Обява

Свий
Няма добавени обяви.

винетки 2016

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: винетки 2016

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
    Оня ден отидох на зъболекар по направление. Направи сума бели, наложи след това да ходя на платен. Заслужава ли си да плащам здравни вноски. За мен НЕ!
    П.С. Мога да приведа още много такива примери, ама трябва ли?
    Можеш да избереш при кого да идеш обаче , но кажи ми как да стигна от точка А до точка Б като те задължават да минеш по-тези скъпо платени пътища ?
    Примера ти е доста неуместен .
    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнение
      Примера ти е доста неуместен .
      Ами не е неуместен. Мога да избера да отида на платен зъболекар, но си плащам и така и така нали ? При това здравните осигуровки си ги плащам искам или не искам! А ти искаш безплатно!
      יעבור
      «И това ще мине»

Коментар

Това с пътищата е аналогично на белите направени от твоя зъболекар.
        Grand Cherokee WJ
        Dodge Caliber
        E 430 4-matic-T(S210)
        GLK

Коментар

Ами не е неуместен. Мога да избера да отида на платен зъболекар, но си плащам и така и така нали ? При това здравните осигуровки си ги плащам искам или не искам! А ти искаш безплатно!
          А ти искаш безплатен зъболекар тогава !
          Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
          New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Мислиш ,че си си платил,а накрая се прекаран.
            Grand Cherokee WJ
            Dodge Caliber
            E 430 4-matic-T(S210)
            GLK

Коментар

Първоначално публикуван от New hope Преглед на мнение
              А ти искаш безплатен зъболекар тогава !
              Е откъде такъв извод? Искам да плащам и да получавам срещу това нещо. Както и с винетките. При това от плащането на винетките май съм получил повече отколкото от плащането на здравните осигуровки.
              יעבור
              «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен С Преглед на мнение
                Това с пътищата е аналогично на белите направени от твоя зъболекар.
                Вярно! Но ти си плащаш здравните осигуровки нали?
                יעבור
                «И това ще мине»

Коментар

Вярно! Но ти си плащаш здравните осигуровки нали?

Разбирам,че и да имаш три коли,ще си купиш три винетки и си доволен от качеството на нашите пътищата.
                  Grand Cherokee WJ
                  Dodge Caliber
                  E 430 4-matic-T(S210)
                  GLK

Коментар

Разбирам,че и да имаш три коли,ще си купиш три винетки и си доволен от качеството на нашите пътищата.
                    Честно? Имам 25 коли и на всички съм купил годишни винетки. И да - много по-доволен съм от нашите пътища сега в сравнение с нашите пътища преди 7-8 години.
                    Последно редактирано от Skorpion_BG; 14-02-16, 20:15.
                    יעבור
                    «И това ще мине»

Коментар

Оставам на другите съфорумци да преценят това изказване.Мисля,че е безмислено и безнадеждно да се влиза в допълнителни дескусии.
                      Grand Cherokee WJ
                      Dodge Caliber
                      E 430 4-matic-T(S210)
                      GLK

Коментар

Оставам на другите съфорумци да преценят това изказване.Мисля,че е безмислено и безнадеждно да се влиза в допълнителни дескусии.
                        Хъм, ами да преценяват щом искаш! Но аз просто написах моето мнение. Което е различно от твоето например но има право да съществува. И аз мога да го защитя с факти.
                        יעבור
                        «И това ще мине»

Коментар

Хъм, ами да преценяват щом искаш! Но аз просто написах моето мнение. Което е различно от твоето например но има право да съществува. И аз мога да го защитя с факти.
                          Не можеш да ме убедиш ,че имаш 25 коли с 25 винетки и си доволен гражданин от нашите пътища.
                          Grand Cherokee WJ
                          Dodge Caliber
                          E 430 4-matic-T(S210)
                          GLK

Коментар

Не можеш да ме убедиш ,че имаш 25 коли с 25 винетки и си доволен гражданин от нашите пътища.
                            Странно! Искаш да кажеш, че лъжа? Според мен написах много ясно! Да имам 25 коли, всичките имат годишна винетка! Но не си разбрал последното - не съм доволен от нашите пътища, но съм МНОГО ПО-ДОВОЛЕН отколкото преди 7-8-10 години!
                            יעבור
                            «И това ще мине»

Коментар

Странно! Искаш да кажеш, че лъжа? Според мен написах много ясно! Да имам 25 коли, всичките имат годишна винетка! Но не си разбрал последното - не съм доволен от нашите пътища, но съм МНОГО ПО-ДОВОЛЕН отколкото преди 7-8-10 години!
                              Не съм човека дето ще те съди или каже ,че лъжеш.
                              За тези години които си цитирал не виждам разлика.И няма скоро да има,това са глупостите на някои хора ,които искат да ни внушат ,че нещата се подобряват.
                              Grand Cherokee WJ
                              Dodge Caliber
                              E 430 4-matic-T(S210)
                              GLK

Коментар

Не съм човека дето ще те съди или каже ,че лъжеш.
                                За тези години които си цитирал не виждам разлика.И няма скоро да има,това са глупостите на някои хора ,които искат да ни внушат ,че нещата се подобряват.
                                Само да питам - преди 8-10 години за колко време се стигаше от София до Бургас? От София до Капитан Андреево? От София до Кулата? Не виждаш разлика значи? Всичко е внушение?
                                П.С. И да - не си човека който може да каже лъжа или лъжа тъй като не ме познаваш. Има хора на форума които ме познава лично и те могат да кажат!
                                יעבור
                                «И това ще мине»

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X