Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пикник по повод на годишнината на OFFRoad-Bulgaria.com

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Не говоря да стигнеш по-бързо или бавно, при мен пътя е с около 6-7 километра повече, така че за състезание не може да става и дума, при положение че ще водя и хора с коли 4Х2....
    Дай да отидем и да се разставим, пък после ще се каляме колкото си искаме. Дай да приключим разговорите, утре и без това ще се видим.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

нее вие с димата сте изперкали нещо, нали тва е идеята на трипа, да сме заедно, но да могат да се сучетават soft и hard тръковете има 2 групи. аз ако можех, бих минал максимално косо и интересно. номера не е да се гази кал и да се мятат л..на. има къде по-сложни и опасни неща. нека кожето може да кара БЕЗ ПЪТ да го прави. не е ли така!? за толеранс има и за да сме заедно има група, която не е подготвена /не 1 и 2 са нещата от подготофката за каране без път и не струват само пари/

та така ще е яко и няма значение кой от къде ще мине, пикникo е соцялен акт.

Коментар

Едната група се повежда от Куадра.
        Другата група Ще поведа Аз . Разбира се ще преценя на място как точно да ги водя и каква им е подготовката. Имайте в предвид, че от сервиза до Люлин планина е само асфалт вярно с дупки тук там, след което се излиза на билото пак подчертавам по асфалт. Следва един участък който е от порядака на километър, който всичко на всичко има три кални дупки, които могат да се заобиколят и следва пресичане на поток който е с твърда основа.ЕЕЕЕееееее.. това цялото дори с супер бавни джипове ще го минем за половин час.
        Въпроса е какво ще правиме на това тясно място като се събереме от всякаде. Кой и на къде ще ходи да кара оффрод.
        LZ1VMH

Коментар

Ще направя втори курс от сервиза в посока Люлин Планина в 12ч. на обяд за хората които ще закъснеят.

LZ1VMH

Коментар

Днеска преминах от Мало Бучино до Люлин Планина .
            На параклиса имаше много хора дошли с обикновенни коли. Ако не вали дъжд по пътя който ще води Куадра спокоино може да се стигне с кола която не е 4х4.
            Притесняваме наличието на много хора.
            LZ1VMH

Коментар

Ние като кацнем там първи, и ще окупираме плацдарма
              Пък после нека идват който си иска, след като се е наспал до към 12 и е решил да се поразвее
              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Голди, аз нали мога да си оставя новата лъскава кола при тебе в сервиза и да се повозя по трудния маршрут с тебе или с някой от колегите, а ти да ме върнеш в 12? Ще нося един стек Туборг и можем да си го пием още по пътя / сега те подкупвам /.
                Абе, има ли там в тоя Люлин някое по-стръмно дере, че да му търкулнем една гума, какато му е обичаят? Булдога имал една голяма, стара и от камион. Да я вземе, а?
                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Абе аз като гледам какво става навън по улиците си представям какво ще е в гората.(Ужасно яко)
                  А въобще ще се ходи ли?
                  M.P.

Коментар

Вече спря
                    Най-много да оставим всички които не са 4Х4 долу при Goldy и да отидем с джиповете

Коментар

Не знам дали е спряло ама като се скрих под едно дърво колата се беше превърнала в голям храст и после минах нагоре по течението на "Милин камък"
                      M.P.

Коментар

Искам да помоля тези които снимаха да пуснат снимки и клипове. На мен не ми остана време а ми е много интересно как е изглеждала тази голяма кал отстрани. Може и на kinex1@mail.bg Благодаря.

Коментар

Мисля си че изкарването (прекарването) беше добро.
                          LZ1VMH

Коментар

Кое от всичките изкарвания.
                            Иначе беше мнооого яко.
                            M.P.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex
                              Искам да помоля тези които снимаха да пуснат снимки и клипове. На мен не ми остана време а ми е много интересно как е изглеждала тази голяма кал отстрани. Може и на kinex1@mail.bg Благодаря.
                              Имам на видео съществените моменти от преминаването по "лекия" маршрут. За мейл обаче няма да става - много е голям. Ще видя колко ще мога да го смачкам и после ще трябва да се качи на FTP-то.
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Недеи го мачка. Пускаи го натюр.
                                Пощата в mail.bg е един гигабаит.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X