Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на спортна кола

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на спортна кола

Ами идеята ми е да си взема кола в оригинален и автентичен вид, която, разбира се да има потенциал за надграждане. А именно, да ми харесва визуално и да е с добър двигател с потенциал. Искам да е сток, а не тунингована с идеята аз да си я тунинговам с времето и да се превърне в нещо като мой проект. Става въпрос за силов тунинг и визуален. Искам аз да си я изрисувам с Аерографа, както на мен ми харесва, искам аз да си й разбазикам вътрешността, и да знам на 100% каква е и какво има пипано по нея. Надявам се, разбирате какво е да си имаш някакъв проект и сам да си го надграждаш По - големи сте от мен, предполагам сте изпадали в подобни ситуации, малко се дърпам от турбинираните двигатели, заради сложноста, пък и стара кола с турбо си е доста късмет какво ще излезне. За сега акъла ми е такъв, човек на 20 години за какво да мисли... Аудито няма да си го продавам, ще си го карам и него, така че, тази кола, която купя, ще се прави - визуално и силово от мен и смятам да си я карам основно нея Това ми е идеята, мечтата ми е Камаро 67ма, 8.2, но съм на светлинни години от това. Аз съм много такъв човек, бързо решавам, ако ми хареса БМВто ще се метна на него Но ще видим пак За сега каточели натам клонят нещата. Работя като механик, нищо, че е в друга област, но малко или много ми се отдава механиката, все сам си базикам колата и моторите, та да има още нещо да човъркам
    Ако е машина, нека бъде немска!
    XJR 1200
    ETZ 150
    Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Alfa Romeo 156 2.4 дизелак. Относително достъпно се прави 250 катъра. Комфортен автомобил, вътре е много "индивидуална". Цената им за придобиване е смешна...
      42

Коментар

СПОРТНА КОЛА ВТОРА УПОТРЕБА НЕ СЕ КУПУВА.Не че изброените модели са спортни,но с тях си купуваш и проблеми.

Коментар

Първоначално публикуван от slaf4u Преглед на мнение
          Alfa Romeo 156 2.4 дизелак. Относително достъпно се прави 250 катъра. Комфортен автомобил, вътре е много "индивидуална". Цената им за придобиване е смешна...
          2.4 jtd-136 кс.Ако се качва на 200 ++ кс...............не става само с чип./аз лично карам 156 бензин 144 кс.......приятен автомобил.Бях решил да го сменям и.....му купих нов кожен салон/
          2.4 -175 кс е феислифта почти не се нуждае от чип.
          Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
          GSM +359 895 236 182

А Rhf +

Коментар

От 1 година точа лиги по едно Субару Легаси 1 2,0Турби 200 коня в мобилето. Погледни го. Също има някоя друга Импреза WRX с ляв волан които влизат в бюджета ти.

Коментар

Първоначално публикуван от simeon40 Преглед на мнение
              ...Също има някоя друга Импреза WRX с ляв волан които влизат в бюджета ти.
              И после ако тръгне някой да реве "Егати държавата" за нещо друго - направо ще му се присмея Баси бегачките се намират при вас за 5000 лева
              Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Търтеьо има 200 коня алфа ама няма иска да ти я шитне сигур. Аз карах тойота мр2 157 коня и бях много доволен. 2 места и върви кято змей. Можеш и да си я натурбиш, като турбо врерсията е 240 но няма да ти стъпи на парите. Втората версия. Мога да навия моя приятел дето я купи да ти я продаде, но ще е трудно. По-здраво нещо не съм карал и имал... разкарах я просто щото беше с 2 места, пък станахме 3ма.

Коментар

Здравей,

Голф 4 GTI с 1.8Т или 2.3 5 цилиндров V oбразен бензинов мотор са доста пъргави и забавни за каране. Собственик съм на 2.3 V5 която купих нов внос в добро състояние и от тогава само масло и бензин вече 60,000км. Ако не я настъпваш харчи малко. Влиза в бюджета ти но е около 150 к.с.

Коментар

Предлагате на човека от Ауди б4 да се качи на Алфа 156? След 6 мес. ще мрази всичко италианско и всички италианци!

Коментар

А да поясня само, този бюджет е за закупуване на колата, после мога да си наливам в нея по 500, 600 лева през месец, да кажем за тунинг, че 2 мотоциклета, 2 коли ще станат, висше образование и те си искат своето, но определено като(ако) взема втора кола, тя ще излезне на преден план Пуу в ибея продават сумалък турбо китове за e36 328 за по 600-800 долара А и малко съм скептичен към италианските "машини" И междудругото, Аудито ми, ако беше с мъничко по - спортно излъчване и правеше 0-100 за под 7 секунди, поне още 10 години нямаше да помисля за друга кола.
                      Ако е машина, нека бъде немска!
                      XJR 1200
                      ETZ 150
                      Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Имам и приятел с е36 2.8, мога да го питам, колко му иска. 2 врати, кожен салон и ръчка. Обаче не върви, колкото моята бивша мр2-ка 100%... Карал съм ги и двете. Нищо дето тя е 157 коне. Загледай ги, MR2, MK2 демек втората версия до 2000-та. Да и смениш двигателя ще ти трябва 1/2 година по тея сметки... или само турбо без да го надуваш до 240 коня, а до 200... става по-лесно. Но е спортна и си подрусва. Моя човек и сложи 30 степенно спортно окачване и е мноого забавна, нови дискове и стана лудница. Чак ми стана яд дето му я продадох за толкоз малко пари.

Коментар

Алфите имат хубави мотори ,но като им засилиш малко моторетките и почват да чупят кутии и полуоски ,имаме една с над 200/250 кс 2.4jtd (може да сте я засичали на итал фестовете ,гони все първи места ) вече е на трета или четвърта кутия и на един кашон полуоски(изронва шлиците от към каретата )
                          Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!

Коментар

Първоначално публикуван от jimito Преглед на мнение
                            Алфите имат хубави мотори ,но като им засилиш малко моторетките и почват да чупят кутии и полуоски ,имаме една с над 200/250 кс 2.4jtd (може да сте я засичали на итал фестовете ,гони все първи места ) вече е на трета или четвърта кутия и на един кашон полуоски(изронва шлиците от към каретата )
                            Та какво по нормално от това?
                            Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
                            GSM +359 895 236 182

А Rhf +

Коментар

Колега разглежда ли тук:
                              http://www.cars.bg/?go=used&search=1...&conditionId=1
                              0887284106-Митко
                              http://www.youtube.com/watch?v=6Fdg05yHhKk&NR=1
                              http://www.youtube.com/watch?v=wnMy5yek-ks&feature=more_related

Коментар

Искаш ли гтв турбо?
                                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X