Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Телоподаващо

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Телоподаващо

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
    Бе то и нашата нафта даже е по-скъпа от австрийската ама...

П.П. Малко по-сериозно - кой от вас попита колегата за какво му трябва телоподаващо? Щото ми писнА да чета постоянно изказвания на колеги, които се едно цел живот са работили по обектите на БАМ или газопровода "Мир и дружба". Там мое и да требват 500А 24/24 и седем дни в седмицата, но за изкърпването на който и да е съвременен автомобил определено не са необходими.
    На времето един стар колега по повод боклуците ми каза че като си купиш хубав инструмент плачеш веднъж като го плащаш и после цял живот работиш с кеф а като купиш евтин боклук плачеш всеки път когато ти се наложи да работиш . На мен заваряването реално ми е спомагателна работа но пак не съм си и помислил да направя компромис . Това е все едно да си купя китайски шублер и той мери ама как един господ го знае и болтчетата му изпадат сами само докато седи на машината . За това работя или със стария социалистически измерителен инструмент или с Митотойо и Вьогел .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

От къде да си купя планката с двете болтчета на бг соц шублер в края където държи пластината за дълбокомера.Китайските дигитални са си много добре,вчера сложих два нови,с тях не мисля,единия е марков китаец с точност 0.01 мм. Което ме учуди
      Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
      Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
      Анатолий Пейчинов o8875о9815
      https://dvrbg.com/

Коментар

Не е космическа наука да се издялка една планка с два отвора и да се направят две резби. В краен случай, можеш да го вържеш с тел...
        Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Казва се "технически канап"
          Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
          Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Искам оригиналното си,то и така не ми пречи,амя...
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
            Анатолий Пейчинов o8875о9815
            https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
              Приблизителни размери и кг?

50x30x35, oк. 15kg
              АИГ-Заваряване ООД
              Заваръчни апарати "DEL"
              http://www.aigwelding.com
              0889 522 036

Коментар

Намирам цена на въпросния Einhell 770лв. Категорично не си струва, ама никак.

...и, за съжаление дори за качествени кръпки по колата трябва добра машина. Не силна, ама добра. Вчера си възстановавах старо парче заден ауспух - където наварявах беше останало дебело не повече от 3-4 десети. Наварих го с тел 1-ца (мързеше ме да сменям тел и ролки), и малко търпение, с инвертор, без да прогаря, без да пляка и изглеждайки съвсем прилично Това ако го свършите с посочения по-горе einhell, за същото време, при същите условия и със същите резултати, шъ черпя.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Какво?
                  Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                  Из "Златния телец"

Коментар

Какво?
                    Какво какво?
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Какво ще черпиш?
                      Из "Златния телец"

Коментар

Като се стигне до черпене, ще се разберем. След като те видя как наваряваш тръба със стена 0.3-0.4 с тел 1-ца, с Einhell-а, без да я пробиеш. Примерно тръба с диеаметър 60мм, 30мм от която която от от посочената дебелина да стане с дебелина 3мм. За разкош, добре ръждясала и от двете страни. Може да ползваш телена четка.

Като за начало може да демонстрираш и как работи въпросната машина с тел 1-ца въобще.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

Като за начало може да демонстрираш и как работи въпросната машина с тел 1-ца въобще.
                          Никак . Водещата ролка има канали за 0.6 и 0.8 . Който иска евтина машина при хасковските търговци има голям избор инверторни машини които са по добри от всеки трансформаторен Енхел . Това е с евро букса 200 ампера + РЕДЗ и струва 530 лева на обява в ОЛХ . Колко е читаво един господ знае . Такава техника аз лично купувам само от утвърдени производители . За стотина лева отгоре си купуваш ДЕЛ с истински сервиз и гаранция . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:83260938_1_585x461_telopodavascho-so2-telopodavasch-aparat-elektrozhen-200a-2015-gr-haskovo.jpg
Прегледи:1
Размер:18.5 КБ
ID:5686609
                          Последно редактирано от sek.1; 14-10-15, 19:40.
                          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Колкото за пробата, ролка 0.8 ще води достатъчно надеждно 1мм тел. Ама пробемите са другаде - първо самия телоподаващ механизъм е кекав, и второ самата машина вероятно изобщо няма да може да се настрои да работи читаво с 1-ца. Бай-вероятно само ще плюе.

А то и в Дел имало някакв амашинка за нещо като 600 кинта. Някакси по им имам доверие.

Коментар

Кой ще услужи с 10-тина метра тел 1-ца ?
                              Из "Златния телец"

Коментар

Кой ще услужи с 10-тина метра тел 1-ца ?
                                Добре дошъл при нас!
                                Имаме всичко!
                                АИГ-Заваряване ООД
                                Заваръчни апарати "DEL"
                                http://www.aigwelding.com
                                0889 522 036

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X