Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Да обсъдим заваръчните ИНВЕРТОРИ ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Да обсъдим заваръчните ИНВЕРТОРИ ...

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Кво да кажем? Чисти китайци. Колкото до цената - питай какво седи зад нея. Колко е гаранцията, какъв е сервиза (щото съм почти сигурен че такъв нямат), и изобщо какво се случва при дефект. Щото имаше един подобен вносител, дето вече не внася.
    когато се наложи да ремонтирам товаp20045_de.pdf се оказа,че вътре е това50114_esploso.pdf и струва толковаЭлектроника AWELCO AW5679 Плата логики и мощности

Стоимость

2 281 руб,
    така,че цената е правдоподобна,а аз съответно се прее...цаках с почти толкова пари и много труд
    Последно редактирано от veskov; 19-04-12, 11:31. Причина: п.п.закачваш кабели,вентилатор и кутия и си готов
    А тези простотии се правят от името на всички ни.
    Даника
    Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
      когато се наложи да ремонтирам това[ATTACH]442360[/ATTACH] се оказа,че вътре е това[ATTACH]442361[/ATTACH] и струва толковаЭлектроника AWELCO AW5679 Плата логики и мощности

Стоимость

2 281 руб,
      така,че цената е правдоподобна,а аз съответно се прее...цаках с почти толкова пари и много труд
      В случая (пък и не само) за каквото плащаш. това и получаваш. За мен 100А при 15%ПВ е малко смешна история.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

В случая (пък и не само) за каквото плащаш. това и получаваш. За мен 100А при 15%ПВ е малко смешна история.
        Абсолютно съгласен съм,но за 100 евро щях да сглобя 160а/65% без труд и обикаляне,та за това се прее....,ама който не чете и не пита....,ама на стари години да правя нещо,само за да се докаже,че може е жива простотия.Не ми е за първи път,лошото е,че може да не е за последен.
        А тези простотии се правят от името на всички ни.
        Даника
        Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от veskov Преглед на мнение
          ...но за 100 евро щях да сглобя 160а/65%...
          Тия дребни сметки съм ги правил хиляди пъти... и като се събудя - тавана бял, а краката - отвити.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от panjeto71 Преглед на мнение
            Какво ще кажете за това.

http://www.vitolux.com/category/60/z...a-tehnika.html

Цените изглеждат доста добре.
            Тези от сайта приличат на това http://www.offroad-bulgaria.com/atta...4&d=1299338117 не само по външен вид ами и по цени ...и вече няколко пъти се спомена за тях и отзивите са положителни въпреки ниската цена ! Интересното е че марката ВИТО се рекламира като собствено производство- това трябва да включва гаранция и поддръжка но аз дълбоко се съмнявам че на такива цени е възможно това !!
            https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
            https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Че е ниска цената, е вярно. Но че са производител - само разгледайте обявите в нета, едни и същи инвертори се предлагат от различни вносители. Различават се по цвета /а някои са даже еднакви/. Само дето не всички имат наглоста да пишат ПРОИЗВОДИТЕЛ. Всичко идва от Китай.
              И нещо което ми направи впечатление - 200А макс. ток, пък по описание до 3.2мм електрод. Явно толкова са и верни амперите
              Панайот Бърдарски
              0887 60 77 22

Коментар

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
                Тези от сайта приличат на това http://www.offroad-bulgaria.com/atta...4&d=1299338117 не само по външен вид ами и по цени ...и вече няколко пъти се спомена за тях и отзивите са положителни въпреки ниската цена ! Интересното е че марката ВИТО се рекламира като собствено производство- това трябва да включва гаранция и поддръжка но аз дълбоко се съмнявам че на такива цени е възможно това !!
                Такива са идвали при нас за ремонт с надпис ЕСАБ пръснат със спрей през шаблон......
                АИГ-Заваряване ООД
                Заваръчни апарати "DEL"
                http://www.aigwelding.com
                0889 522 036

Коментар

Арго маркет продават, ама това не са инвертори, а трансформатори.
                  Трансформатори са и не продаваме вече, само по заявка. Малко слъгват с ампеража. Иначе съществуват, по-скоро вегетират като Кракра. Гледам да продавам повече телоподаващи на Вики, за съжаление пазара на такава техника е почти умрял. Днес един колега от форума си купи 135А. Иначе с подобно качество, ДДС, мито, транспорт и гаранция от Китай ще дойдат на половината цена. Тия Vito не ги гледайте, предимството е ниската цена. Няма фискален бон, гаранция и какъвто и да е ангажимент за търговеца след продажбата, това че пък са производител...по пазарите е пълно. Не искам да ги коментирам много, защото не е коректно и ще излезе че си правя реклама. Едно нещо не мога да разбера на българските "производители", защо всичко е направено много грозно? Говоря за черен кабел с бял щепсел, ръкохватка на футболни топчици, грозни превключватели, "пластмасови" и къси кабели и т.н. Идеята за сегашния цвят на Викитата е моя, предишните бяха един зелен цвят..таблиците и ПВ-то не са им много верни, често се разминават показанията на машината и написаните на сайта им. Телоподаващите не са лоши за тия пари, всичко освен Професионал при инверторите прегрява в ръцете ми след третия електрод, пробвал съм всичките им модели от любопитство. Охлаждат малко бавно, предполагам заради малките кутии.

Коментар

Първоначално публикуван от dragozow Преглед на мнение
                    ...Едно нещо не мога да разбера на българските "производители", защо всичко е направено много грозно?...
                    За другото не знам, но има проблем с правенето на кутии, при това и с цената, и с вида. А пазара практически изключва правенето на матрици за преден/заден панел, защото машините ще станат непродаваеми като цена.

Коментар

То като се направи матрица за даден детайл е необходимо и да има голямо количество броики изработени детайли от матрицата. А пазара при нас е доста свит и докато стане себестойноста на една бройка на левче, ще трябват години.

Коментар

Първоначално публикуван от dimich87 Преглед на мнение
                        То като се направи матрица за даден детайл е необходимо и да има голямо количество броики изработени детайли от матрицата. А пазара при нас е доста свит и докато стане себестойноста на една бройка на левче, ще трябват години.
                        Именно. Остава да направиш типови матрици в няколко размера и да съобразяваш кутиите и машините с тях. И пак е скъпо.

Не става въпрос за левче. И 20лв да излезе бройката пак е приемливо, обаче дори това е трудно постижимо. А в същото време нова кутия за маркова машина нисък клас например гадовете я продават за трицифрена сума, макар че им струва левче.

Коментар

Именно. Остава да направиш типови матрици в няколко размера и да съобразяваш кутиите и машините с тях. И пак е скъпо.

Не става въпрос за левче. И 20лв да излезе бройката пак е приемливо, обаче дори това е трудно постижимо. А в същото време нова кутия за маркова машина нисък клас например гадовете я продават за трицифрена сума, макар че им струва левче.
                          Вчера си взех две кутии от лазера....
                          Получих фактура за 147 лева с ддс......
                          Колко пари се връзва като себестойност????.....
                          Иначе изработката е перфектна - една забележка нямам!!!! Качеството иска пари...обаче!
                          АИГ-Заваряване ООД
                          Заваръчни апарати "DEL"
                          http://www.aigwelding.com
                          0889 522 036

Коментар

Поздрави от Италия!Поддръжка и сервиз на моделите-„Selco“ “Miler“ „Ine“ и ред други.Схеми искате ли?

Коментар

Първоначално публикуван от Linkoln Преглед на мнение
                              ...Схеми искате ли?
                              Задаваш отговори.

Коментар

Утре ще бъда готов с някои схеми.Работата е обемиста..и ще Ви помоля за помощ, когато съм готов за да качим схемите към форума.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X