Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ето една тема за почитателите на Урал както обещах!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ето една тема за почитателите на Урал както обещах!

ето го и моя звер.вече е сьс кран/и работи/и му сипах трансформаторно масло вьв спирачките.засега /150км./се дьржи прилично.дано и занапред да е така.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:uralkran.jpg
Прегледи:2
Размер:79.1 КБ
ID:5497919

Коментар

Супер машина и най-правилният избор за гората!

Коментар

Ако има някой да ми продаде капачката за волана или да кажи от къде да си купя или от какво да си сваля??? Искам и гумата на пода

Коментар

миналата година си продадох последния зил 131 а от 6 години сьм сьс урал/тоя ми е втори/ много сьм доволен.

Коментар

batevasko8898 казвай адрес на лично подарявам ти капачка от камазов волан веднага !!!!

Коментар

Същата ли е колега ??? Благодаря предварително,ако е същата,пусни ми я до офиса на еконт в гр.Троян за Васил Пейников тел.0878404049

Коментар

Получи ли адреса колега,гр.Троян офис на еконт за Васил Пейников,но ако е същата да ми свърши работа. Благодаря предварително,тел 0878404049

Коментар

Ако искаш утре да ти я снимам да ти я покажа.

Коментар

Ok,направи ми снимка,ако може ми изпрати тел да ти звънна.

Коментар

Новите Урали за войските ни - http://spbvoditel.ru/2013/09/25/034/

Коментар

Автомобилите „Урал” взеха участие в завръщането на руската армия в Арктика

Остров Котелни. Високопроходимите камиони „Урал”, производство на Група ГАЗ, взеха участие във възстановяването на военна база в Северния Ледовит Океан. Русия се зае да възобновява военната си база на остров Котелни. След близо 30-годишна пауза, тук кацна първият самолет. Възстановени са пистата и военното летище, в продължение на два месеца, от близо 50 военнослужещи. Продължава работата по възстановяването на пристанището. Руската Арктика е от стратегическо значение, изтъкнал Сергей Шойгу, министър на отбраната на Русия.
                        Камионите „Урал” бяха включени във възстановителни работи на военната база и летището на Новосибирските острови в Северния Ледовит Океан, това предаде ИТАР – ТАСС. В проекта участват няколко камиона „Урал-4320” 6х6. Групата бойни и хидрографически кораби, начело с атомния ракетен крайцер „Петър Велики”, а също така и камионите „Урал”, се отправиха към Новосибирския архипелаг в началото на септември 2013 г. На 12 септември отрядът се установи в залив Стахановцев, на западното крайбрежие на остров Котелни. Климатът на остров Котелни по време на работа беше суров и арктически. Десет месеца в годината тук е непрекъснат сняг. Средната годишна температура е минус 18°C, като в най-студения месец, февруари, температурата може да падне до минус 49,9°C. За работа в тези сложни климатични условия бяха избрани автомобилите „Урал”, благодарение на тяхната надеждност и висока проходимост на снежна покривка.
                        Камионите „Урал” редовно изпълняват сложни и разнообразни задачи в руски и международни проекти в условията на стихийни бедствия и труднопроходими местности. През пролетта на 2005 година шест камиона бяха използвани за отстраняване на последиците от стихийно бедствие в Индокитай. В рамките на спасителната операция, камионите превозиха хиляди тонове продукти и медикаменти. В началото на септември 2005 година осем „Урала” бяха командировани в Нови Орлеан, САЩ, за отстраняване на последиците от урагана „Катрина”. Отново в 2005 г. на крайбрежието на Мексико, „Урал” отстраняваха последствията от тропическата буря „Стен” и урагана „Уилма”. През настоящата 2013 г. камионите бяха използвани при ликвидирането на последиците от тропическата буря „Ингрид” и „Мануел”. С помощта на „Урал” и тяхната повишена проходимост, стана възможно преодоляването на наводнени терени, превозването на пострадали. Камионите бяха използвани за евакуационен транспорт.
                        През 2012 г. високопроходимите двуосни автомобили „Урал – 43206” бяха доставени в Антарктида, в научната база Artigas, република Уругвай. Камионите се използваха за изследването на материка. През август и септември 2013 г „Урал” се притекоха на помощ на хората, намиращи се в района на стихийното бедствие в Приамурието.
                        Както ИТАР – ТАСС съобщи, възстановяването на базата на Новосибирските острови е част от мащабна програма на Министерството на отбраната на Русия по възобновяването на военното присъствие на Русия в Арктика. По време на Съветския съюз военните използват арктическите станции за сеизмологични проучвания, прогнозиране на земетресения и други природни катаклизми. Те са служили и за изпитанията на атомни ракети. Активното усвояване на Новосибирските острови започва в началото на 70-те години на ХХ век, когато на най-големия остров Котелни е била построена полярна станция, която в началото на 90-те години е изоставена. През 2012 година руски военни и учени се опитаха да възстановят станцията, но експедицията им завърши неуспешно, заради авария на вертолета Ка-27.

http://www.focus-news.net/news/2013/...v-arktika.html
                        Всеки трети е шести

Коментар

Всеки трети е шести

Коментар

Здравейте колеги Преди около 2 години видях една тема във форума на www.offroad-bulgaria.com "Ето една тема за почитателите на Урал както обещах!". Прочетох я цялата и коментираният, в нея камион ми стана много интересен. Даже се влюбих в него. Ами какво да Ви кажа - 2 години по-късно мога да се похваля, че съм горд собственик на Урал 4320. Беше сонда, но собственика намери купувач за нея, а за мен остана шасито. Има "малко" за пооправяне , но мисля, че ще се справя Имам няколко снимки от състоянието, в което е след 10 годишната забрава, на площадката, на която бе з*ебан :Х Ще качвам снимки в процеса на преобразуването му в лебед
                            Ето ги и тях:
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0868[1].jpg
Прегледи:1
Размер:81.0 КБ
ID:5551959Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0869[1].jpg
Размер:102.7 КБ
ID:5551960Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0871[1].jpg
Размер:94.3 КБ
ID:5551961Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0871[1].jpg
Размер:94.3 КБ
ID:5551961Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0874.jpg
Размер:113.1 КБ
ID:5551962Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0875.jpg
Размер:113.5 КБ
ID:5551963Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0876.jpg
Размер:98.1 КБ
ID:5551964Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0878.jpg
Размер:131.3 КБ
ID:5551965Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0879.jpg
Размер:136.1 КБ
ID:5551966Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0883.jpg
Размер:139.9 КБ
ID:5551967Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0884.jpg
Размер:129.6 КБ
ID:5551968Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0885.jpg
Размер:134.7 КБ
ID:5551969Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0886.jpg
Размер:112.3 КБ
ID:5551972Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0887.jpg
Размер:116.1 КБ
ID:5551973Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0888.jpg
Размер:104.2 КБ
ID:5551974Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0889.jpg
Размер:129.2 КБ
ID:5551975Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0890.jpg
Размер:88.1 КБ
ID:5551976Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0891.jpg
Размер:88.5 КБ
ID:5551977Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0892.jpg
Размер:112.6 КБ
ID:5551978Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0893.jpg
Размер:109.6 КБ
ID:5551979Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0894.jpg
Размер:98.1 КБ
ID:5551980Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0895.jpg
Размер:118.8 КБ
ID:5551981Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0896.jpg
Размер:127.0 КБ
ID:5551982Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0897.jpg
Размер:131.5 КБ
ID:5551983Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0898.jpg
Размер:106.9 КБ
ID:5551984Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0899.jpg
Размер:109.7 КБ
ID:5551985Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0900.jpg
Размер:63.3 КБ
ID:5551986

Коментар

Уф, и аз сутринта в Бояна се разминах с един такъв с фургона/кунга и фву-то, точно какъвто искам да си взема и да го превърна в кемпер.Много се впечатлих, показах й го, и й обясних какво съм замислил, прие го много добре и даже ме насърчи...ако реагира така и когато/ако паркирам един такъв в двора...много ще я обичам.
                              Всеки трети е шести

Коментар

има бая работа потоя камион но ще стане и ще ти служи верно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X