Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хоувъркрафт по линия на ТНТМ :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Хоувъркрафт по линия на ТНТМ

Честита Нова година на всички !!!
    При мен бавно вървят нещата всека десета от милиметра /покривам корпуса със смола/ изьяжда страшно много време и'"време'' Хубавото че е топло и може да се работи отвън .При тази миризма на смолата ,ще ми сменят адресната регистрация като стой та гледай

Коментар

Аааааа за това те няма значи работиш си скришом .Внимавай с химията полиестерната смола е доста коварна и не можеш да усетиш колко си се дрогирал докато работиш....усеща се малко по-късно вечерта когато искаш да си оправиш вкуса с някоя бира и още на първата си вече под масата...Работя вече 10 год с такива помии и както се казва съм нацапал доста смола, работата с нея иска проветриво помещение и защитна маска убизателно с активен въглен ...може и военен противогаз ,но с него е отвратително и нищо не се вижда ..(малки са амбразурките и няма мироглед ) ,а обикновените праховите маски стават само за овчарите като духне вятър да не им влиза в устата пепел и сламки когато си вземат въздух за интродукцията на свирнята без свирка .
      Когато видиш че някой спи него буди,само го завий за да не изстине!!!

Коментар

Здравейте колеги поставям въпрос за ангренажен ремък които ми е необходим за предаване на въртещия момент към перката на моя ховеркрафт.....данните на които трябва да отговаря са :
        тип на зъба(профил) -L
        брой зъби -z - 80
        широчина -b - 70мм
        По даните които давам без да се взема предвид широчината ,такъв ремък съществува , въпроса е кои може да го достави ??знам че се реже от цял ръкав но на мен ми трябва 1 максимум 2 бройки .
        Ето какво представлява типа на зъба-L.
        Прикачени файлове

Коментар

Стооопппп......Прекратявам издирването на ремъка който ми беше нужен......Вече е в ръцете ми както се казва, и всичко продължава по план.Няма да споменавам фирмата към която се обърнах по този въпрос за да не сгафим с рекламата, но ако някой се интересува да погледне по внимателно снимките ......показах плевнята търсете и вратата...... колкото до цена изненадващо евтен ....ремък с доставка грубо 60 лв.направо да си поръча човек цял наниз бях се пригласил за доста по голяма инжекция, но сега ще ядем пасти и пием боза .Айде вижте и как си дойде и на мястото което му бях отредил.
          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от charlie19 Преглед на мнение
            Стооопппп......Прекратявам издирването на ремъка който ми беше нужен......Вече е в ръцете ми както се казва, и всичко продължава по план.Няма да споменавам фирмата към която се обърнах по този въпрос за да не сгафим с рекламата, но ако някой се интересува да погледне по внимателно снимките ......показах плевнята търсете и вратата...... колкото до цена изненадващо евтен ....ремък с доставка грубо 60 лв.направо да си поръча човек цял наниз бях се пригласил за доста по голяма инжекция, но сега ще ядем пасти и пием боза .Айде вижте и как си дойде и на мястото което му бях отредил.
            Честито колега за находката.
            Както виждам доста здраво напредваш със сигурност ще ме изпревариш със пусковия срок.
            ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Eееееее, то тук не става въпрос за съревнование когато стане ....важното е да стане както трябва ,а да отчитаме само дейност и да приказваме празни приказки не става.......Вярно е напредва се но то и времето сега не е много благосклонно за работа по машината,а и много коли и камиони се пързулнаха напоследък и трябва да обърнем внимание и на тях че да има кинти за тези главоболия..

Коментар

Вече и с перката започнаха да си идват нещата на място ......като за тестова бройка на калъпите и технологоята за направа, стана добре http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...2&postcount=55
                остава да направя десетина парчета и да пускам най-добрите шест да се трудят че много вятър ги чака

Коментар

Сбор любителей и профессионалов СВП в Нижнем Новгороде, в феврале 2010года!
                  Мероприятие проведённое в прошлом году впервые, становится традиционным.
                  В нышешнем году официальную часть мероприятия решили провести в середине февраля, 12-го, и 13-го числа, пятница и суббота соответственно. Прибытие и убытие иногородних участников 11 и 14 февраля
                  Приглашаются все заинтересованные в использовании судов на воздушной подушке в качестве транспорта, средств спасения, развлечения и отдыха. Любители, профессионалы, сочувствующие и сомневающиеся.
                  Основным организатором мероприятия выступает фирма Логопром, организация впервые запустившая СВП в коммерческую эксплуатацию в Нижнем Новгороде.
                  В программе мероприятия:
                  - осмотр техники
                  - покатушки
                  - гонки судов на воздушной подушке
                  - показательные выступления и демонстрация характеристик
                  К соревнованиям приглашаются аппараты на воздушной подушке всех классов, любительской и серийной постройки, частные лица на собственных аппаратах и команды от организаций.
                  Проживание и питание иногородних гостей и учатников за счёт собственных средств. Оргкомитет мероприятия и я , как представитель клуба, готовы помочь о организацией проживания.

Вниманию владельцев СВП собственной постройки!
                  Фирма Логопром готова оказать помощь в доставке СВП в Нижний Новгород и обратно.

Заявки на участие прошу направлять в личную почту
                  Детальный план мероприятия будет опубликован в ближайшее время

Коментар

Мисля че не необходимо да превеждам

Коментар

Конкуренция не спи
                      Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от juri_fursov Преглед на мнение
                        Конкуренция не спи
                        Да Юрий ...ама има и по-напреднали...дори не използват двигатели които да ги набутва с кинтите.....внедрена е само напреднала технология, нямат стигане......супер навигации защото достигат звуковите скорости и гонят светлините...абе страхотия направо......ползва се принципа на "електроната гайда с педали"..много е просто само си мърдаш пръстите и тя свири сама......
                        Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от charlie19 Преглед на мнение
                          ...дори не използват двигатели които да ги набутва с кинтите.......
                          Храната и тя не безплатна нали .
                          По Ясенски : Истинският МОДЕРАТОР (полицай ) винаги може да намери нарушение.

Коментар

Да се върнем към темата http://www.kreml-tv.ru/news?id=4625
                            Това част от шоу на Волга .
                            Поздрави на всички начинаещи

Коментар

И стига сте спали ,желаещи да си направят собствен СВП ,ги чакам с нетерпение , трябва да расчистя гаража , а старият вече ми пречи, нямали мераклии за него ?
                              Последно редактирано от juri_fursov; 18-02-10, 20:08. Причина: правопис

Коментар

Първоначално публикуван от juri_fursov Преглед на мнение
                                И стига сте спали ,желаещи да си направят собствен СВП ,ги чакам с нетерпение , трябва да расчистя гаража , а старият вече ми пречи, нямали мераклии за него ?
                                В последно време имах доста запитвания за изработка ховери така че може някой да си спести доста главоболия и да се възползва от предложението ти....даже сега ги уговарям да направим една сбирка по някое време и да видим кой от какво има нужда като информация и с какво може да се помага....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X