Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Германски Airbus падна в Алпите

Свий
Темата е затворена.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • От: Германски Airbus падна в Алпите

    И темата абсолютно беше до тук.

    По принцип нямам навик да се отпускам в обяснения, но да направя изключение. Тази тема (и като цяло всички "самолетни") са невероятен лакмус за депресиращата дивотия която се шири в общност която иначе уважавам.

    MH-370:

    - Ден първи: Защо нищо не казват ??? Нали всичко се знае ?!?
    - Ден втори: Защо все още нищо не казват ??? Нали всичко се знае ?!?
    - Ден трети: Аре бе, кога ще кажат ?!? Нали всичко се знае ?!?

    ... ... ...

    - Ден ХХ: Еййй, потулиха го !!!
    - Ден ХХХ: Еййй, затулиха го !!!


    GW-9525:

    - Ден първи: Защо нищо не казват ??? Нали всичко се знае ?!?
    - Ден втори: Защо ни казват ?!? Ааааре бе ! Кааак пък толкова бързо разбраха всичко ?!?
    - Ден трети: Дааа бе. Горкото момче, натопиха го. Всъщност е застрахователна измама. Корпоративен трик. Мръсни капиталисти.

    ... ... ...

    - Ден ХХХ (в бъдещето): Затриха хората, потулиха историята, натопиха момчето.


    Аз пък да се изцепя сега: За катастрофата сте виновни ВИЕ. Всичките щастливи конспиративници дето знаете нещо от някъде, дето другите са прекалено тъпи/овчи души/конформисти, и не го знаят.

    Не за тази.

    За следващата.

    Виновни сте защото докато си чепкате недоволството от други неща с благи конспиративни мехлеми, които дълбоко в себе си знаете че са глупости но ви позволяват да си отпуснете вентила от други дразнители, някъде някой друг дебил с крехка психика но с ръце (може и бъдещи) на щурвала/кормилото/ръчката чете, попива, и ви взима щуротиите за чиста монета.

    И в деня в който разликата между забит в планината самолет и просто мисъл за забиване ще опре до моментно решение - везните надолу към планината ще наклоните ВИЕ !!!

    Защото с подобни глупости, от които вие (като нормални хора) не можете да пострадате понеже сте нормални, упорито, добродушно и систематично изчегъртвате остатъците от здрав разум и вяра в нормалното човешко общество от лабилните, при които нещата така или иначе са крехки.

    Защото допринасята за това пълната кретения, и нормалната мисъл, да се мерят с едно мерило. При положение че кретенията по дефиниция винаги ще е повече като количество.

    Защото изстъргвате последните люспи нормалност които биха могли някой ден, някъде, да спасят някой беден разстроен смотаняк от грешно решение, и ВАШИТЕ задници от това да се озовете в ръчичките му. Защото в заветния момент ще му е потрябвала капка вяра, която ще липсва благодарение на всичката безплатна безотговорност която леете с тонове когато ви се накриви шапката.
    Последно редактирано от Goblin; 02-04-15, 23:04.
    Издъних се на Тюринг теста

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X