Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да обсъдим заваръчните ИНВЕРТОРИ ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Да обсъдим заваръчните ИНВЕРТОРИ ...

Не съм запознат в детайли ама и при търговията на едро се издават фискални документи . Поне на мен фактурите от А.С. за 4 тона матерял и за 10 килограма съдържат еднакви реквизити въпреки че четирите тона са ми по едрова цена .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от dragozow Преглед на мнение
      Няма и фискален бон, "защото е цена на едро". Тези неща както каза колегата по-горе са временни докато ги хванат. На много места е така, наскоро ходих в Монтана и в нито един магазин не ми дадоха фискален бон, като си го искам даже се мръщят.
      Те са временни докато ги хванат, ама по същото време някои хора се опитват да работят не временно, и да дават гаранция за труда си. Търговци си имаме предостатъчно, та да избираме най-калпавите.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Що никой не пита колко е едровата цена на инвертора ?
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
        Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
        Анатолий Пейчинов o8875о9815
        https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
          Traveling ми е дал амперметър с шунт и байонети, ако си близо до Пловдив може да примерим.Пиша от тел. И не виждам от къде си!
          Относно гаранцията,цена на едро или дребно цената си е цена,но няма отношение към гаранцията.
          От София съм и лошото е, че нямам никакъв път през Пловдив.
          Относно "гаранцията" никой не ме е карал на сила да го купувам. Прецених, че за тази цена, с тези "показатели" препокриващи нуждите ми, това е моята сделка. Мисля да го отворя и да направя няколко снимки на карантията. Мисля, че дори и да се развали нещо без проблеми електротехник с осцилоскок ще може да го диагностицира и поправи. В нета има и обяви за ремонт на инверторна техника, а и във всеки един сервиз биха могли да го оправят. Относно търговеца и той си преценява как да работи. Има и много хора(майстори и секви такива), които работят на черно и не се отчитат никъде. Всеки си има глава на раменете и сам трябва да си носи отговорност за решенията и последващите действия.

...привсе това, пожеланията си остават - дано машинката ти излезе читава и ти служи дълго и безпроблемно
          Мерси пак за пожеланията

Що никой не пита колко е едровата цена на инвертора ?
          В обявите е посочена. Потърсех същите инвертори в чужди сайтове и попаднах на цени(според зависи от модела) между сто и нещо(не помня точно) до 140$ за 250А.
          ЗА ДА МОЖЕШ, ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ!!!

Коментар

Първоначално публикуван от graf_fon_kochev Преглед на мнение
            Мисля, че дори и да се развали нещо без проблеми електротехник с осцилоскок ще може да го диагностицира и поправи. В нета има и обяви за ремонт на инверторна техника, а и във всеки един сервиз биха могли да го оправят.
            Точно тук МНОГО сериозно бъркаш. Не че ремонта е голяма работа - просто малко хора знаят какво правят точно по тоя тип машини. Доста "сервизи" на маркови машини дори са пълна скръб. Отиваш, плащаш си, сменят платката, за която си си платил (забележи - не поправят, просто сменят, със съответната цена), проблема си остава, после сменят следващото и т.н. Парите от теб, мотането - от тях, а крайния резултат - ако уцелят платката може и да се оправи. Нещата буквално са трагикомични.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Сдобих се с ММА инверторче! Китайското 200А
              [ATTACH=CONFIG]607555[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]607556[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]607557[/ATTACH]
              Работи много добре Аз го сравнявам с трансформаторен електрожен де. Много лесна пали електрода е не лепи(аз доста електроди съм прее.ал така че съм им свикнал). Вех го от същия търговец, които зарежда тези от Хасково. Имаше и варианта TIG/MMA но куплонзите за кабелите му бяха най-малкия вариант. На този на снимката са средния вариант на куплонга.
              До сега бях пипал за по един електрод такъв електрожен и не съм имал възможност да обърна внимание на особеностите. Сега вече виждам на живо по-силния провар на основния метал в права полярност и как електрода се топи по-бърза в при обратна Чувствам се като малко дете!
              Максимално на този етап го натоварих за около час заваряване с електроди 4мм на 150А и няма проблем. Основно ще го използвам за монтажна дейност с електроди 2,5 и 3,25, и то с крадка продължителност на заваряване, за това се спрях на този електрожен.
              Би ли споделил на каква цена го взема като на едро? На мене ми предлагаха на битака същия за 250лв. Човека е всяка събота и неделя на битака и каза че ако имам проблеми мога да го върна. Не съм го вземал понеже съм доста скиптичен към такава техника продавана без гаранции. То за подобна техника с гаранция доста хора се оплакват че се поврежда. Иначе си е благинка при монтажна работа. Имам да поправям една пропаднала гаражна врата и като знам че трябва да мъкна тежкия трансформатор до там все го отлагам

Коментар

Тия на битака, освен че се случва въобще да не тръгнат, не са и настроени както трябва. Амперите, които уж настройваш с копчето нямат връзка с действителността, защитата е едно към гьотере (щото и тя се настройва), а ако има и дисплей за ампеража - показанието му също няма връзка както с действителността, така и с това, дето показва копчето. Разбирай - това е нарито с някакви части в някой гараж, и без никой никога да го пуска дори за проба е засилено към кораба.

...ама, за толкова пари - толкоз.

Коментар

Човека на битака се казва Дурсун Селим и е от Хасково . Той специално е коректен в отношенията си с клиентите и щом е казал че в случай на проблем подменя машината значи е така . От него съм си купил доста други инструменти .
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Мисля, че дори и да се развали нещо без проблеми електротехник с осцилоскок ще може да го диагностицира и поправи. В нета има и обяви за ремонт на инверторна техника, а и във всеки един сервиз биха могли да го оправят
                    Да не те разочаровам, ама точно така си мислеха и един двама телевизионни техници в нашия район - е след като изгоряха по няколко ИГБТ и си ги платиха от джоба се научиха да ги пращат при мен
                    Спарки го е казал точно - просто трябва да си запознат с това което правиш
                    И пак ти пожелавам да не ти се налага ремонт, поне две години!

Снимките са добре дошли. Направи десетина с добро качество .
                    Панайот Бърдарски
                    0887 60 77 22

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                      Човека на битака се казва Дурсун Селим и е от Хасково . Той специално е коректен в отношенията си с клиентите и щом е казал че в случай на проблем подменя машината значи е така . От него съм си купил доста други инструменти .
                      Човека може да е всякакъв, но това не отменя гореказаното.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00001.jpg
Прегледи:1
Размер:93.2 КБ
ID:5503016Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00002.jpg
Размер:122.3 КБ
ID:5503017Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00003.jpg
Размер:100.2 КБ
ID:5503018Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00005.jpg
Размер:118.6 КБ
ID:5503020Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00006.jpg
Размер:137.7 КБ
ID:5503021

275 единици
                        Така като го гледам няма нищо кой нае какво специално в него. С тия елементи имах чувството, че съм отворил някой стар телевизор.
                        Прикачени файлове
                        ЗА ДА МОЖЕШ, ТРЯБВА ДА ЗНАЕШ!!!

Коментар

Нещо силно опоскан ми се чини !Сега ще съжалиш що си го снимал.Аз ли да го започвам или да изчакам спарки !

п.п Шегувам се,важно е да върши работа ! С здраве да го ползваш !
                          Вентилатора постоянно ли е вкл. или след натоварване се вкл. Все ми се струва че трябва да е по голям !
                          Ториадалния не виси добре !
                          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Нищо му няма на тороидалния, освен че не е в принудителния поток въздух, какъвто в тая машина въобще липсва.
                            Това, ако не се лъжа, е ZX7-200. Бюджетен IGBT. Липсва и изходна индуктивност, тоест на TIG ще работи гадно и шумно. Платките му в китай струват около 50-60 долара, и то за JASIC изпълнението, а не за noname. Такова точно не ми е попадало в ръчичките за да кажа нещо повече. Малко се съмнявам да е реални 200А, но може и да не съм прав.

Но, повярвай ми, има достатъчно особености по него за да го сервизира телевизионен техник никога не пипал такова.

Ето схема (с по-добро качество я няма), с уговорката че може да не е точно това изпълнение на управлението:
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1270560271-218479.jpg
Размер:160.9 КБ
ID:5503046
                            Последно редактирано от sparkybg; 21-07-13, 04:12.

Коментар

http://www.youlimachine.com/english/...how.asp?id=379Вчера се загледах в едно на промоция с една година гаранция.Какво ще кажете за него?
                              Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
                              Grand 3.1TD
                              0898 620 306 Стоян

Коментар

Това като го гледам е комби мма и миг/маг

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X