До: Как се нарязват резби на струг

Имам такъв в работата и аз го правих преди много години за топки за тегличи и не съм го ползвал одавна щото на битака продават готови руски топки по 5-10 лева и не си струва труда да я стържа да и правя резба гайка и тнт. Последно правих преди някъде 5-6 години някъкви топки за някъкви гръморазрядници и от тогава седи хвърлено на дъното на един шкаф. Понеделник ще ти го снимам че е трудно и дълго за описване.

Първоначално публикуван от sparow

Преглед на мнение

иначе и аз мое да ти я стръгна на служебния ,ама докато доиде при тебе....
 иначе и аз мое да ти я стръгна на служебния ,ама докато доиде при тебе....

Снимки обаче няма,защото вчера не вземах апарата...
Снимки обаче няма,защото вчера не вземах апарата... но другата седмица ще снимам.
но другата седмица ще снимам. 

А и ако имаш боклуци по плочата или гърба на универсала,нормално да дава отклонение.На големите стругове С10/СУ400 и нагоре,универсала е на болт,като плочата има широк прорез,развърташ и завърташ целия универсал с болтовете излиза ,така става много по удобно ,иначе кажи как се завива 15кила кютук,.
А и ако имаш боклуци по плочата или гърба на универсала,нормално да дава отклонение.На големите стругове С10/СУ400 и нагоре,универсала е на болт,като плочата има широк прорез,развърташ и завърташ целия универсал с болтовете излиза ,така става много по удобно ,иначе кажи как се завива 15кила кютук,.
Коментар