От: Какъв ФОТОАПАРАТ да избера ?
Мерси за предложенията, преди малко бях в магазина и продавач-консултанта (ебати миндила)
неможа да ми обясни нище. Даде ми двата апарата и вика пробвай който ти харесва повече. То и двата ми харесаха. Olympus-а е наистина фрапиращ и масивен (в тегло и размер). Има зверски зуум който тествах в магазина, че няма как да го искарам навън. Обаче от бързото ми разглеждане установих че Canon - a има повече екстри(поне така мисля), а си има и ръчни настройки (като смена 8М
). Та с две суми нищо не свърших.
Мерси за предложенията, преди малко бях в магазина и продавач-консултанта (ебати миндила)

Много истини има в неговия пост. Наистина хубави и интересни снимки стават не толкова с добра техника, колкото с усет и фантазия за всяка една конкретна снимка. Аз въобще не притежавам толкова много познания както него и не съм имал финансовата възможност за толкова чести смени на снимачната техника. Заинтригува ме и с това, че след покупката на толкова много и доказани фотоапарати, отново се е върнал на простичкия Canon Powershot SX120. Ще се радвам да споделиш точно как работиш с ръчните настройки на този фотоапарат, тъй като повече от година притежавам неговия наследник SX130, но досега не ми е оставало време да се позанимавам с ръчните настройки. Може и на лично съобщение, за да не спамим излишно по темата. Поздрави! 
Мооого полезен пост от колегата 
Коментар