат ми излезе в 7:15 за училище, колата беше пред блока, в 8 я нямаше. Нито гък от алармата, "секретното" ключи също не помогна. Обадихме се в полицията, казаха - елате на място. Тръгвайки натам случайно видяхме, че колата е завряна в ливадата до съседния блок - зад храстите. Никой нямаше да се сети да гледа там. Стара истина е, че най-лесно се крие нещо, като го оставиш пред всички.

Около Бриколаж е кв. Полигона. Има доста забутани места, няколко халета. От към Окръжна болница има поне един подземен паркинг, иначе места за паркиране има около всички блокове. Повечето са забутани и не се виждат от главната улица.

Успех, дано колите се намерят.
        Това го направихме , ако може да се каже целия район претърсих на следващата сутрин. Почвам мда си мисля, че е скрита някъде другаде.................за съжаление никой не знае къде..........
        Последно редактирано от hristota; 27-09-07, 10:17.
        ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
        "Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)

Коментар

Колеги, мисля, че хората, които крадат коли имат и интернрт и следят всички тези форуми................. Бая са по-напред от полициятя, която и интернрт няма / така ми казаха/. От всичко е видно, че някакъв човек си търси колата. Тогава, а и след като съм казал на много хора / какви ли не/ че търся, може да се свържат с мен и да поискат пари............Нямам идея колко и дали ще мога да ги дам, но ако искат да ме намерят с цел откуп не съм се скрил от никого.
          На полицаите спрях да разчитам вече, защото само врели некипели ми говорят................и ми се струва, че не са се разбързали. По това което ми говорят ми се струва, че точно те няма да ми намерят автомобила.
          Благодарности за съчувствието!

Коментар

На полицаите спрях да разчитам вече, защото само врели некипели ми говорят................и ми се струва, че не са се разбързали. По това което ми говорят ми се струва, че точно те няма да ми намерят автомобила.
            Бъди сигурен. Колкото намериха моите...

Коментар

[quote=ceko26;216264]Според мен сте згрешили с вдигането на толкова шум в районното.Полицайте са замесени в кражбите с цел откуп.Като отидеш да писнеш в районното ти записват мобилния тел. на който ти се обаждат по късно за отку
              Оня ден на 27.09.2007 пред метро на Цариградско за около 30.минути са изчезнали 3 автомобила.един от потърпевшите ми е познат и ми разправя че като искали видео от метро му отговорили че точно в този момент имали проблем с тази камера .................ОТ КАДЕ ЛИ СА ЗНАЕЛИ БАНДИТИТЕ ЗА ПОВРЕДАТА???????

Коментар

Идиотщината в БГ е огромна!На мен ми откраднаха едно рено,много лачено насред Варна точно за 5 минути.След намесата на полицията се вбесих,защото ми казаха да не се безпокоя,щото това била 15-тата открадната кола за деня-огромно облекчение за мен....Също така ми съобщиха много-много да не се надявам,защото се намирали едва 1/3 от колите!И до ден днешен колата я няма!Два пъти ни крадът един служебен бус Мерцедес,бая голям,по на всичкото отгоре и с кран на него.Първия път се обадиха за откуп и си го взехме.Да обаче втория път никои не се обади и то бе задигнат от центъра на София!Два дни след това ни откраднаха още един Бус-пак не го намериха.След намирането на Мерцедеса първия път отидохме в Полицията да попълним документи,че е намерен.Полицая вика-колко платихте?Казвам-нищо,а оня се подхили и вика-айде де-вчера шефа се изръси 5 бона за един пасат,па вие не сте платили!Въобще-трагедия!Спасението му е каско и нищо друго!
                0899 шест5313нула
                За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                  Спасението му е каско и нищо друго!
                  Само трябва да се внимава да не изтече. На един съсед денят след като му изтече каското му задигнаха Фиат Уно - жена му го карала този ден, слязла за 5 минути да си купи вестник след което колата я нямало. И до ден днешен я няма.
                  Аз не вярвам в чудеса!
                  Разчитам на тях!

Коментар

колеги внимаваите откъде си купувате колите,че преди време един мои колега изгоря по същия начин.оказа се че автокъщата си има агенти които крадат колите,но неможели даим направят нищо щото трябва даги хванат наместопрестаплението.защо така незнам.
                    boko
                    Jeeep---KIA
                    https://www.facebook.com/autoboko/

Коментар

aaaa Mного лошо... Съчуствам ти...

Представям си какво ще е да ти откраднат колата.... Но току що купена направо

Не се отчайвай обаче.. Гледай напред. Може да е било писано така.. Колата да е имала скрит проблем и да си щял да пстрадаш. НЕ ГО ПОЖЕЛАВАМ НА НИКОГО.. освен на крадеца. Затова гледай напред.

Стискам палци да намериш крадеца и да го приклещиш в някой тъмен ъгъл и да си с тръбен ключ в рака...Поне 2 месеца да лежи в болница.

УСПЕХ.

Коментар

Днес на обед от един паркинг на 200м от дома са свили TLC 120. Къса база, десен волан, сив металик, с италиански номера. Нещо много се активизираха в последно време...

Коментар

Колега успех. Само искам да отбележа че преди доста време
                          и аз бях пострадал като теб! Не се отказвай , моята я издирвах четири месеца и я намериха, приятели в друг град
                          с други номера. Та успех и стискам палци и се вкл. да гледам където карам!
                          [SIGPIC][/SIGPIC]
                          SJ 413

Коментар

Понеже полицията спи, за разлика от мен и жена ми..........та ето каква е историята:
                            Момчетата, дето ни продадоха колата, още като разбрали, че ще я купуваме се задействали и си направили ключ. После леко откачили свирката на алармата и си прибрали единия имобилайзер. Докато си приказвахме, така невинно ме разпитаха къде работя / адреса е лесно проверим /. Така като ни пратиха при техен човек в КАТ, уж да не чакаме, понеже жената е бременна и от него са разбрали че не сме направили застраховка. В първите дни не са открили колата на адреса, който е посочен в договора и именно затова не са я откраднали от пред блока дето живеем. В първия възможен ден понеделник отивам на работа...............колата изчезва.
                            Така си мисля поне аз, ама има и логика...........Знам ли.

Коментар

Първоначално публикуван от hristota Преглед на мнение
                              Понеже полицията спи, за разлика от мен и жена ми..........та ето каква е историята:
                              Момчетата, дето ни продадоха колата, още като разбрали, че ще я купуваме се задействали и си направили ключ. После леко откачили свирката на алармата и си прибрали единия имобилайзер. Докато си приказвахме, така невинно ме разпитаха къде работя / адреса е лесно проверим /. Така като ни пратиха при техен човек в КАТ, уж да не чакаме, понеже жената е бременна и от него са разбрали че не сме направили застраховка. В първите дни не са открили колата на адреса, който е посочен в договора и именно затова не са я откраднали от пред блока дето живеем. В първия възможен ден понеделник отивам на работа...............колата изчезва.
                              После е предадена на някакви хора и там някъде в югоизточната част на София следите се губят.
                              Сънявам се че някога ще се появи, ама поне знам, кой ни е спретнал номера и как е станало.
                              Пазете се хора!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              и кво чакаш.на фрактура май беше 50 лв.
                              или по рано беше толкова.

Коментар

Ако си сигурен в това пиши откъде си я купил за да няма и други изгорели!
                                кофти работа дано се намери колата
                                When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X