Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на спортна кола

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на спортна кола

Колега, гледам ги от доста време сайтовете за автомобили, мобиле, карс, базар и прочие. Я поясни на ЛС за това GTV Turbo...?
    Ако е машина, нека бъде немска!
    XJR 1200
    ETZ 150
    Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Ахаа, значи все пак би я продал . Готина е много алфата на Търтея... Ако се кефиш на Алфи де .

Коментар

Е за кво на ЛС, черно, 2.0 в6, предно предаване
        202 кс/240 кс с овърбуст
        градско София 15/100

Е те това

И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ааа, ако я даваш с тия 2те мацки, гоня жената да си хваща влака, броя ти колкото искаш и си стискаме ръцете
          XJR 1200
          ETZ 150
          Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Бе и тях ще ги измислим ))
            Ако ти е интересно звънни утре на 088 555 9959 и ще говорим
            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ще те имам предвид, но за сега, Алфите ги заобикалям малко, но тази ми харесва, ако размисля нещо, ще кажа.
              XJR 1200
              ETZ 150
              Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Първоначално публикуван от alex052 Преглед на мнение
                Та какво по нормално от това?
                Ами опитай да строшиш същото ама на Ауди или БМВ . Малко садомазо са тези алфи колкото повече се чупят ,толкова повече ги обичаме .
                Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от alex052 Преглед на мнение
                  2.4 jtd-136 кс.Ако се качва на 200 ++ кс...............не става само с чип./аз лично карам 156 бензин 144 кс.......приятен автомобил.Бях решил да го сменям и.....му купих нов кожен салон/
                  2.4 -175 кс е феислифта почти не се нуждае от чип.
                  И аз съм на 156/144 коня . Човекито явно има възможност и желание да помпи, така че към чипа като добави и нов кулер, бустконтрол, управление на турбото и останалите салтанати и ей ти ги 2++ от 136 коня с детския данък.

Първоначално публикуван от VANKOO1979 Преглед на мнение
                  Предлагате на човека от Ауди б4 да се качи на Алфа 156? След 6 мес. ще мрази всичко италианско и всички италианци!

Ей такива изявления най ме радват... Човекът си търси спортно ориентиран автомобил а Алфата си предлага нужното - и като управление и като стабилност. Специално при пипнат дизелов мотор, колата става люта.
                  Това си е моето мнение и не ангажирам никой с него, ама да сер*м върху марките няма смисъл. Всички знаем, че при закупуването на автомобил н-та ръка зависим изцяло от мърлявщината на предните собственици.

Да не обръщаме темата на човека в тема тип Астра гси vs. Гоуф ГТИ.
                  42

Коментар

Двувратка за кеф и удоволствие като чуя до 5000лв и веднага в главата ми изплува Тойота мр2. Естествено щом имаш и друга кола с която да си вършиш друга работа когато се наложи. Мр2-ката определено не е практична колкото някоя Е36-ца.
                    Иван Маринов
                    Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                    ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Личният ми съвет е първо и основно да се реши каква трябва да е колата-визирам предно,задно,или 4х4 и тогава да се мисли.
                      После да пробваш индивидуално всяка една от тия дето ти харесва и тогава да скачаш.
                      Щото 200 коня задно не са като същите на предно и 4х4.
                      За е36ци като цяло да си кажа,че съм имал и е36 и е30 та имам поглед.
                      Вече са безумно евтини и много масови=евтини части втора ръка както и на новите части(не визирам официалните представители).
                      Като цяло 2.8 е най-добрият мотор от гледна точка разход-вървеж стига да е читав.
                      За турбиниране не става или ако става е скъпо(ненужно скъпо) и то при ниски налягания.
                      Варианта за турбо мотор е м50б25 дали в оригиналният вариант дали строукнат вече кой как му харесва.
                      Има много правени коли тук и много инфо из нета.Търсиш намираш.
                      Не е евтино.Не очаквай да ти е евтино.Няма евтин тунинг,ако е евтино си е мунинг.
                      За инфо за бмв-тата има доста развит форум.
                      И както каза Търтея разход под 15 не чакай ич никога.Данък под 200лв също.Другото и сам ще си го разбереш.
                      Няма страшно в умирачката...
                      Страшното е да си жив!...

Коментар

Тази Тойотка ми е много мъничка, няма да мога да влезна в нея, голям човек съм Пък и като я гледам има място само за 1 мацка... Имам си МПС за една мацка и това е мотоциклет, нека колата да е за повече Сега сериозно, за сега съм се спрял на 328, ще огледам, ако се откажа от него, ще поразгледам и други
                        XJR 1200
                        ETZ 150
                        Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Е кое и е практичното на Е36цата, то има задни седалки само проформа в нея, за нещо повече от миньончета или дЕца не става. Пък е бая голяма и тежка в сравнение с мр2ката... Личен опит, както казах имам и с двете. Фен съм и на БМВ... Ноо определно бих избрал Тойотата. Зловещо здрава е, ама мнооого. Аз я карах 2 години с преди амове за смяна до степен да няма и грам масло в тях и да хлопат. Е нищо не и стана. Нищо не съм сменял освен мАсло... Нямах пари тогава за нея и ми беше втора кола. Харчеше ми от 8 до 15 и на градски и извън... Зависи от крачето. Има си и 2 ламБи на таблото. Зелена дето значи, че харчиш по-малко и си икономичен и оранж, дето да ти напомня, че харчиш доволно. Централно разположен двигател, як звук и прочее. Супер добра форма, прилича на ферари, щото е и копие на такова. Приятелите ми така я наричаха... Ферарито . Мацките връткат главици... А вътре широко и удобно и много лесно се кара. Освен това е и тарга с 2 стъклени махащи се покривни прозорци. Реално и 2 багажника. За капак и фаровете се прибират . А как дрифти само... не е реално.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:18toyotaM_m.jpg
Прегледи:1
Размер:21.9 КБ
ID:5469570

Мъничка е друг път . Аз съм 185 а съм возил 195 150 кг човек и му беше таман, че и седна да я пробва и пак му беше таман... за разлика от диското ми, дет не му се събраха краката под волана...

Коментар

Как,няма да е здрава тая,Тойота,след като си я карал 2 г с изпуснати амортисйори,те повечето коли се карат в България,до положение,невъзвращаем мъртвец,от към подръжка,и след това твърдят че е уникално здрава.Но да не си собственик ,след такъв човек с уникално здрава кола.

Коментар

Двеста коня са малко. 2013 година сме. Сега по толкова са семейните коли.
                              Преразгледайте си концепцията.
                              Garage 31 Ltd - Classic Land Cruisers restoration

Коментар

То това как и да е, а за Mitsubishi 3000GT VR4 нищо, не казахте, те са идентични с Dodge Stealth VR4, ако трябва да съм искрен, като визия тази кола най - много ми харесва от всички споменати до сега, но с тези 2 турбини на 3 литров двигател и 320 кончета, на почти 20 годишна кола, смятам че ще си го начук@м яко, повече отколкото и с BMWто, иначе в България има няколко такива и не са на много непосилни цени, но там ще се надскоча вече, усещам го...
                                XJR 1200
                                ETZ 150
                                Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X