Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Хоувъркрафт по линия на ТНТМ :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Хоувъркрафт по линия на ТНТМ

Първоначално публикуван от charlie19 Преглед на мнение
    Еееее може да се помисли и по този въпрос ....Само че кой ще е домакина ???? Аз имам едно страхотно местенце където мисля че няма да ми откажат да се съберем ,но хубаво да решим колективно че не сме много тези който ни болят главите на тази тема и сме пръснати из голямата ни татковина.. Юрий ти до къде стигна с твоят зверррр. Аз скоро ще започвам тестове и настройки така че до края на месеца се надявам да съм готов ,но все пак е нова машина и не е изключено да има и до изкусурявания.
    Георги ,дай да видим това местенце ,пак ако не увлечем хората с машините си , поне с хубавата природа .
    Засега софорумците ,нещо са резервирани , или пък чакат официални покани?
    МОМЧЕТА какво мислите за собора?

Коментар

Първоначално публикуван от juri_fursov Преглед на мнение
      Георги ,дай да видим това местенце ,пак ако не увлечем хората с машините си , поне с хубавата природа .
      Засега софорумците ,нещо са резервирани , или пък чакат официални покани?
      МОМЧЕТА какво мислите за собора?
      С най-голямо удоволствие ще покажа това което имам в предвид , даже преди няколко дена ходих там да огледам отново терена и направих няколко снимки ....Мястото е на около 10-15 км в посока село Душево .. снимки на самото място.,а по късно и мястото където се намира ако се прояви интерес
      Прикачени файлове
      Когато видиш че някой спи него буди,само го завий за да не изстине!!!

Коментар

Ти пак изпусна най важното Нямали наблизо някаква зала за конференция ? да може хората да изпият по една бира поне

Коментар

Ти пак изпусна най важното Нямали наблизо някаква зала за конференция ? да може хората да изпият по една бира поне
          Има зала Има едно барче под няколко дъба и поляна да се разискват всякакви въпроси ...Ако се навиете да се съберем там мога да се наема да организирам някой неща....пък може и да ви хареса Ако се прояви по-голям интерес може и да поставим начало на истински събор за всякакви самоделки дори колесни ето и мястото където се намира по играх си малко с Earth google за да се види точно къде е мястото...
          Прикачени файлове

Коментар

Мисля че ще се плучи интересно събиране. Няма с какво да се похваля но ще ми бъде интересно да присъствам.Пиши ме в групата на кибиците.

Коментар

Това дето сте го намислили за сбирката страшно ми допада най вече това че каните всички който са имали смелостта ,амбицията и куража да осъществят мечтата си като са направили нещо нестандартно.
              Така че бройте ме и мен.
              Не знам дали ще е удобно да се обърнем към модераторите на този форум за малко подкрепа за да научат по вече хора за тази сбирка.
              А местноста е страхотна големи поляни язовир пълен с риба и разбира се кръчме със студена бира и кебапчета на метар.
              Още веднъж поздрави за страхотната идея и успех ако с нещо мога да бъда полезен свиркайте.
              ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Направо ме амбицирвате по сериозно да се заема с нещата ....утре ще видя как стои въпроса за организиране на нещо по-сериозно и може и да измислим и направим нещо

Коментар

? прилича ли на нещо?
                  Прикачени файлове

Коментар

? прилича ли на нещо?
                    Браво напредваш и ти ....

Коментар

Пуснах тема за обсъждане на предстоящия събор в Севлиево
                      http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=95408
                      Заповядайте да я обсъдим

Коментар

• От: До: Хоувъркрафт по линия на ТНТМ

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 006.jpg
Прегледи:1
Размер:163.6 КБ
ID:5179849Продолжаваме работа Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Picture 005.jpg
Прегледи:1
Размер:136.4 КБ
ID:5179848

Коментар

• От: До: Хоувъркрафт по линия на ТНТМ

[ATTACH=CONFIG]211522[/ATTACH]Продолжаваме работа [ATTACH=CONFIG]211521[/ATTACH]
                          Е браво станал е красавеца.... вижда се че се правят нещата с хъс и наистина на 26 юни на събора ще е интересно да се видят машините ...
                          Аз сега правя настройки и тестове на моят и се надявам до няколко дни да е готов да го украсявам .....

Коментар

• От: Хоувъркрафт по линия на ТНТМ

Днес направих няколко теста за налягането на въздуха под полата под вещият контрол и съвети на колегата Людмил Стоянов както е доста по от рано в този бранш и аз му благодаря че помага със съвети от опит...
                            Като цяло резултатите са доста добри постигам налягане 700-720 Ра като все още не е мерена и настройвана тягата на перката ......
                            За да се измери такова ниско налягане се наложи да си правя един воден манометър и чрез него се установяват стойностите ....Ето и малко снимки от опита .....
                            Прикачени файлове

Коментар

Здраво напредваш със сигурнос за събора на 26 юли машинатавече ще е готова.
                              Поздрави а напредака.
                              ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Първоначално публикуван от aleksandrov1973 Преглед на мнение
                                Здраво напредваш със сигурнос за събора на 26 юли машинатавече ще е готова.
                                Поздрави а напредака.
                                А опъва се още пущината, ама няма избор ....преметох района с нея ....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X