От: Фрези, фрезоване и други операции които могат тези машини.
Електрониката вече му я знам на изуст . Имам един кашон лампи извадени от руски телевизори
правим я с вързани очи
Иначе хич не е лош връзвали сме размери до стотна на него . По принцип борверга е много чепата машина една грешка и можеш да му включиш почти всичките ходове едновременно . Проблемите обикновено идват като дълго време не е работил пускаш го и на някое табло му фръква капака
Пускаш ли го да работи поне един два пъти в месеца няма проблеми . Борвергиста ни е много добър работил е в Чехия и дълги години в Бета на триетажния борверг . Призмите са там по случайност да повдигнем детайла да мине над оградата иначе трябваше да я режем .
Точно на ФУ 320 съм ги закачил даже и това по малкото люнетче го качвах . То предполагам е крайно и за това е по ниско да не ти пречи чак толкова на инструмента .Аз винаги съм работил с два големи .
Това само може да ме радва значи труда ми не е отишъл напразно. То това и остана на тая държава като бастисаха промишлеността се връщаме 300 години назад към занаятчийската манифактура . Снощи гледам по новините сметната палата щяла да проверява как се реализират младите вишисти и за какво държавата си харчела парите . Къде да отиде да работи един млад инженер като няма промишленост ? На времето в един нищо и никакъв завод бяхме поне 15 човека инженери . Директора и двамата заместници бяха инженери . Двама началник смени и двама технолози също под мене бяха още трима главен енергетик ; инженер конструктор и началник машиноремонтен цех . Няма ли производство нищо няма да стане в тая държава с прехвърляне на китайското карго през 100 ръце сме до тук .
Първоначално публикуван от DIMILIEV
Преглед на мнение
Първоначално публикуван от Stefan55
Преглед на мнение
Първоначално публикуван от Andrei
Преглед на мнение
(рогатите)формули са за доцентите,дето искат да си скъсат студентите на изпит.Ако можеш във резюме да обясниш като на индиянци,що е то зъбна двойка,как се смята предавателно число спрямо зададено междуосово р-ние,как се смятат корекции за да няма подбиване подрязване,вкопаване и други аномалии при правозъба предавка.
...и на модула сте му подали попътна стружка...
За още по-перфектен резултат си трябва и сработване с другото/ите колела, с които въпросното ще работи. Тогава и шума е по-малко, и петното по-добро, и т.н. Просто и двете операции не винаги са абсолютно необходими.
Коментар