Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помооооооооооооощ ОТКРАДНАХА НИ Jeep-а

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Помооооооооооооощ ОТКРАДНАХА НИ Jeep-а

да споделя и аз тъжен опит:
    откраднаха ми колата по абсурден и нагъл начин - един час след излизане от сервиз, в предколедните задръствания на 2000г. че полицията не се мръдна в посока на сервиза, е ясно.
    посъветваха ме да събера приятели, да си купим карти на София и да си ги разграфим, после улица по улица - караш и задраскваш; не го направих, бях в тотално пораженческо настроение;
    след процедурата с връзките и бандитите ми предадоха пред кой блок в кое ЖеКа да ида - колата ми си беше кротко паркирана, заключена, с включена аларама; следват пълните абсурди:
    1. хора от блока ми казаха, че кварталният ги питал за тази кола - чия е и защо толкова дни не се мести, след което стигнал до прозрението, че най-вероятно е на арабите от еди-кой си вход ... че е пусната за издирване, голяма работа;
    2. по веригата посредници до мен стигна и това, че айдуците искали и 50 лева повече, защото ги била спирала полиция и като нямали талон, "олекнали" допълнително;
    3. като си я намерих, викнах и застрахователите, и полицията; (първите нищо не бяха свършили, противно на очакванията ми); а единият юнак от огледната група ми се озъби "Вие им плащате, пък ние сега да взимаме отпечатъци ... "
    ами, не е държава, няма и да бъде скоро;
    така че, колега, ако имаш сили и нерви - почвай с картата, ако не - залагай на сигурното - потърси ги ти хората, преди да е станало късно (ако не е взета за откуп);

и още две неща: кола без застраховка не се оставя и за миг без наблюдение - не мислех, че има хора, които да не са наясно; ако е скъпа - нищо не може да я спаси, пригответе се психически - моя приятелка я свалиха "в движение" от един WJ, който беше на зет й - "добре облечен бизнесмен"; нито той самият, нито близкият им семеен приятел - един от покойните Големи, успяха да изровят колата; ще рече и истинска престъпност се е завъдила ...
    Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.

Коментар

Тъй като не знам, но ако джипа е "втора ръка" търси крадците при тези от които си го купил. Още повече ако е от авто къща. Много често се действа точно така. Тези от които си я купил си имат и ключове и дистанционно от алармата и т.н. Проследяват те и хоп колата изчезва за секунди, а ти само си се качил за пет минути до някъде например и се чудиш как е възможно и какви факири има. После следва обаждане по телефона откуп и така колата става с няколко хилядарки по-скъпа.
      Най-искрено ти съчуствам, защото знам какво е да ти откраднат кола. Преди две години се разделих след кражба с 10 годишна!!! Лада Нива. От полицията не направиха нищо. Те са към Националния Статистически Институт. Даже покрай тази случка има много за разказване. След като я откраднаха случайно видях една Нива която много приличаше на моята. Един познат по номера я проследи в КАТ и се оказа, че номера на шасито на видяната и на моята се различава само по една цифра - последната. На моята беше 6 а на видяната беше 8 или обратно. Тогава веднага се свързах отново с полицията за съдействие, а те не направиха нищо. Викали човека гледали я не била нашата. После била препродадена и т.н. Когато ги питах защо не са ме викали при огледа станах неудобен. Яд ме е, че след като я видях онази кола не направих самостоятелно раследване, а се обърнах към полицията. Дано да имаш касмет и да го намериш.
      Only after the last tree has been cut down,
      Only after the last river has been poisoned,
      Only after the last fish has been caught,
      Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
        Е кадеги тея влиателните като ти трябват? Как така търси, те да не са в телефонния указател? А непозната "мутра" как я скланяш да ти помага?
        А ти защо разглеждаш предложението ми като панацея? И ако ти например не познаваш такива , откъде знаеш дали той не познава? Тук въпросът не е да се заяждаме , а да помогнем ако може дори със съвет на човека. Ей тъй на човек му идва да спре да пише , за да си спести да дава подобни отговори на въпроси като твоите.

Коментар

Почти е сигурно ,че продавачите имат пръст.Ако не тези, които са ти я продали,то предишните ,които най-вероятно са от автокъща.Проследи произхода на колата от вноса ,ако можеш.Стискам палци дано излезе от някъде . Ше се оглеждаме и ослушваме дано и ние помогнем.
          Густо майна , пътят свърши !!!

Коментар

Във всеобщото побъркване пробвахме и услугите на някава жена екстрасенска, която е откривала крадени коли. Каза, че клата енякъде в гараж в Младост 1 цяла сутрин обикалях из този квартал................нщо. Има там само едни подземни паркинги дето не съм проверил...............изгубих надежда, че ще стане така.
            Днес ще пробвам да я пусна и на такситата да я търсят. Намерих, май хора там.
            Има и вариант с мутрите, ама аз не познавам такива за съжаление..........или за радост, незнам.
            Обещаха ми среща с накъкъв "добре облечен"........да видим какво ще стане.
            Има лична намеса на на щефа на МВР в разследването.........дано и полициятя се раздвижи..........надявам се като от най-високо саим казали да търсят тая кола, дано нещчко направят. Но това за съжаление са само надежди
            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
            "Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Севов Преглед на мнение
              А ти защо разглеждаш предложението ми като панацея? И ако ти например не познаваш такива , откъде знаеш дали той не познава? Тук въпросът не е да се заяждаме , а да помогнем ако може дори със съвет на човека. Ей тъй на човек му идва да спре да пише , за да си спести да дава подобни отговори на въпроси като твоите.
              Наистина не познавам такива, но май ще трябва да се запозная................за съжаление. Търся.............
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
              "Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)

Коментар

Първоначално публикуван от hristota Преглед на мнение
                Наистина не познавам такива, но май ще трябва да се запозная................за съжаление. Търся.............
                Ако ти или твой близък няма близки отношения с подобна личност е много вероятно да изгърмиш и с пари. Така че внимавай много. Има много случаи когато такива "добре облечени господа" вземат пари за да свършат работа и нищо не правят , а дадените пари не ги връщат защото били заминали "за разходи". Та ако нямаш , както казах близки връзки си е нож с две остриета.

Коментар

Има и друг вариант освен този който дадох просто да изчакаш те сами ще ти се обадят ще ти кажат колко да приготвиш и си взимаш джипа разбира се ще се разделиш с една сума пари ама така е живеем в България тук тия неща са под крилото на любимата ни полиция едно обаче е сигурно тя няма да ти помогне.
                  ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
                  тел.088четири 9едно9 4нула4
                  -------------------------------------------------------

Коментар

Какво заяждане, просто ми е много интересно това. Наистина работи в много положения, но е толкова ненормално да е така, че не издържах и постнах първосигнално. Все пак знам ли, уж не всички имат такива контакти, пък накрая излиза, че цялата държава е оплетена така...

Коментар

Ако ти или твой близък няма близки отношения с подобна личност е много вероятно да изгърмиш и с пари. Така че внимавай много. Има много случаи когато такива "добре облечени господа" вземат пари за да свършат работа и нищо не правят , а дадените пари не ги връщат защото били заминали "за разходи". Та ако нямаш , както казах близки връзки си е нож с две остриета.
                      +1
                      Only after the last tree has been cut down,
                      Only after the last river has been poisoned,
                      Only after the last fish has been caught,
                      Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                        Какво заяждане, просто ми е много интересно това. Наистина работи в много положения, но е толкова ненормално да е така, че не издържах и постнах първосигнално. Все пак знам ли, уж не всички имат такива контакти, пък накрая излиза, че цялата държава е оплетена така...
                        Оплетена е , да. Просто самата тя те принуждава да процедираш по този начин. Крадили са ми две коли - едно БМВ и един Мерцедес. Та затова поназнайвам някои нещица. Но ако не се обадят с искане за откуп до 2-3 дни шансът да я намериш е много малък. Не искам да отчайвам hristota , но е така. Затова прави каквото решиш да правиш сега и не се подлъгвай на приказки от рода на "Изчакай..." или други от тоя род.

Коментар

Обявете колата за открадната и в други големи портали-форума на БМВ ,Мерцедес ,Ауди и т.н.Напишете същото като тук .
                          1.Че е обявена за издирване в МВР.
                          2.Че сте говорили с маймуни.
                          Повече гласност ,по добре.А и крадците четат форуми.А и съвет ,който ти даде някой крадец е в пъти по-ценен,от полицай статистик ,който само записва днешните откраднати коли.
                          Преди време в един форум /няма даму казвам името/ имаше информация за откраднат от КАТ ML.Точно момче ,което е чело информацията и небрежно се парзаляло със скейтборд по улея към гаража всеки ден ,завело куките в подземен гараж в "Борово",където ,алармата на колата "виела" от два дни ,но това не правело впечатление ,на хората ползващи гаражите. /Не е моя ,какво ме интересува/
                          Ако не е доставена на поръчителя ,ден-два крадците ще си траят ,докато се успокоят нещата .

Соти ,много съжалявам за случая с голфа.Пусни я в форума на фолсваген.Като знам какви маняци са ,невярвам ,колата да не им е направила впечатление.А и тя наистина не е обикновен голф.
                          B+

Коментар

Преди години ни откраднаха Мерцедеса, ходих на гледачка и тя каза няколко района където да търсим, иче ако до три дни не я намерим да не я търсим повече, три дни обикаляхме града и когато бяхме на път да се откажем я намерихме,запушихме я със сестра ми с другите коли защото бяхме съвсем сами двете, и зачакахме полиция, е да ама не четири часа.А тогава за токава кола пребиваха човек и ги изнасяха за Косово, Провери при Продавачите, помоли такситата, и поне три четири коли да обикалят.
                            УСПЕХ!
                            Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

за съжаление кражбата на току-що купена, но още незастрахована кола е класика в жанра... преди няколко години точно под прозореца на офиса ми отмъкнаха един мерцедес, като буквално изхвърлиха от колата жената, която го "пазеше"... портиера на офис сградата се опита да го спре, но за малко да бъде прегазен...

След два дни собственика си я откупи...

Каквото и да си говорим, има държавна политика за поощряване на всякакъв вид престъпност... Ако спазваш законите, правят те на глупак... Ако си престъпник, ставаш герой и се ползваш от всички облаги на живота...
                              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от vokel Преглед на мнение
                                Повече гласност ,по добре.А и крадците четат форуми.А и съвет ,който ти даде някой крадец е в пъти по-ценен,от полицай статистик
                                Да ли и самите ние не ги олесняваме с това какво сме направили по автомобила,че езакупен скоро=>показване на снимка да се похвалим колко много си го харесваме и обичаме .От тяхна страна проверка,няма застраховка и резултат налице.Много пъти съм се чудил защо някой крият рег.номер или не пишат от къдеса вТ.Т.даните на потребителя.И може би това са един вид пасивна защита на тяхните МПС-та??? Да но да си го върнеш.
                                Land Rover Discovery:
                                - ... "Най-хубавото на тази джипка е, че като закъсаш, можеш да си седиш вътре комфортно.".
                                Land Rover, може да те закара навсякъде, но може и да не те върне!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X