От: Ето една тема за почитателите на Урал както обещах!
По вида на карантията,нещо руско смляно и оцапано с негрол.
					По вида на карантията,нещо руско смляно и оцапано с негрол.

Не съм мн убеден, че трябва да питам, но ще е проблем, след като разпилях вече всичко, да не сменя и 3-те диференциала със същите, но от бензинов Урал... ПРЕДАВАТЕЛНОТО ИМ ЧИСЛО Е 7.49 А моите са със 7.32. Някъде и руските сайтове четох (доколкото успях да разбера), че не е проблем за раздатката, даже и тя може да се замени с такава от бензинов. Ако не Ви се струва глупав въпроса 

Светят. Това ме радва 
 Искам да попитам нещо, което днес забелязах на моя камион т.е. на средния мост дет изкарах диференциала. При мен липсват лагери и семеринга, които държат полуоската в нейния край, точно до шлиците, където влизат в диференциала. Сега като се замисля... струва ми се, че това е доста голям проблем. Щом руснака е решил, че точно там трябва да има лагер и семеринга, то значи, че там трябва да ги има и вероятно диференциала ми е заминал в следствие на липсата им. Търсих из "салатата" на дъното, но нямаше никакви следи от тях, пък и 2-та да изчезнат безследно... не ми се вярва. Чудя се какъв е бил майстора дет ги е правил преди :/ Ето и малко снимки на остатъците от онуй железо и малко от новите придобивки 

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар