Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помооооооооооооощ ОТКРАДНАХА НИ Jeep-а

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Помооооооооооооощ ОТКРАДНАХА НИ Jeep-а

Съчувствам най-искрено на потърпевшите! Още повече че и моите кола и мотор са купени с пари от кредит, който имам да изплащам още доста, та аз си знам как бих се почуствал ако ми се случи подобно нещо! За съжаление докато има хора, които си "поръчват" определена "стока" като ги интересува само да е "по-евтинко", а произхода не ги интересува, ще има и хора, които да "доставят" такава стока!
    Съвети не бих си позволил да давам (просто нямам опит), но мога да споделя 2 неща, които бих направил аз:
    1. Бих отписал колата моментално, без уговорки и преговори щото не желая да спонсорирам бандити по какъвто и да е начин!
    2. Ако все пак, по някакъв начин тази кола се върне при мене, бих я продал моментално защото тя така или иначе вече е белязана!
    "Do not correct a fool, for he will hate you;
    Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от 5-ракиев Преглед на мнение
      Да ли и самите ние не ги олесняваме с това какво сме направили по автомобила,че езакупен скоро=>показване на снимка да се похвалим колко много си го харесваме и обичаме .От тяхна страна проверка,няма застраховка и резултат налице.Много пъти съм се чудил защо някой крият рег.номер или не пишат от къдеса вТ.Т.даните на потребителя.И може би това са един вид пасивна защита на тяхните МПС-та??? Да но да си го върнеш.
      Да разбира се, това много им помага.
      Затова, веднага след нотариуса, трябва да се застрахова. Дори и да не е сменен номера. След като минеш през КАТ и смениш рег.табели, не е проблем да се допълни/промени застрахователната полица...

После да става каквото ще, важното е да не изгориш с парите които си събрал или по-лошо - взел на заем..

Коментар

Моята Витара бе застрахована при едни от застрахователите-мутри ,положиха усилия да е намерят ,но нищо.Ако е открадната за части до няколко часа колата се развасова и висичко което може да се използва се разкарва по различни депа.Винаги е имало кражби особенно на японски и американски автомобили за захранване на пазара за резервни части втора употреба.

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
          Затова, веднага след нотариуса, трябва да се застрахова.
          може и преди нотариуса, ако си спокоен откъм продавача, после правиш само добавък по полицата.
          Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.

Коментар

Да, може и така. Ама на мен след договора ми е някак си по-спокойно

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
              за съжаление кражбата на току-що купена, но още незастрахована кола е класика в жанра... преди няколко години точно под прозореца на офиса ми отмъкнаха един мерцедес, като буквално изхвърлиха от колата жената, която го "пазеше"... портиера на офис сградата се опита да го спре, но за малко да бъде прегазен...

След два дни собственика си я откупи...

Каквото и да си говорим, има държавна политика за поощряване на всякакъв вид престъпност... Ако спазваш законите, правят те на глупак... Ако си престъпник, ставаш герой и се ползваш от всички облаги на живота...

Уви .... в това е класиката в Абсурдистан .......

Коментар

Mного съжалявам колега,много е неприятно това което се е случило, не падай духом и не се отказвай,отиди в Бриколаж и говори с управата да не би случайно пък някоя камера да е заснела нещо,поразпитай и наоколо-може някой да е видял нещо а може да се окаже че в района има и други камери.
                Знам ли,ако щеш дори влез в Гугъл Еарт и зумирай над мястото където си бил,дано да си късметлия и скоро машинката ти да е при теб,успех от мен и всичко добро
                Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

аз също направих каското два дни след нотариуса и кат, ама междувременно я държах в гаража и отпред бях бетонирал, после с един 8 килограмов чук го изкъртих...

Коментар

Сори и от мен, колега! М...а им айдушка! Не ща да споменавам с кво съм олекнал и аз... яд ме е само като се замисля...
                    И аз се включвам в търсенето!
                    Лучше гор могут быть только горы, на которых еще не бывал.
                    WSBO

Коментар

Първоначално публикуван от SIM Преглед на мнение
                      Mного съжалявам колега,много е неприятно това което се е случило, не падай духом и не се отказвай,отиди в Бриколаж и говори с управата да не би случайно пък някоя камера да е заснела нещо,поразпитай и наоколо-може някой да е видял нещо а може да се окаже че в района има и други камери.
                      Знам ли,ако щеш дори влез в Гугъл Еарт и зумирай над мястото където си бил,дано да си късметлия и скоро машинката ти да е при теб,успех от мен и всичко добро
                      Това с камерите на Бриколаж вече са го направили полицаите. Идваха и вчера и днес. Оказа се.Май няма резултат така казаха.За Гугъл не се бях сетил. А, в полициятя ми казаха, че нямат интернрт...............
                      Само дето , май Google Earht. Работи в реално време.................дали може да се връща във времето.
                      Последно редактирано от hristota; 26-09-07, 12:44.
                      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
                      "Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)

Коментар

не знам колегата какъв Гугъл има, но на моя колите на паркинга пред Бриколаж са петънца - абсурд да ги различиш...
                        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Стана ясно, че търсенето става с връзки в средите на "добре облечените"
                          Опитвам се да намеря такива...................

Коментар

Колега hristota, всеки ден поне по три пъти отварям тази тема, с тайната надежда, да видя съобщение, че си си открил колата...
                            Не губи надежда, не падай духом, надявам се скоро да видя такова съобщение!

П.П. Гугъл ърт, не само, че не работи в реално време, ами ползва снимки от преди няколко месеца, че и година...
                            Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                            Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                              Колега hristota, всеки ден поне по три пъти отварям тази тема, с тайната надежда, да видя съобщение, че си си открил колата...
                              Не губи надежда, не падай духом, надявам се скоро да видя такова съобщение!
                              Много ми се иска да напиша това съобщение. Благодаря за съчувствието и за надеждата, която ми давате.

Коментар

Според мен сте згрешили с вдигането на толкова шум в районното.Полицайте са замесени в кражбите с цел откуп.Като отидеш да писнеш в районното ти записват мобилния тел. на който ти се обаждат по късно за откупа.След като сте говорили с шефове и се следи от началниците замесения в далаверата полицай ще си затрае.По добре да го търсят такситата.Полицайте са само статисти ,пишат в дебелите книги, че има кражба и от там нататък нищо.Крадците нямат полза от разглобяване, а от бързи и сигурни пари от собственика и ако не получат палят или топват в някое езеро.На приятел преди време му бяха източили маслото да му блокира двигателя след като не даде пари и полицаите му я намерили окрадена в Бояна.
                                Пробвай някой застраховател да помогне все пак са заедно в бизнеса.
                                Дано да преживееш ужаса да свалиш колата от издирване.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X