Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    а, така по-бива. Вероятно за евтини неща поне е сигурно че нашите тук няма да въртят номера, щото реално вноса е в UK. И шипинга обикновено е по-евтин до UK.
    Е нали това съм писал! - 20евро за 25 парчета дюзи за плазма и без каквито и да е усложнения. Но ако при Данчо има - ще е още по - добре.

Коментар

• От: Групова поръчка на инверторна заваръчна техника и консумативи от eBay - Германия.

Първоначално публикуван от stilnik Преглед на мнение
      Е нали това съм писал! - 20евро за 25 парчета дюзи за плазма и без каквито и да е усложнения.
      Да бе. Ще ми извиниш заплесията. Случва ми се често.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Здравейте
        Да се впиша по темата и аз .Благодарение на форума и на тази тема взех това-
        http://cgi.ebay.de/STAHLWERK-ARC-MMA...item27b95d2704
        Следях темата с интерес и обсъждането на завъровачната техника . Имаше много отговори които открих отностно покупката на електрожен(инвертор) благодарение на sparkybg и други учасници втемата. И като любител заварчик мога да кажа че електроженчето е повече от прилично(изгорих 20електрода 3,2мм.един след друг и не се включи защитата).
        п.п За тия пари не можах да намеря друга такава машинка с такива параметри -Турчина е точен от дето го пазарих от ebay

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          Да бе. Ще ми извиниш заплесията. Случва ми се често.

Всичко е ОК!

Коментар

Първоначално публикуван от stilnik Преглед на мнение
            [ATTACH=CONFIG]329391[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]329390[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]329389[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]329388[/ATTACH]
            Проблем с ролките с викито си нямал , защото сигурно не си заварявал алуминий, пък и точно тази функция "селф контрол" му липсва,
            Колега аз пак да отбележа че това е модела с 15 кг.ролка и той е по-голям примерно от моето комбо 180А с 5 кг. ролка...Ето и снимка на малкия апарат за да добиеш представа.......
            Шублера от втората снимка е точно 22.5 см...значи апарата е около 25 см .....

Изясни моля, какво е точното предназначение на така наречената функция селфконтрол,един път коментирате липса на пръски,втори път възможноста за работа с алуминия !
            При викито пръски няма !Който иска да провери !Ако е само за това тая платка китайците от вики са открили топлата вода преди доста време явно !

п.п На тая цена на стикера за викито с малко кандарми ще ти донеса два апарата с две фотосоларни маски директно от производителя ,ако махнем соларните маски производителя ще ми се моли да ми даде 2 бр. за тая цена !Ако няма промяна на цените от последното ми пазаруване !
            Последно редактирано от Roninn; 09-05-11, 19:29.
            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
            Анатолий Пейчинов o8875о9815
            https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от nfilipov Преглед на мнение
              Здравейте
              Турчина е точен от дето го пазарих от ebay
              Колега честито и с здраве да си го ползваш,турчина едва ли е толкова точен ,по скоро ебей,правилата,както и немската етика го принуждават да се държи като точен.
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
                Колега честито и с здраве да си го ползваш,турчина едва ли е толкова точен ,по скоро ебей,правилата,както и немската етика го принуждават да се държи като точен.
                Машините, поръчани из тая тема, са поръчвани извън eBay. Преди това има още 3 по-малки поръчки от него. Наистина никога с нищо не е имало проблем. На бялото черно не можем да кажем.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Колега аз пак да отбележа че това е модела с 15 кг.ролка и той е по-голям примерно от моето комбо 180А с 5 кг. ролка...Ето и снимка на малкия апарат за да добиеш представа.......
                  Шублера от втората снимка е точно 22.5 см...значи апарата е около 25 см .....

Изясни моля, какво е точното предназначение на така наречената функция селфконтрол,един път коментирате липса на пръски,втори път възможноста за работа с алуминия !
                  При викито пръски няма !Който иска да провери !Ако е само за това тая платка китайците от вики са открили топлата вода преди доста време явно !

п.п На тая цена на стикера за викито с малко кандарми ще ти донеса два апарата с две фотосоларни маски директно от производителя ,ако [ATTACH=CONFIG]330026[/ATTACH]махнем соларните маски производителя ще ми се моли да ми даде 2 бр. за тая цена !Ако няма промяна на цените от последното ми пазаруване !

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Изображение010.jpg
Прегледи:1
Размер:67.9 КБ
ID:5277495

Така , сега да видим какво казват техническите данни на апаратите. Да прочетем табелките. Снимките не са много качествени , но ще преведа.

макс. ток за вики 180А - за дел 200А
                  при вики при ток 180А - 40% пв - , за дел при ток 150А - 100% пв.
                  дименсии при викито 530/330/370мм - при дел за телоподаваща приставка -500/ 170/300мм ;за токоизточника 400/250/170
                  при викито телоподаващо и ММА със съответната окомплектовка - при дел ТИГ, ММА и телоподаващо със съответната
                  окомплектовка

при при викито работа с алуминии - няма данни - при дел безупречна работа с алуминий

цена - в магазина на Ташев -Галвинг викито е 1680лв. - при дел цената е 1600лв.
                  на сайта на вики 1300лв без ДДС

От тук нататък ,мисля че коментариите са излишни.

Ако още не ти е съвсем ясно - ще повторя - с функция "селф контрол " , заваряваш алуминии така, с такава лекота както би заварявал черни метали.

"...с малко кандарми ще ти донеса два апарата с две фотосоларни маски ...
                  ...ако махнем соларните маски производителя ще ми се моли да ми даде 2 бр. за тая цена .."

мерси , ако ще са с пв 40% при ток 180А си ги задръж за асмалъците - времето за работа ми е ценно.
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от stilnik; 09-05-11, 22:14.

Коментар

Прочети си твоята де !

Да си покажем леките коли искаш ли ! Моята е двувалка !Давай да си говорим сериозно,попитах за какво е точно селфконтрола !
                    Последно редактирано от Roninn; 09-05-11, 21:48.

Коментар

ММА/TIG-DC – MIG-MAG SELF CONTROL

Апаратът се сътои от две части – токоизточник и телоподаващо устройство с тегло 15 кг. Токоизточникът представлява познатия ни MMA/ TIG (електрожен и ВИГ апарат) с тегло 8 кг. Той е преносим отделно и може да бъде само електрожен или комбинация MMA/ TIG (електрожен и аргонов апарат).

При куплиране (неподвижно) с телоподаващото устройство и включване на съответните връзки се получава апарат за заваряване по трети метод - MIG/MAG Self control.
                      Заваряване по метода МИГ/МАГ в БЕЗПРЪСКОВ РЕЖИМ се получава благодарение на контролиране на процеса по нов метод – САМОКОНТРОЛ НА ДЪГАТА независимо от материала – стомана, неръждаеми стомани, алуминий или МИГ спояване /brazing/.
                      При конвенционалните MIG/MAG машини (в режим чести къси съединения) при всеки допир на заваръчния тел до детайла се получава мини взрив, при което се отделят пръски с различна големина, водещи до опасност от дефекти в шева, разход на материал, необходимост от допълнителна обработка на завареното изделие (почистване от пръски).
                      Вариант апаратите да работят с минимум пръски е режим пулс или двоен пулс, характерен за транзисторни и инверторни машини. Резултатите са много добри, но недостатък е трептенето на дъгата с честотата на импулса (дразни зрението) и излъчвания звук (дразни слуха).

Разработеният от нас метод MIG/MAG Self control позволява заваряване без пръски при високо качество на шева, благодарение на контролиране на основните фактори влияещи на процеса.

Отлични резултати се получават при достигане на работна точка при струен режим, където дъгата представлява много ситни капчици (под формата на струя) на които гравитацията влияе по-слабо.
                      Благодарение на това при зададени напрежение на дъгата и скорост на телоподаване се постигат много добри резултати при заваряване в различни пространствени положения – хоризонтален, бордови, вертикален шев.

Опитно сме достигнали до следните резултати:
                      Стомани – струен режим – ток>140А, тел ф0,8, дебелина на основния метал (ламарина) от 2,5 /3 мм, защитен газ 82% Ar и 18% CO2
                      Алуминий – струен режим – ток>90А, тел AlSi5 с диаметър ф1, дебелина на основния метал (ламарина) от 2,5 /3 мм, защитен газ 100% Ar
                      Предимство на струйния режим е по-високата скорост на заваряване (по-голяма производителност) и по-високото качество на шева.

Например ъглов шев с дължина 300 мм от два алуминиеви детайла - ламарина 2,5 мм се прави за време 30/35 сек. При ВИГ метод на заваряване е необходимо време около 2 минути.

MIG/MAG Self control ни дава възможност и за по-нетрадиционен начин на заваряване.
                      Дъгата е чиста (без пръски) и ясно видима, подобна на тази при ВИГ метод, което позволява да се добавя материал под формата на пръчка – охлажда ваната, стабилизира режима и повишава производителността.
                      Този метод е приложим основно при алуминий. В началото детайла е студен и избрания режим ни устройва, но след 20/30 мм шев (в зависимост от дебелината), материала се е загрял и се получава вероятност за пропадане или пробив в детайла и точно в този момент, както при ВИГ метод се добавя материал, което стабилизира заваръчната ваничка.
                      Забележете, че може да се работи с основен тел - например AlSi5, а като добавъчен да се използва AlMg5.
                      Разбира се в зависимост от материала се избира вида на основния и добавъчния тел.
                      Друга възможност с MIG/MAG Self control е МИГ спояване (MIG brazing) с работен тел CuSi 3. Можете да МИГ-споявате поцинковани детайли без да се нарушава цинковото покритие (без изгаряне на цинка).
                      Много добри резултати се получават и при използване на работен тел AlSi12 за поцинковани детайли дори и при дебелина 0,6/0,8 мм, както и МИГ-спояване на алуминиев с поцинкован детайл.
                      За сега предлаганите от нас апарати MMA/TIG – MIG/ MAG Self control са монофазни с максимален заваръчен ток 200А.
                      Предстои изработване на трифазни модели с ток 250 и 300А.
                      Също така се разработва и модел комбинация между MMA/ TIG – AC/DС и MIG/ MAG Self control – четири различни метода.

Предлагаме ви ОТВОРЕНА СИСТЕМА за нашите апарати.
                      Пример - купувате си електрожен (ММА), след време ви трябва ВИГ или МИГ/ МАГ апарат – съответно се добавят необходимите платки за ВИГ или телоподаващо устройство за МИГ/ МАГ. Най-общо казано: в зависимост от изискванията на клиента могат да се правят необходимите промени за по-добри резултати, благодарение на това че сме производители.
                      При закупуването на апарат получавате гаранция 12 / 18 месеца, сервиз в рамките на 24 часа, възможност за предоставяне на оборотен апарат.
                      Предлагаме консумативи и резервни части в областта на заваряването, както и помощ за техническо и технологично извършване на даден процес.
                      Извършваме демонстрации на апаратите както на указано от Вас място, така и при нас на проявилите интерес:

Коментар

Ето ,виж колко добре са го написали хората а ти селфконтрол та селфконтрол,понеже си писъл докъто аз отговарям .....Разлика на практика няма между двете машини и да има то надали ще я усетиш,на 250А Струна трансформаторна съм разтичал пластмасата на 250А шланг бинзел,а ако не се лъжа пв-то е 30% на 250А е и какво....?Делла не е нито по-компактен23 кг. срещу 12.5 ако не греша при вики за цялото устройство, нито по-евтин,пръски при викито няма,ела да видиш струната какво прави с пръските стават на топчета,алуминия не съм го пробвал а и не мисля да пробвам,най-малкото заради шланга обаче ако някой услужливо за пробата даде няма да откажа !

Коментар

Прочети си твоята де !

Да си покажем леките коли искаш ли ! Моята е двувалка !Давай да си говорим сериозно,попитах за какво е точно селфконтрола !
                          Какво трябва да търся в тази таблица? Ако е за викито -Е180 го няма!

Коментар

Това го намерих за делл ММА,защото нищо не се четеше на твоята табелка !

Коментар

А ето ти ТТ данните на викито 200А
                              нверторен СО2 заваръчен апарат MIG-MAG 200A / 5

режим на работа: MIG/MAG (телоподаващо устройство)

пригоден за работа със заваръчна тел на ролка 5 kg

захранване: 220 V/50 Hz

заваръчен ток: 200 A max

номинална мощност: 6.0 kW

ПВ при максимален ток: 60%

регулиране /плавно/: 20÷200 А

диаметър на заваръчната тел: 0.6÷0.8 mm

степен на защита: IP 21

собствено тегло: 13.0 kg

Айде пак срявнявай с делл-а

Източника http://intertechnic.bg/index.php?p=p...etails&id=3040
                              Викито комбо може и асманлъци да перка,както и да вади пари по обекти на главболгар строй ,ма делла с двете кутии не го виждам на асманлъка....да си имаме уважение,чакам коментар..искаш сравнение ето ти сравнение и сега ?
                              Последно редактирано от Roninn; 09-05-11, 22:38. Причина: линк

Коментар

Ето ,виж колко добре са го написали хората а ти селфконтрол та селфконтрол,понеже си писъл докъто аз отговарям .....Разлика на практика няма между двете машини и да има то надали ще я усетиш,на 250А Струна трансформаторна съм разтичал пластмасата на 250А шланг бинзел,а ако не се лъжа пв-то е 30% на 250А е и какво....?Делла не е нито по-компактен23 кг. срещу 12.5 ако не греша при вики за цялото устройство, нито по-евтин,пръски при викито няма,ела да видиш струната какво прави с пръските стават на топчета,алуминия не съм го пробвал а и не мисля да пробвам,най-малкото заради шланга обаче ако някой услужливо за пробата даде няма да откажа !
                                Как разбра ,че делла е 23кг., когато 8кг е токоизточника. или ти пресмяташ като банкер- делла с ролка тел , а викито без тел ? На тегло апаратире са еднакви , но при делла ако ти потрябва електрожен - ще носиш 8кг. а при викито най- малко 12.5кг. Освен това 20А разлика съвсем не са малко. А щом и 150А при пв 100% срещу 180А при 40% не са от значение -нямам коментар.

А когато направиш пробата с алуминия - ще усетиш разликата. Все пак един тефлонов водач към шланга струваше 15лв.

Колкото до струната и аз зная какви пръски прави , зная и какво и е пв- то , зная и колко дълъг шев може да направи ,защото и аз има струна и то 18годишна.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X