Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на спортна кола

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на спортна кола

Ами аз я продадох на приятел и той още си я кара и още си е здрава. Той просто имаше възможността да и смени цялото окачване. Говориш наизуст тука. Маслото и се сменя бая често барабар с мини филтърчето. Нещо от типа на 3-5 000 и съм го правил. А той я взе ИМЕННО щото видя, колко отнесе без да мръдне. Като казах, че нищо не съм сменял излъгах. Смених и тампона на единия преден макферсон. В сервиза на Голди с Куздов се опитахме да избием от него лагера, щото си рекохме, че може само той да се смени. Е след 2 часа млатене и кфо ли не се отказахме... без промяна в разбития реално тампон. Аз като продавам кола и си казвам, това е прецакано, това е здраво... ако искаш купувай. Няколко огледа имах с нея и не я взимаха щото просто им казвах на хората нещата, както са! Ново окачване и спирачни дискове и до сега вече над 2 години нищо. Сега ми доложи, че сякаш е за смяна съединител. Уф пак излъгах, Дядо Владо ми оправи отварянето на единия фар, нещо като мини кондензаторче или знам ли и аз... изрови го от някфа стара платка... ама аз не разбирам де. Толкоз. Диското съм му налял торба с пари и си вършило работата винаги, ноо просто нищо общо като здравина. Обаче си е екзотика спрямо бмв-то и частите са или от нета или от други тойоти, примерно селика. Та бих казал, избягвай екзотиките .

Коментар

От дете се заглеждам по Форд Мустанг. За мене това е класиката сред мощните леки коли. Не те съветвам да я купуваш .
      ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Е, тук вече много нагоре отиваме, като споменем Мустанг, вече няма как да не кажем и Камаро, Корвет, Челинджър... там вече е съвсем друго измерение и далеееч над възможностите ми. За сега ще се задоволя с нещо по - елементарно и не толкова екзотично
        Ако е машина, нека бъде немска!
        XJR 1200
        ETZ 150
        Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Обръщай внимание и на това помагало:

edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Жена ми се е запалила по Ауди ТТ. Спортно изслеждат, ама слабеят според изискванията ти , май са под 200 к.с.
            ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Лексус (Тойота) Соарер 2,5 туин турбо-( мечтата ми за бензинка)

Коментар

А това?

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:CIMG2411 (Medium).JPG
Прегледи:2
Размер:82.2 КБ
ID:5469633
                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                  А това?

[ATTACH=CONFIG]567872[/ATTACH]
                  Има ли ги още?
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Слушай Носов
                    Един пич наскоро си докара такава MR2 и искам да ти кажа, че старите японски бегачки са си бегачки. Сега джипката дето карам е 197 коня, ама със сигурност изобщо няма да може да стигна въшката.
                    Няма как хем да е спортна колата, хем да си возиш жената, децата и три кучета в нея. Според мен е по-добре да гледаш навън, че тук повечето бегачки са правени от гаражни майстори и рядко са доизпипани, но виж, соса им е пийнат.

А да и в карса има една Жарптица, може да я нагледаш, нищо че е само с 6 цилиндъра
                    Последно редактирано от kok4o1; 09-04-13, 23:42. Причина: добавяне на жарптица

Коментар

Точно т'ва ме удиви, че не можах да и пийна соса, а я купих от един приятел дето се постара много повече от мен, та от там и окачването и замина... Ама то той и джантите и беше съсипал тотално, гуми скъсал... Абе консумативи само

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение

Евала бре Гена !
                        Лудак

Коментар

Лада група "Б". Или ланча делта с4, ускорява от 0-100 за 2.3 сек. Ауди куатро 80-та година още минава 500 коня. С вебери, турбо и преработки става всичко. Подобни неща са правени от хора в този форум, е на други машини, но аналогично. Така че, не е невъзможно. Въпроса е кой ще го кара после. Нещо не мога да го разбера този тунинг на 21 век, един чип и 200 коня. Бахти и бегачката, и всяко селско саксо подготвено за група Х те къса от всякъде.
                          If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                            А това?

[ATTACH=CONFIG]567872[/ATTACH]
                            Това ако ми намерите за бюджета на колегата го купувам още днес.

Иначе на въпроса от темата.Колега,вземи си турбо кола.Ако искаш силов тунинг,там ще имаш по добри и по-евтини решение.Атмосферната кола се прави по-скъпо бърза,освен ако не я направиш тотална изрезка и и набиеш сериозен шот нитро.

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение

Мерцедес липсва ли или аз не го виждам?
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Не го виждаш, до бмв-то е... но мънечък... както си му е реда

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X