Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да обсъдим заваръчните ИНВЕРТОРИ ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Да обсъдим заваръчните ИНВЕРТОРИ ...

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
    В каталога http://www.rembg.bg/pdfs/REM_catalog-eng.pdf я има и тази машина !По това което видях като параметри ПВ на максимален ток е слабичко под 30% ,машината е от най ниския клас затова и цената е такава !Може би ще работи с електроди 2,5мм.без да сработва защитата но без да се пробва нищо не може да се каже със сигурност.
    Така де - на най-евтиното най-евтиното. Ако се ползва за асмата 2 пъти в годината - става. За друго - категорично не.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Абе не е сигурно... понякога и за асмата си трябва по-така машинка, иначе почват нервите като почне да гасне, лепне и тнт... хаха
      Моите снимки...
      https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
      https://500px.com/ivankoo

Коментар

На втория електрод е предала собственика си. Някой ако си я купи да сподели.

Коментар

Гогата споменаваше нещо , че не го кефи да вкарва 220 В в тръбата . Аз пък с подобни ( 220 волтови) инверторчета имам заварени километри корен в тръбопроводи от ф1000 нагоре. Моите заварчици предпочитат да мъкнат вътре 1 (един) кабел 220В на 30м. , плюс 5 килограмов инвертор , отколкото 30м. силови кабели , плюс реостата за дистанционно регулиране .
          Ако се заварява суха тръба, да. Аз имах в предвид когато не е суха. Трудно проходима или подобна ситуация. . Реостата не го мъкна от както измислиха телефоните (ако има връзка), влача само кабела с ръкохватката. В Пирдоп в Аурубис половината тръболяк е за (от) сярна киселина, как ще се подходи в случая. Да не говоря и за охраната на труда (там са педантични на тема безопастност ), ако те види с електрожена вътре в тръбата, директно ти взимат пропуска.

Коментар

Когато тръбите или заварявания детайл отделят токсични газове си има защитно облекло и дихателни маски и апарати . На времето като гръмнеше някой подземен паропровод в стария завод на аварията се извъртахме всички с правоспособност долу в подземието повече от 5 - 10 минути човек не може да издържи и то при положение че си с дихател за външен въздух .
            Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

За случаите когато е опасно в метален корпус да се вкарват 220 / 380 волта, Данчо направи 400Ампера инверторно бебе включително и с безжично дистанционно. Ползва се някакъв мощен токоизточник за правотоково заваряване и бебето се връзва на кабела на дъгата.
              Във Варна по кораборемонтните фирми казаха, че ще е по-добре да си работят с реостатите, щото не подлежат на крадене....
              Ако някой се заинтересува - все още си го имаме.
              АИГ-Заваряване ООД
              Заваръчни апарати "DEL"
              http://www.aigwelding.com
              0889 522 036

Коментар

Спарки, защо е изтрито моето мнение?
                Панайот Бърдарски
                0887 60 77 22

Коментар

Поради директен линк, насочващ към обява в търговски портал.
                  proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
                  NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
                  Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Прегледах цялата тема, но не открих нищо за машините на Редко. Какви са ви впечатленията за TIG апаратите им, които в същност са и на много добри цени спрямо останалите апарати?
                    ЗА ДА МОЖЕШ, ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ!!!

Коментар

Първоначално публикуван от graf_fon_kochev Преглед на мнение
                      Прегледах цялата тема, но не открих нищо за машините на Редко. Какви са ви впечатленията за TIG апаратите им, които в същност са и на много добри цени спрямо останалите апарати?
                      Ако говориш за инверторите им, те са просто китайски машини с надпис Редко. Погледни същото в ebay и aliexpress и сравнявай сам цени.

Ако пък за трансформаторните им - тук обсъждаме инвертори (виж заглавието).
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от graf_fon_kochev Преглед на мнение
                        Вероятно пита за произвежданите от тях апарати. Аз не съм чул лоша дума.

Коментар

Драгозов - кои са ПРОИЗВЕДЕНИ от тях???
                          Панайот Бърдарски
                          0887 60 77 22

Коментар

Първоначално публикуван от pansim Преглед на мнение
                            Драгозов - кои са ПРОИЗВЕДЕНИ от тях???
                            Трансформаторните.

Коментар

Ще ги познаеш по кутиите, с траф са както каза sparkybg и са хубави. Предполагам може да се пробва на място. Аз имам ценовата им листа защото работим съвместно, но не съм обърнал внимание.

Коментар

Аха...трансформаторните не ме вълнуват...
                                Панайот Бърдарски
                                0887 60 77 22

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X