Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хоувъркрафт по линия на ТНТМ :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Хоувъркрафт по линия на ТНТМ

Първоначално публикуван от juri_fursov Преглед на мнение
    [ATTACH=CONFIG]211522[/ATTACH]Продолжаваме работа [ATTACH=CONFIG]211521[/ATTACH]
    Правилно ли се ориентирам - тук един двигател/перка е и подемен, и бутащ?

Първоначално публикуван от charlie19 Преглед на мнение
    Днес направих няколко теста за налягането на въздуха под полата под вещият контрол и съвети на колегата Людмил Стоянов както е доста по от рано в този бранш и аз му благодаря че помага със съвети от опит...
    Като цяло резултатите са доста добри постигам налягане 700-720 Ра като все още не е мерена и настройвана тягата на перката ......
    За да се измери такова ниско налягане се наложи да си правя един воден манометър и чрез него се установяват стойностите ....Ето и малко снимки от опита .....
    Най-малкият излишен манометър, който имам е 100mbar. Ако ти върши работа ти го подарявам

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
      Правилно ли се ориентирам - тук един двигател/перка е и подемен, и бутащ?

Най-малкият излишен манометър, който имам е 100mbar. Ако ти върши работа ти го подарявам
      Благодаря за манометъра но няма да ми е от голяма полза защото за стойности от 6mbar няма да е ефективен ,ако беше до 10mbar е съвсем друг въпрос ...Но и водният се справя доста добре .
      За ховера на колегата ,а и моят е с един двигател и една перка .Заделя се 1/3 от струята и се отвежда към полата за да повдига ховера. Другите 2/3 са за тласкане(тикане)на чудесията .....
      Когато видиш че някой спи него буди,само го завий за да не изстине!!!

Коментар

Движа и аз по малко ,но има доста неща за довършване
        Прикачени файлове

Коментар

Проверих ме тягата ,за сега резултатите са скромни ,около35 кг ,но след монтиране на електронно запалване ,и промяна на редуктора ,мисля да има подобри резултати .

Коментар

кат начало първи проби http://www.vbox7.com/play:3d2cb709

Коментар

Браво.Надявам се на събора в Севлиево,да го видя на живо!
              0осем9осем7шест0осем7едно
              Миро

Коментар

Браво Юрий ,станала е дяволията .... и аз днес правих подобни тестове но сигурно утре ще покажа нещо че от половин час запис трябва да покажа възможно най-интересното....иначе и при мен нещата са добре ....сега го попилях на парчета за гримиране ... ...

Коментар

Не знам какво ще кажете за клипа ,но обещавам че на събора в Севлиево на 26.06.2010 г., това ще е най-малкото което ще може да се види ....

Заповядайте на това шоу!!!

Коментар

Колега поздрави за машината гледах те по телевизията много яко ще се видим на събора там ще е много по яко.

Коментар

За съжеление несе появиха мераклии да си направят ховеркрафт

Коментар

За съжеление несе появиха мераклии да си направят ховеркрафт
                        Не е така Юрий ... има но за сега още не се пристрашават да пишат тук и въпросите се задават лично Тайничко си правят сметките и само се допитват за възможните варианти ..
                        Сам знаеш че направата на такава машина не е проста работа и това което очакваш да се получи по-някога те изненадва ....При мен се получи подобно нещо ..очаквах че тази конфигурация която бях избрал ще е достатъчна но сега се налага да променям някой възли Двигателя който аз използвах се оказа недостатъчен да направи нужната тяга и затова сега съм се заел да натикам един друг с почти тройно по-голяма мощност както и перката се подготвям да увелича от 800 на 900 мм..подготвям също и универсален дифузьор с комплект перка с 9 пера също на 900 мм за да има готов детайли за мераклиите които мислят да правят собствен ховеркрафт да не с лутат и търсят този важен възел . Следвам и съветите на колегата Людмил Стоянов който на събора ни показа как трябва да се държи и да се движи добре направен саморъчно ховеркрафт..

Коментар

Една приятна разходка с ховеркрафта на колегата Людмил Стоянов по време на първият събор за самоделки в Севлиево

Коментар

Ето как се получиха при мен нещата до тук ....

Коментар

Хайде да поразбутам темата за ховерите ....... ....... надявах се че някой ще се престраши да се захване да прави собствен ховеркрафт , но за сега си остава само питане и толкова..... ама здраве да е .... та едни карат ски по това време , а други си карат ховеркрафт ....и да си дойдем на думата!

Коментар

Първоначално публикуван от charlie19 Преглед на мнение
                                Хайде да поразбутам темата за ховерите ....... ....... надявах се че някой ще се престраши да се захване да прави собствен ховеркрафт , но за сега си остава само питане и толкова..... ама здраве да е .... та едни карат ски по това време , а други си карат ховеркрафт ....и да си дойдем на думата!

Браво Чарли. Доста добре се справя на сняг. Блокажа включен ли е на завоите?
                                2012 ще има ли събор?
                                Поздрави.
                                GSM 0877 08 99 19
                                Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X