Обява

Свий
Няма добавени обяви.

винетки 2016

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: винетки 2016

Първоначално публикуван от Пламен С Преглед на мнение
    Отдавна ни колят и бесят,не знам защо това не се забелязва все още.
    Да, ама преносно. Като стане буквално може и да мръдне нещо. До тогава, както винаги, ще си траем и ще се снишаваме поединично.

Виж исторически кога сме заприличвали на народ. То се е повтяряло не веднъж и 2 пъти. Хем не съм силно вещ по тия науки, ама е очеизвадно просто.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен С Преглед на мнение
      Според колегите,трябва да си купиш и за ладата.Две коли-две винетки.Иначе ощетяваш някой си...
      Според колегите трябва да си купиш, ако караш по републиканските пътища. Ако караш само в града/селото естествено не трябва да купуваш! Откъде ти дойте тълкуването, кой от колегите е писал нещо подобно?
      יעבור
      «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
        Да, ама преносно. Като стане буквално може и да мръдне нещо. До тогава, както винаги, ще си траем и ще се снишаваме поединично.

Виж исторически кога сме заприличвали на народ. То се е повтяряло не веднъж и 2 пъти. Хем не съм силно вещ по тия науки, ама е очеизвадно просто.
        Е то не е само при нас. По принцип развитието може да се разглежда като поредица от кризи. Колко често и за какво ще има кризи зависи от търпението на конкретното общество.
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
          Е то не е само при нас. По принцип развитието може да се разглежда като поредица от кризи. Колко често и за какво ще има кризи зависи от търпението на конкретното общество.
          Да де, ама при нас го траем да се сговняса хептем. Я си представи например ирландската топлофикация да ги върши същите като нашата. На мен ми е трудно да си го представя.

По тоя повод Интел например вдигат заводи там вместо тук - там фалираха и се оправиха, а тук сме в перманентна криза, преход и се снишаваме.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
            Според колегите трябва да си купиш, ако караш по републиканските пътища. Ако караш само в града/селото естествено не трябва да купуваш! Откъде ти дойте тълкуването, кой от колегите е писал нещо подобно?
            А пък според мен предвид народопсихологията трябва да се купува за всяко МПС. Защото за съжаление, българинът е така устроен, че все ще гледа да прекара другиго по някакъв начин. По същата логика, за какво да си правя ГО на колата, като си я карам само у село, за какво да минавам преглед, да плащам данък и пр. Всички знаем, че по селата масово се търкалят МПС-та без номера, да не говорим за всичко останало. Затова и съм твърдо за късите постоянно, защото масово на здрачаване по провинцията се кара без фарове, "щото я видим", ма дали мен ме виждат ми е през дедовия. Изобщо на територията ни трябва да има общовалидни правила, без възможност за тълкование.
            Пък това, да си в състояние да поддържаш 3 автомобила и да ревеш за 300 лв/годишно, акъла ми не го побира...

Коментар

Ти, колега, като идеш в магазина да си купиш един хляб, и си го платиш на касата - хляба взимаш ли си го?

Или с възторг слушаш славнопенията на продавача, че някой ден, като огладнееш много, тогава, видиш ли, ще ти дадем някоя трошица от тоя хляб, дето си го плати сега?

Айде холан!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                Ти, колега, като идеш в магазина да си купиш един хляб, и си го платиш на касата - хляба взимаш ли си го?

Или с възторг слушаш славнопенията на продавача, че някой ден, като огладнееш много, тогава, видиш ли, ще ти дадем някоя трошица от тоя хляб, дето си го плати сега?

Айде холан!!!!
                Ако се отнся за мен, не схващам логиката...

Коментар

Оф.

Каквито гражданите, такова и правителството.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X