От: Фрези, фрезоване и други операции които могат тези машини.

Разликите са само в размера. 251-цата е приблизително 321-ца, с размери 80%. На какви пари се намират е субективно, и по-скоро до късмет. средно около 4000 съм гледал. Това оборудвана с делителен апарат и маса. Имаше из интернет една дори с цифрова индикация но за 6000лв.

Ако си намериш от някъде декел обаче, е по-добре, стига да е в добро състояние. Но предполагаемо поддръжката и частите са по-скъпи.

Първоначално публикуван от graf_fon_kochev

Преглед на мнение

Ако си намериш от някъде декел обаче, е по-добре, стига да е в добро състояние. Но предполагаемо поддръжката и частите са по-скъпи.

тая маса е делителен апарат,делителна маса,синусна маса. И е свръх много прецизна.Кажи ми наша машина има ли такава комплектовка.А за щос.аз не съм виждал оригинален ,или поне не на поносима цена.На голямата фреза неколкокрратно писах,че става от ТОС фреза с преправен фланец.И съм го виждал на място.Също така има едни глави,с които фрезата да се ползва като кординат. с подаване.Те също са за 320/321.Изобщо за тая малката нещата пасват трудно.По скъпи са -незнайно защо.И не на последно става само за домашна употреба.Защото примерно на нея неможеш да шлайфаш глави.

Коментар