Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да обсъдим заваръчните ИНВЕРТОРИ ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Да обсъдим заваръчните ИНВЕРТОРИ ...

Ще се пенсионирам докато ги изпратя така.Дай скайп адрес на моята поща.

Коментар

Спарки, има ли схеми вече?
      Ще ги качиш ли някъде или да давал имейл?
      Панайот Бърдарски
      0887 60 77 22

Коментар

Първоначално публикуван от pansim Преглед на мнение
        Спарки, има ли схеми вече?
        Ще ги качиш ли някъде или да давал имейл?
        Тсъ. Има страници от мануала. 5бр, щото са по 6МБ парчето.

Да бяха при мен, много бързо щяха да станат килобайти в PDF, ама от разстояние няма как.

Казах на колегата да снима схемите конкретно, щото мануалите сами по себе си не са особено интересни, а и ги има и в сайта на SELCO, при това на всякакви езици. Интересни са схемите като общо решение, още повече че от пулсова машина на SELCO имам лични впечатления, та са ми любопитни някои неща по реализацията, чисто концептуално.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Аха, и мен ме интересуват схемите, от любопитство.
          Ще чакам. Благодаря на всички!
          Панайот Бърдарски
          0887 60 77 22

Коментар

Изпратих някои схеми.Но и малко ще ви разочаровам.Схеми на печатните платки нямаме.Заводът селко такива не дава.Въпреки ,че информацията от тях я искаме чрез нашата фирма съвсем офциално.Селко а и не само те не дават схеми на печатни платки-фирмена тайна.Ако искате ще ви снимам платките а вие можете да се опитате да напраите схеми по тях,но едва ли ще успеете.СМД монтаж са и са двустранно фолио.И самите платки са страшно наситени с елементи.Ние ремонт не им правим.Сменяме ги .

Коментар

Спарки да каже вършат ли му работа схемите.Ако не е това каквото е очаквал спирам да ви занимавам.Няма смисъл да губя вашето и моето време.Случайно имам и всичките платки на едно селко от този тип.Мога да ви ги снимам.

Коментар

Колега ЛИНКОЛН, това "схеми на платките" е непознато за мен понятие. Има принципни електрически схеми. Нас това ни интересува. Имаш ли или не?
                А иначе снимков материал винаги е интересен. В очакване съм на снимки.
                Благодаря.
                Панайот Бърдарски
                0887 60 77 22

Коментар

Има общи схеми на връзките между платките. Общо взето концептуално горе-долу може да се прецени кое-що. Снощи ги набутах в една директория и после.... заспах. Довечера ще ги направя на PDF и ще ги кача тук.

Снимки на платки също са от полза, така че пращай, когато можеш.
                  Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от pansim Преглед на мнение
                    Колега ЛИНКОЛН, това "схеми на платките" е непознато за мен понятие. Има принципни електрически схеми. Нас това ни интересува. Имаш ли или не?
                    А иначе снимков материал винаги е интересен. В очакване съм на снимки.
                    Благодаря.
                    Няма ненаказано добро...Зле съм с понятията,така , че хайде вървете се молете на друга камбанария.Ако намерите поне това което съм ви изпратил с добри намерения.

Коментар

Вече ти ги изпратих в формат PDF.

Коментар

Ето каквото съм получил до сега, в PDF (от 130 на 2MB ):
                        Прикачени файлове

Коментар

Ето и останалите неща:
                          GENESIS_282_352_503_PME.pdf
                          Manuale_Saldatrice_SELCO_PSR_352.pdf
                          Manuali_Saldatrici_SELCO_282-352-503_GSM.pdf

Коментар

Привет и от мен,тези мануали са общодостъпни.Ако мога да помогна със сървиз мануал на някой,кажете си мейла и конкретна машина.
                            И аз се занимавам с ремонт на заваръчни машини,разбира се и ремонт на платките в тях.

Коментар

Здравейте,търся сервиз за това инверторче Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1-112.jpg
Прегледи:1
Размер:18.5 КБ
ID:5474692 ако може в Бургас но не е задължително.

Коментар

Сервиза ти е DEL - звънни им и се разберете.

Какво по-точно и е на машинката?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X