От: Избор на спортна кола
Ами идеята ми е да си взема кола в оригинален и автентичен вид, която, разбира се да има потенциал за надграждане. А именно, да ми харесва визуално и да е с добър двигател с потенциал. Искам да е сток, а не тунингована с идеята аз да си я тунинговам с времето и да се превърне в нещо като мой проект. Става въпрос за силов тунинг и визуален. Искам аз да си я изрисувам с Аерографа, както на мен ми харесва, искам аз да си й разбазикам вътрешността, и да знам на 100% каква е и какво има пипано по нея. Надявам се, разбирате какво е да си имаш някакъв проект и сам да си го надграждаш
По - големи сте от мен, предполагам сте изпадали в подобни ситуации, малко се дърпам от турбинираните двигатели, заради сложноста, пък и стара кола с турбо си е доста късмет какво ще излезне. За сега акъла ми е такъв, човек на 20 години за какво да мисли... Аудито няма да си го продавам, ще си го карам и него, така че, тази кола, която купя, ще се прави - визуално и силово от мен и смятам да си я карам основно нея
Това ми е идеята, мечтата ми е Камаро 67ма, 8.2, но съм на светлинни години от това. Аз съм много такъв човек, бързо решавам, ако ми хареса БМВто ще се метна на него
Но ще видим пак
За сега каточели натам клонят нещата. Работя като механик, нищо, че е в друга област, но малко или много ми се отдава механиката, все сам си базикам колата и моторите, та да има още нещо да човъркам
Ами идеята ми е да си взема кола в оригинален и автентичен вид, която, разбира се да има потенциал за надграждане. А именно, да ми харесва визуално и да е с добър двигател с потенциал. Искам да е сток, а не тунингована с идеята аз да си я тунинговам с времето и да се превърне в нещо като мой проект. Става въпрос за силов тунинг и визуален. Искам аз да си я изрисувам с Аерографа, както на мен ми харесва, искам аз да си й разбазикам вътрешността, и да знам на 100% каква е и какво има пипано по нея. Надявам се, разбирате какво е да си имаш някакъв проект и сам да си го надграждаш

Коментар