Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преобразувател 12 към 220 Волта ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Преобразувател 12 към 220 Волта ...

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
    Малко извън темата, но какво е това "хидравличен алтернатор"?
    Обикновен, ама към мотора е куплиран с хидравлична помпа и хидромотор.

Коментар

Двигател на моторница,кьм трансмисията вьрзана хидравлична помпа и кьм хидравличната помпа вьрзани какви ли не далаверки.Прилича на алтернатор,но са му забодени 2 маркуча.Зацепвам единия или другия с копче от таблото на лодката.

Пускай нова тема,че пак ше ме бият.
      TOYOTA SEQUOIA ‘11
      W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        За съвсем други неща говорим. Това не бръмчи, не страда много от дъжд и е определено по-екологично от инвертора в колата
        Ясене, ако говорим за това от линковете горе, то определено пръмчи и си е двигател с вътрешно горене ... ???
        Може би не съм разбрал за какво говорите ???
        Ако не свършва добре, значи не е свършило!
        0888 315 794
        LZ1UPI
        A1 (Rh+)

Коментар

Обикновен, ама към мотора е куплиран с хидравлична помпа и хидромотор.

http://www.delcoremy.com/Alt50DNGear.aspx

Нещо такова,включва се с бутона от кабината както казах или от машинното с рьчка за всеки един.Захранва се от мотора с малка помпа или от друг мальк мотор с огромна помпа,нещо от рода на 60 коня беше.

Как да е,мисьлта ми е,че нормален инвьртьр 2000 вата е една хубава цифра доближаваща се до цената на Хонда 2000.Хондата и трябва туба с бензин,на инвьртьра му трябват още толкова цифра за кабели,ключове,батерии,предпазители...............и за едното кафе много става според мен поне.
          TOYOTA SEQUOIA ‘11
          W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
            Ясене, ако говорим за това от линковете горе, то определено пръмчи и си е двигател с вътрешно горене ... ???
            Може би не съм разбрал за какво говорите ???
            Да, бръмчи. Но много слабо, а изгаря доста по-малко гориво от колата за същия ток.

Коментар

и ако не е "Хонда" - кво, не прави ли ток?
              1кВ 4-тактов имам и 2.5кВ 4-тактов... 2-та заедно не са 1000лв
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
                и ако не е "Хонда" - кво, не прави ли ток?
                1кВ 4-тактов имам и 2.5кВ 4-тактов... 2-та заедно не са 1000лв
                Това също е вариант, но ние обсъждахме баровските решения, дето токът е едва ли не като от контакта.

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                  http://www.delcoremy.com/Alt50DNGear.aspx

Нещо такова,включва се с бутона от кабината както казах или от машинното с рьчка за всеки един.Захранва се от мотора с малка помпа или от друг мальк мотор с огромна помпа,нещо от рода на 60 коня беше.

.......................................................................................................

Баце .... направо уби всичко детско в мен .....

Не предполагах, че съществуват такива .... ВЕЦ-ове,..... пардон МЕЦ-ове (масленно електрическа централа).
                  Това трябва един двигател от Самурай ... само него да върти ....
                  Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Да, бръмчи. Но много слабо, а изгаря доста по-малко гориво от колата за същия ток.
                    Чувал съм въпросният модел и могат да потвърдя че е доста тих!

За тези които искат да намалят още нивото на шума има две прости решения:
                    1.Удължител 20-30 метра и отдалечавате генератора от вас .
                    2.Не съм го пробвал , но от колеги съм чувал че при по-шумните модели отвеждат изгорелите газове с маркуч от колектора до кофа (друг съд) с вода .В резултат се чува клокочене от вода
                    Последно редактирано от Красимир Найденов; 30-09-09, 10:23. Причина: корекциии
                    0+,Bombardier DS650,Discovery II.

Коментар

И постепенно водата се превръща в бензин
                      0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
                        И постепенно водата се превръща в бензин
                        Чиста далавера!

А има ли правещи дизел?
                        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Това също е вариант, но ние обсъждахме баровските решения, дето токът е едва ли не като от контакта.
                          той пак си е като от контакта /синусоида/...

а за да не шуми се изкопава дупка слага се вътре и се покрива с капак, но не плътно за да може да влиза въздух и да излизат газовете...
                          помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от keeway Преглед на мнение
                            Чувал съм въпросният модел и могат да потвърдя че е доста тих!

За тези които искат да намалят още нивото на шума има две прости решения:
                            1.Удължител 20-30 метра и отдалечавате генератора от вас .
                            2.Не съм го пробвал , но от колеги съм чувал че при по-шумните модели отвеждат изгорелите газове с маркуч от колектора до кофа (друг съд) с вода .В резултат се чува клокочене от вода
                            Така мангустите заглушават дърворезачките в гората, докато гепят дърва.
                            "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                              Баце .... направо уби всичко детско в мен .....

Не предполагах, че съществуват такива .... ВЕЦ-ове,..... пардон МЕЦ-ове (масленно електрическа централа).
                              Това трябва един двигател от Самурай ... само него да върти ....

Има бе,как да няма.Основния мотор вьрти помпата за хидравликата.Основния е има/няма 350 коня шестак дизел в нашия случай и вьрти освен неговия си алтернатор и цялата хидравлика по лодката - тримове,управление,стабилизатори,варио трьстьри..............и кьм него има вьрзани и алтернатори който пьк бият по 250 ампера в батериите.От там дьрпаме 12 и 24 волта за всичко по лодката / да не изброявам,че темата сьвсем ше фане кьра /като от тия сьщите батерии инвьртьра дьрпа за пералня,климатик,хладилници,микровьлновата,кафеварка..............и там каквото се ползва на 110 волта.
                              Имаме и система за следене кое кьде да зарежда - пьрво почва да бие ток кьм стартовата на мотора,като зареди там почва да пердаши кьм стартовата на генератора,после кьм втория ГОУ ХОУМ мотор и чак тогава пляка по нормалните батерии.
                              60 коня мотор / да не бяха и 80 / са за допьлнителен мотор който се включва при нужда,примерно ми трябват пьлната тяга на трьстьрите,а не само 25%.Паля за да ми бачка голямата помпа и юруш на камилите,за 2 алтернатора по 250 ампера няма смисьл,генератора доста повече ток ще набие,а е двойно по-мальк мотор от спомагателния.

Ма да забравим за това,че половината форум си мисли ТОЯ ОТКАЧИ.Логиката и малкия ми опит с токовете е показал,че 2000 вата инвьртьр под 1000$ до ключ дет му викат няма или поне при нас е така.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Първоначално публикуван от BENZBOSS Преглед на мнение
                                ....Логиката и малкия ми опит с токовете е показал,че 2000 вата инвьртьр под 1000$ до ключ дет му викат няма или поне при нас е така.
                                При нас цените са от 700 лв нагоре, което си е дет' се вика на половина.
                                Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                                0888 315 794
                                LZ1UPI
                                A1 (Rh+)

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X