От: Ето една тема за почитателите на Урал както обещах!
аз пьк ще ти покажа новия ми кран.
аз пьк ще ти покажа новия ми кран.
Честито
Изпробва ли го вече? Как се държи натоварен, тежи ли му кранчето или му идва добре? Аз съм много назад, защото времето е отвратително. Боята е почти на 100% премахната и сега чака хубаво време за боя. Оставих баща ми да довърши боята и карусерията, защото аз от 2 седмици съм в Англия
Малко ми е мъчно, че няма да видя как ще го дооправят, но няма как... иначе го запалихме и го "разходихме" малко. Всичко е ОК. Тези дни ще се опитам да кача няколко снимки на това което съм свършил, ако позволи интернета, че тук интернета е отвратителен...
Скоростната кутия нещо плаче за ремонт, раздатката и тя не е наред. Та, тъй като скоростната кутия е по-трудна за намиране, имам въпрос за раздатъчната кутия. Дали тя е еднаква с тази на бензиновия Урал или има някаква разлика т.е. мога ли да сложа раздатъчна кутия от бензинов Урал на дизелов (Камаз-ов двигател)? И ако има някаква разлика, то ще бъде ли проблем ако все пак я сложа? Същото бих искал да попитам и за диференциалите, дали са взаимно заменяеми с дизеловия и бензиновия и ако има разлика каква е и ще е проблем ли ако все пак сложа диференциал от бензинов на дизелов Урал? Скоростната кутия вероятно ще я дам за основен ремонт, освен ако не намеря втора на подходяща цена. Благодаря на отзовалите се

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар