Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помооооооооооооощ ОТКРАДНАХА НИ Jeep-а

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Помооооооооооооощ ОТКРАДНАХА НИ Jeep-а

Първоначално публикуван от Nik Nikolov Преглед на мнение
    Колега, кажи все пак от къде купи колата. Толкоз ли е тайно ?
    Колата си я намерих в нета, а я купих от едни тарикати на Горубляне. Понеже форума е публичен, неща да казвам име на фирма, поне засега.
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
    "Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)

Коментар

Първоначално публикуван от hristota Преглед на мнение
      Колата си я намерих в нета, а я купих от едни тарикати на Горубляне. Понеже форума е публичен, неща да казвам име на фирма, поне засега.
      Той форума е публичен, ама ЛС, са си Лични Съобщения. Аз те питах и преди, и не казваш.
      Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Разказаха ми играта, на тоя етап тея "момчета"
        ...........върхаха ни назад с пари.Заема за колата 10 години ни чака НАС............ Нека засега си ги запазя само за мен си, а иначе обещавам да ви станат известни. По нататък, може и да се "прочуят"

Коментар

Кога?

Коментар

Разказаха ми играта, на тоя етап тея "момчета"
            ...........върхаха ни назад с пари.Заема за колата 10 години ни чака НАС............ Нека засега си ги запазя само за мен си, а иначе обещавам да ви станат известни. По нататък, може и да се "прочуят"
            Колега,аз мисля че е редно да споделиш с всички откъде е купена колата щом имаш съмнения за кражбата с участието на търговцитеТова ще е полезна информация и така всички колеги ще са по предпазливи и ще имат едно на ум ако случайно купуват возило от същите хора

Коментар

Абсолютно подкрепям горното мнение. Всички Киртаци трябва да са известни и посочени. Ни виждам защо трябва се кътат тези боклуци.
              Only after the last tree has been cut down,
              Only after the last river has been poisoned,
              Only after the last fish has been caught,
              Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Това ще е полезна информация и така всички колеги ще са по предпазливи и ще имат едно на ум ако случайно купуват возило от същите хора[/quote]
                Те точо тези търговци повече няма да се занимават с внос и продажба на автомобили................А дори и да продължат, ще станат честни хора

Коментар

просто недоумявам, как може още да има хора дето си купуват коли от мошениците в Горубляне???
                  Дори да е по-евтино /в което се съмнявам/ - там вероятността да те измамят по някакъв начин /било кофти кола, било нередовни документи или както в случая дубликат на ключовете и "фокус-мокус"/ е огромна!!!

Оскар Уайлд бил казал, че е човешко да се греши - бедата е, че не се учиме от грешките...
                  помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Това ще е полезна информация и така всички колеги ще са по предпазливи и ще имат едно на ум ако случайно купуват возило от същите хора
                    Те точо тези търговци повече няма да се занимават с внос и продажба на автомобили................А дори и да продължат, ще станат честни хора[/QUOTE]

Ако кажеш кои са НЕ просто ще имам едно на ум, ами въобще няма да стъпя там или да купувам нещо от тях. Такива ги отписвам FOREVER.
                    Only after the last tree has been cut down,
                    Only after the last river has been poisoned,
                    Only after the last fish has been caught,
                    Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                      просто недоумявам, как може още да има хора дето си купуват коли от мошениците в Горубляне???
                      Дори да е по-евтино /в което се съмнявам/ - там вероятността да те измамят по някакъв начин /било кофти кола, било нередовни документи или както в случая дубликат на ключовете и "фокус-мокус"/ е огромна!!!

Оскар Уайлд бил казал, че е човешко да се греши - бедата е, че не се учиме от грешките...
                      Така се получава на практика, ама те си публикуват обявите в нета.......Иначе от къде се купуват коли..........Аз прерди много години пак от там си купих кола..............нямаше такива проблеми, ама се скапах да я ремонтирам, докато накрая не успях да я продам...............
                      За Джипката............обикалях цяла България..........до Мизия ходих...до Певен..........ама накрая пак на Горубляне се върнах.............може да е било грешка, ама вече е късно.

Коментар

Дааааааа всичко е възможно...на един приятел му откраднаха пасата през 93 г., беше чисто нов и каква изненада-10 години по-късно му се обаждат- ела си го вземи, че полицията го е намерила в Киев, съвсем случайно при некаква проверка. Само че да си го докара му казаха ,че ще струва хиляди пари за некакви такси, а и застраховката му беше изплатена...., така си остана колата в чужди земи. казвам само пример какви чудесии стават.....

Коментар

Дай да направим една разходка с джиповете до тази автокъща да ги питаме дали случайно не знаят нещо за джипа на колегата. Стига сме търпели тези измикяри. Ако има желаещи да се записват, за събота сутрин,преди разходките например.
                          Не ми пука за лака , а за пропуснатите приключения ))

Коментар

Ами незнаем нито къщата ,нито маршрута....
                            B+

Коментар

Значи всички

Коментар

Да ходят само джипове с каско че не се знае знае ли се . Мамка им на всички крадци.... .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X