Здравейте, кара ми се нещо по - така и много се чудя. Сега карам Audi 80 B4, не мисля да го продавам, а искам да си взема още една колица. Бюджета е до 5 000лв. Кара ми се нещо спортничко и вървящо, но с този бюджет е малко трудна работа, годината на производство, не ми е важна, по - скоро състоянието. Утре ще ходя да гледам едно двуврато BMW е36 2.8i. Условието е да е с 2 врати(купе), ръчни скорости и по възможност 200+ кончета. Също доста заглеждам и Mitsubishi 3000GT VR4 моделите, но за такова ще трябва да си увелича бюджета и то доста, което, не е невъзможно, но няма да стане веднага. Пък не ми се теглят кредити за кола, не ми се и чака, общо взето, както винаги, нещата са сложни с избора при мен
И много се чудя. За сега общо взето вариантите са BMW E36 328Ci, Opel Calibra 2,0 Turbo 4x4. Subaru Impreza WRX купе някакво, Toyota Celica T20 VR4, но с ляв волан, не съм виждал до сега. Общо взето около тези се чудя за този бюджет, ако почакам около година, вече ще мога да гледам и Mitsubishi 3000GT/Dodge Stealth VR4, Impreza VRX по - нова година, BMW E46 330Ci, BMW E36 M3 3.2 EVO Honda Prelude 2.2 Vtec... та това е общо взето, някакви идеи? По специализираните форуми общо взето на каквато марка е форума нея хвалят. Тук едвали много колеги са имали допир до такива, но все пак да попитам. Пък и предложете нещо вие, ако знаете, просто да се доближава до горните условия.

Коментар