Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Телоподаващо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Телоподаващо

Първоначално публикуван от welderargon Преглед на мнение
    Владо, струва ми се ,че си се объркал нещо !Машината наистина е малка и компактна и именно заради това не е с евроконектор.....
    Абе хич не съм се объркал , нали я гледам отвътре
    Евроконектора я вдигне половин кило , я не .
    Както казва Сек-а и за транспорт е по - удобно . Ама по-важно е другото : Като се наложи смяна на шланга : трябва да си купиш пак от тях ... на "кемпийска" цена. Не става ни "италиански" , ни занзибарски .
    Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
      Абе хич не съм се объркал , нали я гледам отвътре
      Евроконектора я вдигне половин кило , я не .
      .
      Е от горното и става ясно че си я виждал само на картинка !
      А па и тежи , тежиии , пущината !
      А па и не тежи !Барабар с кабел масата и бренера няма и 10 кила !
      https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
      https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

...Е от горното и става ясно че си я виждал само на картинка !

......
        Не на картинка , а на видеоклипа , който си постнал .
        Съвсем ясно си личи и за среднограмотен човек , че ако са монтирали евроконектор , то това не би се отразило ни на килата , ни на ( кой знае за чий) компактността.
        Само дето ( пак ще се повторя ) щеш- не щеш нов шланг : пак от тях . За съответната европейска сума , леко несъразмерна с бг- стандарта

.....А па и не тежи !Барабар с кабел масата и бренера няма и 10 кила !.....
        Радвам се , че си схванал иронията Кво са 10 кила ! Даже гледам в клипа , че за изнежени госпожици са направили количка , да се не мъчат . Сигурно е тя е 200 евра .

Иначе пак по повод евроконектора : ако го има и се откачи при транспорт - тази щайга нема да тежи и 9 кила дори
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Съвсем ясно си личи и за среднограмотен човек , че ако са монтирали евроконектор , то това не би се отразило ни на килата , ни на ( кой знае за чий) компактността.
          Само дето ( пак ще се повторя ) щеш- не щеш нов шланг : пак от тях . За съответната европейска сума , леко несъразмерна с бг- стандарта
          Ето как би изглеждал Минарк-а с евроконектор на Кемппи!

Иначе за новия шлагн си прав -сигурно ще е скъпичък ,но се предполага че щом си дал 2500 кинта за тая машинка ,ще имаш и за шланг!
          https://www.youtube.com/watch?v=cgb6BThxVU4
          https://www.youtube.com/watch?v=Dz3BH1U3TPc

Being A Good Welder Is 3% Talent, 97% Not Being Distracted By The Internet.

Коментар

Същата история е и с Мигатроник- 160 амперовия им Миг заваръчен апарат е също без евроконектор, но това е единствения им монофазен телоподаващ апарат и в един момент скачат на трифазните, където евроконектора е неразделен или задължителен.

Коментар

Здрaвейте ,кaкво стaнa с китaйските инверторчетa по рaно в темaтa?Някaкви отзиви?И aз съм се нaвил дa си вземa, a и нискaтa им ценa ме съблaзнявa..

Коментар

Първоначално публикуван от phantom_ Преглед на мнение
                Здрaвейте ,кaкво стaнa с китaйските инверторчетa по рaно в темaтa?Някaкви отзиви?И aз съм се нaвил дa си вземa, a и нискaтa им ценa ме съблaзнявa..
                Моето работи,възникна някаква повреда,която отстраниха в Дел за около ден и не мого пари,за което съм им благодарен.
                Успешно се справи и с един 7-8 милиметрови планки.Все така дразнещ е късия шланг,но и това е поправимо.
                Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Здравейте колеги.
                  Отговарям Ви веднага за китаеца. Искравар е фирмата. Вече не се внасят заваръчни машини. Сервиз който както намери след гаранцията, ако я има все още няма проблем.
                  Отне ми доста време докато се наложи да го ползвам това животно на ВитоЛукс-а. Просто нямаше какво да заварявам. В събота правих една генерация, а месец преди това една врата с вингел и ламарина. Добре работи, но може и по-добре, нямам време да го тунинговам. Винкел 4 мм. на пълна мощност го реже без да се озорва, работи си нормално като китаец. Вярно е, че е с алумин, те и на Искравар-а са такива, пак китайчета, но минали през Словения, през 15 търговеца. Тъй, че едно на ум. За какво да давам повече пари за нещо което е същото, само дето боята му е различна.
                  Захванал съм да си правя ремарке за мото фрезата, много пара ново. Проблем ми е, че техниката ми е на село, пък работя в София, разстоянието не е малко, само 250 км. в едната посока. Ако някой иска да се свърже с мен: Глобул - 0887 243542, БТК, за теб е:, т.е. Виваком - 0879 643438, и скайп nikinikolow22.

Моля да ме извините, за причинените неудобства, нямам достатъчно свободно време.

Поздрави.

Коментар

Здравейте имам въпрос, мой приятел реши да си купи телоподаващо днес обиколихме магазините за заваръчна техника в Плевен.Хареса си две машини Esab Caddy Mig 200 и Kemppi MinarcMig 200,не можах да го навия за сглобявано тук или някой китайски вариант какъвто аз си харесах.Въпроса е коя от двете е по-добра,той вече се е навил да си даде парите,машината ще му е основна,няма да се ползва професионално?Ще съм благодарен за насоките и съветите които ще дадете.

Коментар

Странно, но в България се срещат най много от двете крайности клиенти- едните търсят най-евтиното, другите най-марковото.
                      Предполагам и двете марки няма да го разочароват, докато не стигне до сервиз гаранционен или извънгаранционен .
                      Знае ли изобщо какво му трябва и може ли да си го познае, ако го пробва ?
                      0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

До сега не е заварявал освен с електрожен,телоподаващо не е хващал никога.Изкарал е някой лев от чужбина и е решил да го вложи,на друго място освен механите.Аз съм виждал модела на есаб как работи,но ми казаха,че кемпи било,още по-добро и здраво.Вчера само ги разгледахме,като на кемпи не разбрахме даже цената,нямаше кой да ни я каже!

Коментар

Имам Редко от 1997г.До момента без никакви забележки,сега за първи път го отворих, да го издухам с компресора (това трябвало да се прави редовно)
                          Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Първоначално публикуван от aig Преглед на мнение
                            Привет на всички! Оценявам чувството ви за хумор, също както търпението и разбирането. Наистина изглежда, че времето при АИГ-Заваряване е спряло (ден-два = един месец), но това е само привидно - под повърхността текат бурни процеси. ....
                            Официалната ценова листа за 2014-а ще бъде готова съвсем скоро. Дотогава ценовата листа за 2013-а продължава да е валидна, а и телефоните ни са същите. Всички сте добре дошли по телефона или при нас на място да получите необходимата информация и най-вече консултация за най-подходящото решение.

Поздрави,
                            Георги
                            Да попитам, очертава ли се да има коледни промоции на вашите продукти и по-конкретно малките монофазни телоподаващи?
                            http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
                              Да попитам, очертава ли се да има коледни промоции на вашите продукти и по-конкретно малките монофазни телоподаващи?
                              За участниците във форума има постоянна отстъпка от 10% от стандартната ценова листа, която за 2014-та макар и с голямо закъснение вече е публикувана на сайта.

В духа на Коледата бих насочил вниманието към полезни, интересни и прочие аксесоари и джаджи, които ги няма на сайта, като например:
                              три размера магнитни триъгълници, 400А и 600А магнитна щипка-маса, тефлонова броня за МИГ горелка с медна спирала, магнитни стойки за МИГ и ВИГ горелки, два модела четки с "косъм" от неръждавейка, гъвкава човка за МИГ горелка МВ15, ТИГ-фингъра, щанцовата ножица за ламарина, тела за безгазово МИГ заваряване, два размера бутилки за аргон, паста и спрей против пръски и т.н.
                              АИГ-Заваряване ООД
                              Заваръчни апарати "DEL"
                              http://www.aigwelding.com
                              0889 522 036

Коментар

Първоначално публикуван от aig Преглед на мнение
                                ...три размера магнитни триъгълници, 400А и 600А магнитна щипка-маса, тефлонова броня за МИГ горелка с медна спирала, магнитни стойки за МИГ и ВИГ горелки, два модела четки с "косъм" от неръждавейка, гъвкава човка за МИГ горелка МВ15, ТИГ-фингъра, щанцовата ножица за ламарина, тела за безгазово МИГ заваряване, два размера бутилки за аргон, паста и спрей против пръски...
                                Ндааа... а днеска докато бях при вас за телта и шланга, седях и си мислех "нещо друго трябваше ли ми... абе май всичко си имам... нищо не ми липсва..."
                                Гъвкавата човка живо ме интересува, фингърче вече си имам, щанцовата ножичка все забравям да питам колко и е цената , телата обаче какво представляват?А магнитната щипщица и магнитната стойка?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X