Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на спортна кола

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор на спортна кола

Здравейте, кара ми се нещо по - така и много се чудя. Сега карам Audi 80 B4, не мисля да го продавам, а искам да си взема още една колица. Бюджета е до 5 000лв. Кара ми се нещо спортничко и вървящо, но с този бюджет е малко трудна работа, годината на производство, не ми е важна, по - скоро състоянието. Утре ще ходя да гледам едно двуврато BMW е36 2.8i. Условието е да е с 2 врати(купе), ръчни скорости и по възможност 200+ кончета. Също доста заглеждам и Mitsubishi 3000GT VR4 моделите, но за такова ще трябва да си увелича бюджета и то доста, което, не е невъзможно, но няма да стане веднага. Пък не ми се теглят кредити за кола, не ми се и чака, общо взето, както винаги, нещата са сложни с избора при мен И много се чудя. За сега общо взето вариантите са BMW E36 328Ci, Opel Calibra 2,0 Turbo 4x4. Subaru Impreza WRX купе някакво, Toyota Celica T20 VR4, но с ляв волан, не съм виждал до сега. Общо взето около тези се чудя за този бюджет, ако почакам около година, вече ще мога да гледам и Mitsubishi 3000GT/Dodge Stealth VR4, Impreza VRX по - нова година, BMW E46 330Ci, BMW E36 M3 3.2 EVO Honda Prelude 2.2 Vtec... та това е общо взето, някакви идеи? По специализираните форуми общо взето на каквато марка е форума нея хвалят. Тук едвали много колеги са имали допир до такива, но все пак да попитам. Пък и предложете нещо вие, ако знаете, просто да се доближава до горните условия.
    Ако е машина, нека бъде немска!
    XJR 1200
    ETZ 150
    Kawasaki Ninja ZX10R

От: Избор на спортна кола

фият купе.........с турбинираният мотор.После малко подобрения и ще стане доста добра бюджетна спортна кола.Мисля ,че може да и се изкарат около 250 кончета.Поне в алфа форума има една 156 с такъв мотор и е горе долу 250 коня.
    Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
    GSM +359 895 236 182

А Rhf +

Коментар

Да, благодаря, не се бях сетил, утре, ако не ме грабне Беемвето, може да погледна и някоя такава. То каквото и да взема, с времето ще си го надграждам
      XJR 1200
      ETZ 150
      Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

BMW Е 36 is - 148 кончета
        Мерцедес CLK Компресор 192 коня
        И двете са двуврати

Коментар

Най-важно: предно (Fiat), задно предаване (BMW) или 4х4
          Three witches watch three Swatch watches.
          Which witch watch which Swatch watch?

Коментар

Първоначално публикуван от lubomv Преглед на мнение
            BMW Е 36 is - 148 кончета
            Мерцедес CLK Компресор 192 коня
            И двете са двуврати
            Човекът иска поне 200 магарета.
            подаръци за мъже от FACOM
            промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
              Човекът иска поне 200 магарета.
              На CLK то като сложи чип ще ги надхвърли

Коментар

Опел Манта

Коментар

Mitsubishi Eclipse има ги с множество версии на моторетката от 2 и намкво турбо до 3л0 , че и 3.8. Все са над 200 коня (не всички модификации обаче). 3.8 е 6G75 и го имам в коша на моето. Като гледам как движи тези 1.9 тона .. си представям какво ще е на купето на Еклипса.

Коментар

Опел Манта, не, много старо, а и нямат такива двигатели, нека, не е по - старо от 90та Иначе бемвето ме влече малко или много заради задното, ще има фън да си влизаш с вратите в завоите, иначе да, поне 200 кончета да е, че и 220. Ако си взема 328Ci първата ми работа ще е да му сложа чипче. Яд ме е само, че тук почти никакъв избор няма в нашата държавица на такива автомобили...
                    XJR 1200
                    ETZ 150
                    Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Е за кмо му е тва 200+?
                      ем данъка отврат
                      ем ако свали под 15 и почва да черпи
                      за цена на поддръжка да не говоря
                      щото тия в бюджета освен че са попиляни от каране се крепят на честна дума, тиксо и дъвка

И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Колега,бих те посъветвал да погледнеш и Ауди А3 1.8 Т - 180 кс. версията. С един ремап или чип го правиш около 200кс. Двуврати са масово, вписваш се в бюджета. Надежден автомобил. Успех!
                        First Man, then Machine!
                        Lada Niva
                        Honda XR 400

Коментар

Лично аз съм болен италиански мозък и бих помислил и за турбо дизелов двигател.Като цяло алфите с лекота достигат 200 ++ коня с чип и малко доработки а разхода на гориво се държи в границите на разумното.За съжаление алфа GT е извън бюджета.Има и GTV но са масово с 2.0 двигатели 156 кс и не са нищо особенно.
                          Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
                          GSM +359 895 236 182

А Rhf +

Коментар

Колега, защо не му сложиш един 2200 турбо? Оригинал е 230 коня, с малко RS2 части става мнооого забавен. Хем с газ ще върви..
                            Георги Гатев

Коментар

Мисля че 328-цата е твоята кола.Само че,гледай внимателно щото повечето са 316-ки с присаден мотор от англичанки.Да не удариш греда в КАТ.Аз съм пристрастен сигурно,ама ако ще е спортна кола требе да е със задно и поне 6 цил.Другото е натокани малолитражки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X