Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на спортна кола

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Избор на спортна кола

Ти хабер имаш,ама той няма.За това го написах това.Как и да е де.Нека си реши момчето марка и модел пък който може и знае ше помага.
    Няма страшно в умирачката...
    Страшното е да си жив!...

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
      Някой тук може ли да сподели преки впечатления от Mitsubishi Eclipse второто поколение /'95-'99/ ''малкия мотор'' 145коня 2.0 16клапана, че много взех да ги заглеждам напоследък
      /кога ли ще ме изгонят от дома, щото двора е пълен с железа вече/
      Дроб.
      Колкото върви турбо версията, толкова това не върви.

В интерес на истината турбото съм го карал само с ръчни, а това - с автоматик, та може и да съм субективен.
      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
        Дроб.
        Колкото върви турбо версията, толкова това не върви.

В интерес на истината турбото съм го карал само с ръчни, а това - с автоматик, та може и да съм субективен.
        Аз няма да се надбягвам с никого- много ми допада визуално.
        Питам как е като обслужване и цени на части.
        На сърбела майката му е чесането.
        Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнение
          Имаше 2 обявени в града, 328 купе, едната беше небесно синя, но обявата изчезна за 2 седмици, а тази сребристата се позастоя повечко, но днес я продали...
          Иво ако става въпрос за тази сребристата с ///М пакета за която се сещам недей съжалява.Беше англичанка и с удар отзад в бетонната стена на Калояново...
          Иначе за тези пари е36 с 2.5/2.8 мотора си е добра идея...От 2.5 предпочитат повече този който е без вануса а за мене по добрия мотор е 3.0 230 коня но той се слага вече в е46.
          SUZUKI QuadSport - First on 4 Wheels !!!

Коментар

С други думи 3.0 е по убав щото е по-голям ма няма нищо общо с е36 модела.Виж 3.0 С50б30 е най-добрият вариант ма там пък парите и подръжката други да му се не види.
            Ако търсиш е36 или 328 ако ще се кара атмосферка или 325 ако ще се кара с турбо.Най-евтино и здраво ще е така.Другото вече си е както дойде.
            Прекалено много хора са открили топлата вода та недей наново я търси.
            Аз лично бих взел читаво купе от 316ка и бих и насадил каквото искам като мотор и хем евтин данък,хем под капака каквото ти душа иска.
            От 16ката само купето обаче върши работа.Всичко друго е различно и трябва да се вземе от колата(колите) донор.
            И те така.
            А да и си остава или вечно твоя или за части.(ако не намериш нужните документи за мотора и не минеш технотест стига да можеш де).

Коментар

Приятел,с едно момче имаме сменени няколко двигателя 2.8 и 2.5 на 320 ,седан е-36 .Явно никога не си правил тая операция че пишеш такива неща.Ако колегата има желание едното 320 с мотор 2.8 от англййски донор се продава и сега.

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                Ако питаш мене си вземи немска кола.Баварец.Мерц.Аутоюнион-ауди.Фолкс.Опел.ПоршеВсичко друго са имитации и боклуци.Ако гледаш "Да продадеш колата си ",забележи английските педали по кои коли най-много се прехласват.
                Днеска ми излезе едно таквоз нящо у сураттефтеря:
                Натиснете снимката за да я уголемите

Име:904670_10151582304230804_1955553402_o.jpg
Прегледи:1
Размер:162.9 КБ
ID:5476104
                ...ама вече ша си знам по имитации и боклуци да не се заглуеждам.
                Стадо оФци води ожесточен спор дали вълците или чакалите го обичат повече...

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                  Приятел,с едно момче имаме сменени няколко двигателя 2.8 и 2.5 на 320 ,седан е-36 .Явно никога не си правил тая операция че пишеш такива неща.Ако колегата има желание едното 320 с мотор 2.8 от англййски донор се продава и сега.
                  А знам аз че има много правили операцията.Не коментирам как и какво са правили не е и нужно.
                  Ма ти ми кажи как 316ка с барабани отзад ще спира 325 или 328 и с какви спирачки излизат заводски тия коли?
                  От колата донор какво още се прехвърля освен мотора?Ма не хвърлен на какви да е тампони и заварени планки само и само да стане.
                  А сега ми кажи e36 M3 дали е различно като окачване,скорости,диференциал,полуоски,носачи и още един куп уйовини спрямо по малките си събратя.
                  Не споменавам отделно малкото и голямо м3.
                  Всеки може да си кара произведенията както иска.
                  Няма смисъл да продължавам в тая тема.Има си специализирани форуми за отделните марки и автомобили.
                  Като си прецени автора какво иска смятам ще намери и нужната информация.
                  Поздрави и гаражни успехи.

Коментар

Цифрички,е така за размисъл.

1998 W129 V8 5.0 326 коня леген
                    TOYOTA SEQUOIA ‘11
                    W140 S420 '99

Коментар

Приятел,писал съм ясно ,че сме сменяли ,2.0 на е 36 ,това за 316 ти си го измисли от някъде.На е 36-2.0 се вади само мотора и скоростите,на планките за скоростите има три отвора слагат се на крайния,щото 2.0 е шестак и останалите два мотора 2.5 и 2.8 са същите като дължина.Даже успях ме да запалим единия 2.8 с компа на 2.0.БМВ с мотор 2.8 е далече,далече от М3.Но наскоро началника ми си купи М5 от Камор АУто е те това е друга бира 10 цилиндъра и мощ колкото искаш 507кс.

Коментар

Нещо четем избирателно ми се вижда.А прочети ми мненията по ред на номерата и стига писа глупости.Аз къде и какво съм писал е видно.
                        316,320,325,328 ползват еднакви купета и до там.От там вие какво и как сте подкарали и какво сте сътворили един господ знае.
                        Да ми обясняваш кое е шест цилиндъра и кое четири мисля е неуместно.
                        Аз съм написал какво бих направил аз ако имам нужда от подобен автомобил и смятам сам да си го градя.
                        Относно какво си купил шефа му пожелавам да събере за новата м5-ца,че тая макар и от дилъра вече не е от най-актуалните не,че бих я върнал ако имам парите за да мога да си я позволя.
                        Как и да е.Спора е безсмислен.
                        Варианта даден от Боса за мен лично също трябва да се погледне.Но едва ли да се намери нещо евтино и читаво тука.

Коментар

Ще,просто е и частите му се намират сравнително лесно,стар е,но як и без да се гьрчиш си имаш над 300 коня кабрио с нормално окачване и тъп,як,прост и мощен осмак.

Зависиде,ако търсиш спортна кола в добро състояние за 4 бона там вече се предавам,такова нещо не се сещам освен ако не е Голф двойка ГТИ Перник спешьл.Бенца го има и скопен с шестак,но стой далеч от него.
                          TOYOTA SEQUOIA ‘11
                          W140 S420 '99

Коментар

Значии... като за 5000лв. и да е хем спортно, хем новички, хем хем... незнам, малко трудно е... има 406-ци купе 3.0 210кс. ама са на предно... Аз лично бих си вземал нещо 4х4... гладах скоро Импрези от по-старите 95-98г. (555) 2.0 турбо 218кс. за по 2000-3000 евра по чужбина, с нормален волан нали... хах... Ауди S3 са 1.8 210кс. 99-00г. и са куатро, ама и те са около 2500-3000евра. Може и Ауди S4 първите (B5) те са по 270кс 2.7 би турбо би трябвало да понавървяват... но пак са по около 2500-3000 евра на горе.. Нисаните имат някоя друга спортна версия... тамм 100-200-300 им се водеха моделите, не ги знам много много, ама има и вървежнии са само на задно, но нзнам как вървят като цени... Митсубиши 3000GT пак е бая коне и пак е само на задно... ноне вярвам да има нещо до тези пари читаво даже и по Европа
                            Моите снимки...
                            https://www.facebook.com/Photography.by.Ivanko
                            https://500px.com/ivankoo

Коментар

Аз пък преди три дни се накичих с това:Натиснете снимката за да я уголемите

Име:943501_536986949675988_1692671176_n.jpg
Прегледи:3
Размер:128.9 КБ
ID:5481273Натиснете снимката за да я уголемите

Име:428518_536986916342658_640813208_n (1).jpg
Прегледи:3
Размер:124.7 КБ
ID:5481274Натиснете снимката за да я уголемите

Име:428657_536987023009314_576739972_n.jpg
Прегледи:2
Размер:105.2 КБ
ID:5481275Натиснете снимката за да я уголемите

Име:461211_535182366523113_1935060150_o.jpg
Размер:129.7 КБ
ID:5481276Натиснете снимката за да я уголемите

Име:225739_535182486523101_1396402137_n.jpg
Размер:39.4 КБ
ID:5481277
                              От доста време ги заглеждам и реших, че живота е прекалено кратък, за да не се поглезим малко. Просто ми допада много визията- изобщо не ме интересува колко и как върви- хем е Митсубиши, хем е красива. Какво му трябва на човек И най-важното е, че жената не ме изгони като я видя. Ремонта на кухнята пак се отлага ...
                              И понеже нямаше къде да се изфукам е те на
                              На сърбела майката му е чесането.
                              Борислав Борисов Русе О885 О37815

Коментар

Първоначално публикуван от borko_ruse Преглед на мнение
                                ...реших, че живота е прекалено кратък, за да не се поглезим малко...
                                Много правилно решение. Със здраве да й се радваш на колата!
                                Ама, голям си фукльо!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X