Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на спортна кола

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на спортна кола

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
    Мерцедес липсва ли или аз не го виждам?
    Марката не предполага несериозно отношение към нея!

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
      А това?
      Божич, обещал си ми да ме повозиш - това обещание не мога да го забравя.

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
        А това?

[ATTACH=CONFIG]567872[/ATTACH]
        Еххх човече та това си е легенда, не видях да се споменават никъде селика и 205GTI, а те са си класики от където и да ги погледнеш.
        За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
        0878 79 20 61 Борис

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
          Не го виждаш, до бмв-то е... но мънечък... както си му е реда
          Вярно, трябват ми очила или по-голям монитор.
          Преди доста години жена ми хареса рено меган купе. И... тръгнахме до търсим такова четейки обяви и обикаляйки автокъщи. За близо 2 години съм прегледал повече от 20 меган купе. Всички бяха скрап. Удряни, рязани, тунинговани на принципа проба-грешка, пак проба-още по- голяма грешка, замазване и хайде продажба. Най- интересното беше, че в повечето случаи така си идваха от европата.
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Последния ред е малко гавра . За делтата ,знам къде има една ,цената е малко под 20 000 в лева
            Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Здравейте, при мен нищо, не се получи с бавареца - продаден... А друг из тези сайтове, нито един няма, който да ми хване окото. Че беше и тук в зарата. Имаше 2 обявени в града, 328 купе, едната беше небесно синя, но обявата изчезна за 2 седмици, а тази сребристата се позастоя повечко, но днес я продали... нищо, искаше ми се поне да го видя що за МПС е и как се държи. Даже се очудвам, че някой би си купил такава кола, все я мислех за непродаваема с този двигател на тези времена. Сега отново съм в стартова позиция - чудене, гледане, търсене и пак чудене...
              Ако е машина, нека бъде немска!
              XJR 1200
              ETZ 150
              Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Петре, Имаш ли снимки на Патрола с тия каки или него не си го облажвал на такава автомивка :-)

По темата - ако искаш все пак 4-вратка, но не голям шлеп - може да се поразтърсиш за ауди А4 с 2.7 битурбо бензин мотора примерно - хем си наясно с Ауди. Доста може да се гради на него... Търкалял съм го тоя мотор 2 години на А6 (250 коньовия 2.7, щото има и 230) и няма такъв кеф... Само че ми се плачеше на бензиностанцията, а с бензинаджиите си бяхме станали приятели... За тия или подобни парЕ макар и рядко изскача и някоя дърта РС-ка, ама трябва много да се дебне и гледа...
                Nissan Patrol GR Y60 2.8TD (отлетя)
                Grand Cherokee 3.0

Коментар

Ето и моите 5ст. Задно предаване и конете са точно.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:!!sFf46wEG0~$(KGrHqYOKjgEvPW!dgMcBL2WhEHVYg~~_27.JPG
Прегледи:1
Размер:51.1 КБ
ID:5469679

Коментар

Това всъщност какво е? Като предлагате нещо казвайте какво е, че на Мазда някаква ми прилича, или Селика тунингована T18, ама какво всъщност е... Сега гледам в зарата пак пуснали една обява за Е36 М3 286то коня за 6 бона, но с проблем в двигателя, като го гледам на снимките от доста време, не е мърдало, може да са и 6 бона на вятъра... гледане иска пак, на изуст няма как да се каже. Май ще си чакам, да се понатрупа бюджет за нещо, поне 10, 12 хилки. Ама там условието вече ще е да е 300+ кончета
                    XJR 1200
                    ETZ 150
                    Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Първоначално публикуван от СПИДИ Преглед на мнение
                      Това ако ми намерите за бюджета на колегата го купувам още днес.

...о.
                      Включвам се и умножавам по 2
                      байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
                      Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
                      Суперспам - спама на суперите

Коментар

Преди 2 год. и аз си търсех автомобил само за да ходя на работа: http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=96402

Калибрата описана в първия пост вече е с ГУ при нормално каране харчи под 9/100, на газ нямала ограничител на оборотите и според собственика на 4-та ск пълни километража /не съм се возил с такава скорост, не знам дали е вярно/, климатика още не го е оправил, спирачките явно са еднакви за всички калибри и не са стока, но поне върви добре.
                        В крайна сметка от 1.5 г. съм щастлив собственик на Мазда 6 2.3.
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнение
                          Това всъщност какво е?
                          Нисан 200SX.

Коментар

Темата е за подфорум "Хумор, сатира и забава".

Кви Алфи, кви спортни коли с дизел 130коня?! Кво спортно има в кола 200 коня на 2 тона? А какво в кола 100 коня и 2 тона?
                            фАфла 2.4 дизел, ма с чип, ма с туних, ма с чипс, с електроники, с кулери... От Bmw 328i Е36 стокова, пада...ама направо припада! Остави, това същия този пич я беше карал фафлата на дино, беше налял сумати лефчета.
                            М-ката: 700лв. водна помпа, 200лв. клапан/ти ги брой/, верига 400лв.
                            И стига с тия бегачки с 1.4 мотор или 150 коня на купе 2 тона. Ми хора, то не може да отлепи бе! Ама джипката била 200 коня. Бооже, бооже....
                            Успех на другаря с намирането на автомобил.

Коментар

Още много малко ми трябва да ми прищрака и да дръпна едно кредитче 10 хилки и да си купя E36 M3 3.2 EVO... колко му е, за 2 години ще го върна Там е работата, че не ми се тегли кредит за кола... иначе дават до 100 хилки без поръчител, но 10 ще са ми точно . Помеждодругото обадих се и за обявата за това М3 286то коня с окотения дригател - и то продадено За какво им е М3, че и с окотен двигател... не съм само аз луд... криза ли? така се кара 3.0 300 коня в криза, къде гори 20... Иначе намерих да се продава двигател от 3.2 EVO 321то коня, можеше да го присъдя, щях да си го пръсна в гаража, но пак греда... Ще траем за хубост, друго, не ми остава за сега
                              XJR 1200
                              ETZ 150
                              Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Именно де, то се гледа power to weight ratio. Съответно MR2 240 коня турбо версия и тежаща около 1200 кг си е доста добре.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X