Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на спортна кола

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на спортна кола

Не говорете глупости. Спортна кола за 5000лв ама ще надгражда, ама ще тунингова, ама дизелова ама незнам си какво. Същата алфа 2.4 дизел на 200коня с кулери мулер и т.н. 328i стокова и пръсна гьона. MR2 читава за под 10000лв няма да си купиш. Ако искаш читава 2.0 буустната и за 10000 няма да си купиш. И хубава 36ца за 5000лв няма да си купиш. Ще теглиш кредит за М3-ка. Човек не се излагай. После като ти духне някой агрегат по мотора и за него ли ще теглиш кредит? А като трябва да земеш 4 гуми 245/45/17 и за тях ли ще теглиш кредит? ..... и сега по темата ами за 5000лв няма как да караш спортна кола. Аз съм го разбрал отдавна дето съм на 22 години дано и вие го разберете скоро

Коментар

Аз съм карал мр2ка за 4к с гумите баш на 5 ми стъпи... продадох я за 2. Стана на 5 с новото окачване дискове и пак нови гуми. За още 5 та да иде на 10 може спокойно да прехвърли 240 коня. На 22 май някои неща чисто практически ти бягат по тъча...

Коментар

Карал си за 4К... хахаха... човека каза: търся запазена, оригинална, стокова, спортна или не много спортна кола с около 200 конски сили. Такава МР2ка няма ... не и запазена, не и каквато и да е друга спортна кола. А ти какво си карал никой не може да докаже. Та кои са тези неща дето бягат по тъча можеш да ми кажеш на лично съобщение.

Коментар

Не мисля, че неможе да се купи читаво 328 е36 за 5! Преди 5 години може и да не е можело, но сега мисля, че може, кредитчето го казвам от такава гледна точка, че не ми се чака, година да речем, гуми и гориво ще си купувам. С доходи от около 2000лв на месец, не мисля че е чак толкова непосилно да се кара и подържа нещо, не толкова екзотично и специално. Това вие какво сте разбрали си е за вас! Човек е токлова голям, колкото са големи мечтите му. Сега ако ми кажеш, че Челиндъра от снимката е твой, взимам пушката и идвам да ти го крада Наздраве. Поздрави!
          Ако е машина, нека бъде немска!
          XJR 1200
          ETZ 150
          Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Ами да не те разочаровам, но трябва да си наистина разбиращ за да си купиш читава 328i. Има и за 5000лв.... поне 3-4 ще са се наиграли с нея преди теб Нарича се действителност.

Коментар

Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнение
              Здравейте, кара ми се нещо по - така и много се чудя. Сега карам Audi 80 B4, не мисля да го продавам, а искам да си взема още една колица. Бюджета е до 5 000лв. Кара ми се нещо спортничко и вървящо, но с този бюджет е малко трудна работа, годината на производство, не ми е важна, по - скоро състоянието. Утре ще ходя да гледам едно двуврато BMW е36 2.8i. Условието е да е с 2 врати(купе), ръчни скорости и по възможност 200+ кончета. Също доста заглеждам и Mitsubishi 3000GT VR4 моделите, но за такова ще трябва да си увелича бюджета и то доста, което, не е невъзможно, но няма да стане веднага. Пък не ми се теглят кредити за кола, не ми се и чака, общо взето, както винаги, нещата са сложни с избора при мен И много се чудя. За сега общо взето вариантите са BMW E36 328Ci, Opel Calibra 2,0 Turbo 4x4. Subaru Impreza WRX купе някакво, Toyota Celica T20 VR4, но с ляв волан, не съм виждал до сега. Общо взето около тези се чудя за този бюджет, ако почакам около година, вече ще мога да гледам и Mitsubishi 3000GT/Dodge Stealth VR4, Impreza VRX по - нова година, BMW E46 330Ci, BMW E36 M3 3.2 EVO Honda Prelude 2.2 Vtec... та това е общо взето, някакви идеи? По специализираните форуми общо взето на каквато марка е форума нея хвалят. Тук едвали много колеги са имали допир до такива, но все пак да попитам. Пък и предложете нещо вие, ако знаете, просто да се доближава до горните условия.
              Признавам си, че не съм прочел темата до край...ама бюджета нали е 5 иляди, а тия коли...мм не знам...другия вариант е просто аз да съм изостанал и да не съм наясно с цените.Освен е36-ца 2,8 аз за тия пари не виждам как ще вземеш нещо от останалите.
              Всеки трети е шести

Коментар

Е добре де, не ме взимай толкова насериозно, да кажем 6, 7 тогава. Така по - добре ли е? Има една около тази цена, мисля че беше Софийска, но от всички само тя ми хваща окото за сега Ама още събирам кураж да се обадя, че да не е продадена и тя
                XJR 1200
                ETZ 150
                Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Първоначално публикуван от JoeQ Преглед на мнение
                  Ами да не те разочаровам, но трябва да си наистина разбиращ за да си купиш читава 328i. Има и за 5000лв.... поне 3-4 ще са се наиграли с нея преди теб Нарича се действителност.
                  Точно така се случва с всички или почти всички автомобили със спортна визия втора употреба. Точно за това и аз писах и точно за това сега не карам МР2 и 300ЗХ.
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Е ти сега като каза да не те вземат и на сериозно, все едно само си лаламе тука.

Преди всичко си установи концепцията. Каква кола искаш и за какво. Спортна кола най-често се свързва с 4х4 или задно задвижване. Тук всеки си изброява каквото на него му хареса и му е направило впечатление. Така е по всеки форум, навсякъде. Естествено в БМВ форума ще хвалят повече БМВ, в Тойотския - Тойотите. Така че освен ти сам да си разбереш какво искаш от колата и да намалиш избора си на половина, по-лесно от това няма.

А и явно парите не са ти чак такъв проблем, така че другия вариант е харесваш няколко коли на удобна дистанция и отиваш да ги гледаш с парички в джоба. Хареса ли ти, купуваш я. Караш, караш и като решиш че не те кефи я продаваш и добавяш малко за следващата.

Успех с избора и непременно да се похвалиш.
                    Иван Маринов
                    Suzuki RMX 250 '92 - sold / Yamaha XTZ 750 Super Tenere '91 - sold / KTM EXC 250 2t '06 - sold
                    ЕНДУРО ВАРНА

Коментар

Колега мой приятел има уникално БМВ 200 + супер състояние,но е в София.Година на производство 1994г.Ако имаш интерес на лични ще ти пратя тел.
                      Няма невъзможни работи.Тел.0888344659

Коментар

Аз ако бях, щях да се загледам по-този цепеняк ->http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2nsbri или някое Митсубиши ФТО GPX (вярно, с предно е но като го натепаш у лютеницата и МИВЕК-А ти разтрива ушната кал си е екстра)
                        http://www.youtube.com/watch?v=FNd9dWXL3r4

Коментар

За М3 да те предупредя не да не гледаш,а да не мислиш,че за тия пари голям рев ще падне после.И м/у другото 3.2 е по скапаният мотор.
                          Не ми се обяснява,защо писано е достатъчно.Реши се какво искаш и дай конкретно тая и тая кола за да може да ти се даде обективно мнение.
                          Е36 за 5к лева може да бъде чудесен и запазен автомобил,а може и да е скраб ниедна.Е46 от друга страна освен скап друго няма да е.Късат задни мостове те м/у другото.Не че не се правят ма да си кажа,ако гледаш такова.
                          Е36 ако се иска и може да се позволи много след тия 5к лева е по-добре да се гледа с м50 да бъде.(демек м50б25 мотора).
                          След това може да се гонят едни 300+ коня,че и далеч повече ма кеф цена няма.
                          Аз лично сега ако имам 5к лева бмв няма да си купя никога да го правя бегачка ма то като потрошиш два пъти по 15к лева за бмв-та и ти се отварят очите.
                          Та внимавай какво ще го измислиш.
                          Няма страшно в умирачката...
                          Страшното е да си жив!...

Коментар

Първоначално публикуван от ivodianov1992 Преглед на мнение
                            Здравейте, при мен нищо, не се получи с бавареца - продаден... А друг из тези сайтове, нито един няма, който да ми хване окото. Че беше и тук в зарата. Имаше 2 обявени в града, 328 купе, едната беше небесно синя, но обявата изчезна за 2 седмици, а тази сребристата се позастоя повечко, но днес я продали... нищо, искаше ми се поне да го видя що за МПС е и как се държи. Даже се очудвам, че някой би си купил такава кола, все я мислех за непродаваема с този двигател на тези времена. Сега отново съм в стартова позиция - чудене, гледане, търсене и пак чудене...
                            Ako ти се идва до Варна да покараш.Мота ми се едно комби тука.

Коментар

Ако трябва да съм искрен, честен и откровен, най ми ляга на сърцето BMW E36 coupe, двигателя, не знам кой е най - удачен в случая, но като типичен новобранец се нахвърлям на най - големия, а именно 2.8, до колко е уместно и удачно е друг въпрос. В момента има две, които ми хващат окото, и двете са в столицата, едното е прекрасно синьо - 8 000лв, другото е маслено зелено - 7 000лв. Колата я искам само и единствено за лично удоволствие и за прекараното време с любимата машина, въобще не целя да имам най - красивата, най - вървящата или каквато и да е "най" кола. Въобще, не си мисля за гонки, легални и нелегални състезания! Просто искам да карам кола, която ми харесва и да има приличен вървеж, че Аудито ми ускорява за 14.3 секунди от 0-100, мъка си е. Това са ми целите и "исканията" ей за това я искам, за едната любов към машината По абсолютно същия начин си купих и Ямахата, всеки ми говореше кокло "странна" била, нямало такива, какво съм щял да я правя, а сега съм най - щастливия човек на мотоциклет в страната, когато си я карам все си човъркам(ремонтирам) по нещо в нея и за сега слава богу все за добро. Та и колата я искам за това, аз да си я карам, аз да си я гледам и аз да си я харесвам! Не другите. Когато си купувах мотора го направих със сърцето си и определено, сега смятам да постъпя по същия начин. А именно това, което най - ми ляга е двуврато E36, и хич, не ме интересува, че 95% от колите по пътищата в България вървели повече от него. Надявам се ме разбирате Сетете се за онази реклама на бензиностанции ЕКО с червения Буйк ли е, Гран Торино ли е, не знам, където мъжът обичал 2 пъти... аз определено обичам това и се грижа за него, което съм избрал със сърцето си. Поздрави и безкрайни благодарности към всички, които се затормозиха с моите нещица!
                              Последно редактирано от ivodianov1992; 10-04-13, 19:57.
                              XJR 1200
                              ETZ 150
                              Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Alea jacta est, слушайте какво ви говори момчето и ако чуете за Е36 купе 2.8 - обаждайте се.
                                Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X