Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво успях да "издялам" на струг и фреза.
Свий
X
-
От: Какво успях да "издялам" на струг и фреза.
Я дайте акъл има ли такова чудо, което да огъне на радиус 4м. черна безшевна тръба с диаметър 133мм. и дебелина 4.5мм.Гледам в ляво- няма нищо, гледам в дясно пак няма нищо и си викам: Аааааа тука има нещо!
Няма вече Диско,няма вече Pinz...
Коментар
-
Има , ролков тръбогиб.Първоначално публикуван от gucko Преглед на мнениеЯ дайте акъл има ли такова чудо, което да огъне на радиус 4м. черна безшевна тръба с диаметър 133мм. и дебелина 4.5мм.0 8 9 8 4 8 1 3 3 0
Коментар
-
Някъде в България дали ще има такова чудо? Трябва ми само за 6 огъвания та ако ще и по 100Е да са.Първоначално публикуван от santaclash Преглед на мнениеРолков определено няма да е. Има хидравлични, с вграден индукционен нагревател за огъване на дебелостенни тръболяци....което е една мнооого голяма и много скъпа машина.Гледам в ляво- няма нищо, гледам в дясно пак няма нищо и си викам: Аааааа тука има нещо!
Няма вече Диско,няма вече Pinz...
Коментар
-
И още един реве, ама си ми далеч, та ще си викам неволята сам, след като местните стругари ме отсвириха...Първоначално публикуван от Emilppp Преглед на мнениеОще един комбайнер изрева...
Та си заварих шайбата на вариатора, и утре пак при стругарите, ама вечес много по-малко работа-да докарат на диаметър централната муфа, че от заваряването се е изметнала.
Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Ми той сам, докато си вървеше машината и изтрака нещо отзад...Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеКак строши вариатора бре?
Но това е част на 46 години, не се оплаквам.
Всъщност-ако стената на шайбата беше поне 10-12 мм вместо сегашните 6-8-можеше и да кара още 450 години...
Ама тази машина си е изкарала проектрния ресурс, и отдавна би трябвало да е претопена в лексион или тукано.
Ама докато има цървули-ще има и стари машини за смешни пари.
За сведение-комбайна го купих за 5500 лева, а новата шайба(верно-целия възел, а не само счупената част) е 6000 лева, и с доставка незнайно кога.Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар