Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хоувъркрафт по линия на ТНТМ :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Хоувъркрафт по линия на ТНТМ

Ето още един поглед към по-напредналите

Когато видиш че някой спи него буди,само го завий за да не изстине!!!

Коментар

Ето още едно творение на сръчните ръце и палавият ум

Коментар

Трябваше да се покаже ето това, но явно връзката която бях направил от друг сайт се е скапала ето пак това което исках да покажа доста атрактивно изглежда и този ховер
        Прикачени файлове

Коментар

наистина бях обиден от модератор ,но все пак ще трябва да направим и нашият спорт да бъде популярен в България,ще публикувам някоя снимка за новата ми версия на ховеркрафт ,не мисля че е реклама и сайта на колегата http://hovercraft.dir.bg/_wm/diary/?...b40a19ae2cdab2 пак Вие приценете .
          Прикачени файлове

Коментар

Е Юрий само няма да се ядосваш за глупости нали знаеш кой ги прави ....И аз напредвам ама за да не си правя реклама на моя сайт ,ще направя на гугъл. Там като напишеш" ховеркрафт бг" то се вижда каквото трябва ...дори сега както и с теб така и с колегата от Варна обсъждаме сбирка на национално ниво но това ще го уточним като завършим машините с теб,което се надявам да е скоро... също така амбицирвам и още един колега да се подготви с неговата машина ,но ще видим до къде ще я докараме ...още един и то наш съфорумник, скоро започва и той да прави собствен ховер .Други момчета от Бургас и те са амбицирани да си направят.... Абе поразмърдаха се интосиастите но трябва да се вдигне малко по сериозен шум и ще потръгнат нещата.
            Ето ховера на колегата Людмил Стоянов от Варна

Коментар

Поздравявам ви за ентусиазма, момчета!
              Браво!
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                Поздравявам ви за ентусиазма, момчета!
                Браво!
                Благодаря колега ....
                Тъй като е малко рано за да презентираме бъдещата сбирка ,само ще загатнем за нея.Опитваме се да привлечем и намерим такива почитатели на ховеркрафта в Бг. и след това да направим това събиране.Осъзнаваме че и тази криза не е много добър фактор и срешаме затруднения .Както на всякъде и при нас бюджетът се свива до максимум за да постигнем нещо.Искам също да отправя апел към тези които сега се захващат да правят нещо :"Колеги не бързайте да започвате нещо ,ако не сте на ясно с всичко "..така само ще хвърляте пари на вятъра.В повечето случаи се мисли че перката е най важна и за всичко се тръгва от там. Не, всичко е важно ,и за всичко трябва да се има представа за какво служи , как действа и какви са границите на възможностите

Коментар

малко снимки
                  Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от juri_fursov Преглед на мнение
                    малко снимки
                    Мъънички Дай по-големи, че така само ни дразниш

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
                      Мъънички Дай по-големи, че така само ни дразниш
                      Айде ще ударя едно рамо на колегата Юрий със снимките и цялата хронология до сега по работата му върху този ховер ...Благодарен съм му че ми предоставя права над информация и снимков материал за да го показвам и тук : http://hovercraft.dir.bg/_wm/pbasic/?df=683259
                      Прикачени файлове

Коментар

Ето до къде е стигнал колегата Людмил Стоянов от Варна .Освен че има двуместен сега прави и четириместен ховеркрафт....
                        Прикачени файлове

Коментар

Момчета ,време да се замислим вече ,и за собор .
                          Ако някой има идеи или желание да помогне ,би могло да бъде интересно и за начинаещи иза зяпачи .Или поне така мисля ,да го коментираме ?

Коментар

Първоначално публикуван от juri_fursov Преглед на мнение
                            Момчета ,време да се замислим вече ,и за собор .
                            Ако някой има идеи или желание да помогне ,би могло да бъде интересно и за начинаещи иза зяпачи .Или поне така мисля ,да го коментираме ?
                            Еееее може да се помисли и по този въпрос ....Само че кой ще е домакина ???? Аз имам едно страхотно местенце където мисля че няма да ми откажат да се съберем ,но хубаво да решим колективно че не сме много тези който ни болят главите на тази тема и сме пръснати из голямата ни татковина.. Юрий ти до къде стигна с твоят зверррр. Аз скоро ще започвам тестове и настройки така че до края на месеца се надявам да съм готов ,но все пак е нова машина и не е изключено да има и до изкусурявания.

Коментар

Людмил ,стига да си се крил ,ПЪРВИТЕ бива да да БЪДАТ първи

Коментар

Айде да покажа все пак нещо да не само на приказки ...Това е от вчера.
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X