От: Избор на спортна кола
iacta бе Гоблине
iacta бе Гоблине
Сега сериозно имам едно питане, гледам има колеги вещи сред e36 та за колко ускорява 328 купе 0-100 с ръчна скоростна кутия, из нета гледам стойностите варират от 6.7-7.2 за купето по различните сайтове. И до колкото разбрах има различни видове двигатели, смисъл ванус, двоен ванус, кое е по - добре, предимства и недостатъци...
. Готино е бре, готино... Но карах такова изправно и читаво и върви по-малко от МР2то дето ти е малко... уж. Мисля, че е добре преди да купуваш да търсиш разни такива бегачки и да ги караш и поне пробваш... Мисля ще ти е гот да прецениш кое как дърпа на живо, а не по цифри. И поне от моята камбанария от V8 и 4 литра нагоре става доста по-приятно... от разните там малолитражки
. Инак имам приятел със споменатото саксо, надупва го и прочее... Но си остава са/е/ксо...
Сега сериозно имам едно питане, гледам има колеги вещи сред e36 та за колко ускорява 328 купе 0-100 с ръчна скоростна кутия, из нета гледам стойностите варират от 6.7-7.2 за купето по различните сайтове. И до колкото разбрах има различни видове двигатели, смисъл ванус, двоен ванус, кое е по - добре, предимства и недостатъци...
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар