Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Що е то акумулатор и с какво се яде?

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Що е то акумулатор и с какво се яде?

Има дупка точно под нея и от самата батерия излиза едно хоботче /друго щях дам кажа ма меко и уууууу,ще ми се смеят /и се навира около дупката.

С тебе няма да споря за коли
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Т`ва при мечока ми е така, само дето аку-то е под задната седалка, демек дори не е в багажника а откровено в купето.
      Ообаче текущият аку нама отвор за тоз... хобот и безотговорно я карам без вентилация. Вече 7 години няма сериозни следи от окисления наоколо така, че го приемаме т`ва с маркуча за дребнава боржоазна измишльотина [emoji2]
      Не съвсем да няма но пък и няма да си разплета чорапите... Има по-важни неща.
      Враг усраине

Коментар

Търсих си акумулатор за Патрола. 315 мм. , та от зор се наложи да попрочета т'ва онова. Единствения акумулатор, различен от Оптима, който по спесификация е 100% запечатан е Mонбат-ски АГМ 90Ач (ML1290M). Точно 305мм. Европските Варти, Бошове и пр. китайски ....европейски стоки са с ху....хобот. Дали верно са АГМ или само пише не знам, но със сигурност са 320мм и не Флаат у местото на Японеца.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Вальо, на моя Бенц акумулатора тръгна да дава тъжни перспективи миналата година, та отидох при адаша ми ( ако трябва, координати на ЛС ), да видим кво ша прайм.

Оказа се, че черния ток-сандък AGM от фабриката на Варта, е произведен за Бенца ми, и кротко си караше тринадесетгодишнината си!!!!
          Имаше още фандък в ток-сандъка, ама предпочетох да дам едни пари, и да си взема нов...

Кво са едни тринайсе лета?
          На предишния Бенц АСС беше Монбат... чисто ново, с гаранция сто хиляди лета...
          И тръгвам за морето, натоварен с жена, деца, колички, проходилки, салтанати, пинизи и простототии - абе - с деца на море.
          Паля , тръгвам, минавам 200 км, и спираме да пикае народонаселението.
          И после - палене- йок - все едно нямам асс.
          Добре заредена батерия, километри пропътувани, топъл двигател.... ЙОК!!!
          Е - ми купих си нов - не МонБат, и после никога повече не съм си купувал нещо с тоя етикет...Нещо не ме влече вече...

Не съжалявам, ако искаш координати на адаша ми - с удоволствие - на ЛС.

Коментар

Вени, Гелендията до това лято я карах с Бенцовия акумулатор с който я купих преди години......Ама е правен преди години, Венииииии.
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Вземете си Лайфлайн
              TOYOTA SEQUOIA ‘11
              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                Вземете си Лайфлайн
                Откъде бре?

Коментар

От самолетния магазин или някой да вкара от Гърция,в морския трябва са има
                  TOYOTA SEQUOIA ‘11
                  W140 S420 '99

Коментар

Май модерните мерцедеси ги гъчат с yuasa
                    Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                    Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                      ... остават някакви си 20 часа,а
                      Пристигна ли благополучно?
                      Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Не го мисли ти капитана. Ще пристигне - ако трябва на вятър и по звездите. После някой на сушата може да пострада, ама това вече си е на сушата и не се брои.

Коментар

Пристигнал е снощи. Как точно, не знам, ама е пристигнал. От тая сутрин е на друга лодка. С други проблеми /сигурно/.
                          https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Тая има само малко вода в горивото и 2 филтъра колко за снимка.

Ония горещия беше празен,като спрях мотора му отворих 2 клетки и празни,вързах всичко как си е оригинал и да му мисли собственика,изненадан бил....е сега съвсем ще се изненада.
                            И тоя път нищо не гръмна,само леко набъбна батерията.
                            TOYOTA SEQUOIA ‘11
                            W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                              Откъде бре?
                              Една от морските фирми у нас в момента продава морски акумулатори на ПОЛОВИН цена!!!!!
                              Ама, верно половин.
                              Не правя реклама на никой.

Ако някой го интересува .... Гугъла .. знае ..
                              Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                                Една от морските фирми у нас в момента продава морски акумулатори на ПОЛОВИН цена!!!!!
                                Ама, верно половин.
                                Не правя реклама на никой.

Ако някой го интересува .... Гугъла .. знае ..
                                Дай гЪ на лично, мани ти гугъла.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X