Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Преобразувател 12 към 220 Волта ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Преобразувател 12 към 220 Волта ...

Благодаря за отговорите. Нестава с кафеварка. Обичам хубаво експресо, затова и машината е такава.

Като сметка излиза около 1000-1100лв. инвертора + акомулатора + управление за два акомулатора. Твърде скъпо.

И аз вече смятам, че един бензинов ивертор 2kW за 1800лв. е по удачно, макар и по-голям като размери.
    IvoVarbanov.bg

Коментар

Първоначално публикуван от Ивайло Върбанов Преглед на мнение
      Благодаря за отговорите. Нестава с кафеварка. Обичам хубаво експресо, затова и машината е такава.

Като сметка излиза около 1000-1100лв. инвертора + акомулатора + управление за два акомулатора. Твърде скъпо.

И аз вече смятам, че един бензинов ивертор 2kW за 1800лв. е по удачно, макар и по-голям като размери.
      За толкова пари защо не си купиш един хубав генератор на Хонда, от онези като куфарче
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Точно Honda ползвам като ходя на състезание и съм страшно доволен. За съжаление не е мой и немога непрекъснато да го вземам. Затова се замислих за вариянт с инвертор. Имам свободно място под седалката на буса за втори акомулатор и устройство, но мисля да се откажа и да отдела пари за Хонда.
        IvoVarbanov.bg

Коментар

Дайте нещо по-подробно за тая Хонда, че ми стана интересно. Най ме интерсува Хонда ли е или Ходна.
          Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
          Вальо. О888 557Ч7Ч
          Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от Ивайло Върбанов Преглед на мнение
            Точно Honda ползвам като ходя на състезание и съм страшно доволен. За съжаление не е мой и немога непрекъснато да го вземам. Затова се замислих за вариянт с инвертор. Имам свободно място под седалката на буса за втори акомулатор и устройство, но мисля да се откажа и да отдела пари за Хонда.
            От мен имаш един глас за хондата пред инвертора

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
              Дайте нещо по-подробно за тая Хонда, че ми стана интересно. Най ме интерсува Хонда ли е или Ходна.
              За това говорим бате Вальо

http://www.break.com/usercontent/200...ew-508780.html

Ето и малко ТТ данни, същия за Европа го има на 220 V.

http://mayberrys.com/honda/generator/models/eu2000i.htm

Коментар

Има отделна тема за тая Хонда, моля, намерете си я. Има и по-евтини инверторни генератори, възползващи се от удоволствието да не са първи на пазара.
                Последно редактирано от Ясен; 29-09-09, 08:05.

Коментар

Аз лично предпочитам да направя компромис с кафеварката и да не се занимавам с генератори (сипване на бензини, палене, чуденка къде да го дяна като вали, за да ме отрови или да не се прецака, бръмчалка докато се опитваш да спиш в палатката и т.н. неприятни неща, които ги няма при инвентора). Да не говорим за екологичната страна на нещата.
                  Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                  0888 315 794
                  LZ1UPI
                  A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                    Аз лично предпочитам да направя компромис с кафеварката и да не се занимавам с генератори (сипване на бензини, палене, чуденка къде да го дяна като вали, за да ме отрови или да не се прецака, бръмчалка докато се опитваш да спиш в палатката и т.н. неприятни неща, които ги няма при инвентора). Да не говорим за екологичната страна на нещата.
                    За съвсем други неща говорим. Това не бръмчи, не страда много от дъжд и е определено по-екологично от инвертора в колата

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                      lubashki777, проблема със акомулаторите се решава с вертогенератор пригоден за капака на джипа или за стойка някъде по-високо. Има и опцията със вотоволтаици така, че не се съмнявай във възможностите на една такава система дори при дълго лагеруване някъде (било то на планина или на море ....). Освен това тук никой не говори за оцеляване, а за лукс. Както знаем, лукса си иска пари и ако налееш достатъчно, всичко е възможно.
                      Ами...явно се разминаваме с разбиранията си за почивка сред пустошта и дивото......
                      Аз лично ако искам лукс...просто отивам на хотел....
                      Защото....ако търсим лукса в планината на палатки....то трябва и официални костюми да си носим...и лачени обувки...
                      ...а за банята с...вана....да не коментирам...
                      NISSAN FOREVER
                      -----------------------------------------------------------------------------
                      Или трябва да намерим път,или да си направим......няма назад!!!

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                        Стига се пули ... ами оди в Киров .... или сега на панаира и ..... гледай ...
                        Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                          Стига се пули ... ами оди в Киров .... или сега на панаира и ..... гледай ...
                          Случайно да са я намалили до под 1000лв както се полага в криза?

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                            Случайно да са я намалили до под 1000лв както се полага в криза?
                            Хахаха за тях няма криза-цени

Коментар

Един глас и за Хондата от мен.Едно пресичане имаме на океана с такава Хонда /Февруари беше / завряна под една голяма кофа вьн на соленото и проблеми 000000000,пали и работи от раз.

Не ги разбирам много токовете,но им знам приблизително цените поне.14 KW / киловата / инвьртьри с близо 2 тона тягови батерии,2 хидравлични алтернатора по 250 ампера и един 90 амперов на мотора..............е на цената на моите коли,всичките взети заедно.

По вьпроса с кафето подпирам колегите - или смени кафеварката,купи Хондата,носи примус.............или рано или кьсно / рано ще е / ще ти стьпи на златно това кафе.
                              TOYOTA SEQUOIA ‘11
                              W140 S420 '99

Коментар

Малко извън темата, но какво е това "хидравличен алтернатор"?
                                Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X