Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Телоподаващо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Телоподаващо

Първоначално публикуван от dimich87 Преглед на мнение
    И аз имах проблем преди години с това. Понеже моята струна ми е наследство от вуйчо ми. Учих се на тел 0.8, но след това ми се наложи да заварявам тънко и видях доста зор с 0.8, та реших да пробвам с 0.6, но ролата преплъзва. Помислих си че с натягане на усилието в ролката, ще се подобри, но не стана, а започна да протрива телта и да я къса. След като купих ролка за тел 0.6 и нещата се оправиха.
    Струната има няколко канала,в комплект,на ролка са два канала,0.6-0.8 и 1-1.2 мисля че бяха
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
      Струната има няколко канала,в комплект,на ролка са два канала,0.6-0.8 и 1-1.2 мисля че бяха
      Моята струна е доста стара, ако не се лъжа е купувана 2000 или 2001 година. Трифазна е и водещите ролки не са зацепени. То като цяло една е ролката с канал и другото е обикновен лагер за притискане. На следващите модели може да са го има. Виждал съм на струна ролките да са със зъбни колела и да зацепват. Телоподаващия механизъм ако не се лъжа е точно от моторче за чистачки при мене. Доволен съм от машината и като за лични нужди с нея използвам около една 15кг ролка на година. Сега има и 20кг ролки, излизат по-евтино, но ми казаха че идвали тежки за струната, а даже и в другите машини не препоръчват да се ползват. До сега по машината съм сменил един контактор, понеже стария залепваше и минаваше известно време докато спре захранването на дъгата и газа. Контактните и газовите дюзи са си монсуматив.

Коментар

Скоро ще видя машините на живо и ще коментирам!
        Колкото по-проходим джип имаш, толкова по-далеч ще ходиш за трактор.....
        0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Първоначално публикуван от dimich87 Преглед на мнение
          Телоподаващия механизъм ако не се лъжа е точно от моторче за чистачки при мене.
          Не само при теб. Моторчето е от Застава, ако помня добре.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

И при мен е от застава,така пише в книгата
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

До колкото съм чувал купуват двигатели от завода на едро, а телоподаващите механизми са си тяхна конструкция, с едни пружинни пластини за притискане (това последното съм го и виждал).
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Да се похваля и аз. Днес се сдобих с заветната машина 200А, това стана с любезното и много изчерпателно съдействие на колегата "aig". Благодарение на обясненията и практическото показване и опити научих още много неща за тази техника и работата с нея. Избрах точно този модел поради способността да бъде надграждана, но това ще бъде последващ проект. Ето и машината - все още не е сглобена, но нямах търпение да се изфукам!!!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150107_191350.jpg
Прегледи:1
Размер:111.2 КБ
ID:5633553

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:20150107_191423.jpg
Прегледи:1
Размер:142.2 КБ
ID:5633554
                0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Еми , честито. Избрал си правилната машина! Като поработиш с нея и особено като стигнеш до алуминий, ще разбереш какво точно означава правилна машина. Още един път честито и много работа с нея! А бе и пари...!

Коментар

Благодаря, от твоите уста в Божите уши.
                    0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Честито за машината!Възможно най-правилният избор,имам я от 2-3г,уникална е.
                      Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Благодаря, просто попаднах на прекрасни хора!
                        0882 52 00 52 - Жоро

Коментар

Честито, много работа и кеф да ти носи.

Коментар

Ми честито и от мен!
                            https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
                            https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Имах възможноста да си поиграя с 200 амперовата машина делл,добър избор,относно работата с алуминиева тел не съм го пробвал,но останах учуден че машините на Вики Б в казанлък също работят с алуминиева тел,в магазина има заготовки на детайли с различни скосове и дебелини,питах дали имат проби от дефектоскопия,казаха че не са носили ,но ми стана интересно че работят и така.Поканих ги да участват във форума,изразиха готовност,но за съжаление няма резултат за сега.

Коментар

Какви пари ти излезе тази машина ако не е тайна?
                                0 8 76 36 8 542

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X