Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Триколка от ЗАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Триколка от ЗАЗ

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
    Охооо , старата школа- делта. От къде го докопа това желязо?
    Веро като модел е старата школа но моята е чисто нова изцяло изработена от хромникелова тръба.
    Направата ми отне близо 2гд но си мисля че си струваше времето .
    Последно редактирано от aleksandrov1973; 13-03-10, 01:14.
    ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Първоначално публикуван от aleksandrov1973 Преглед на мнение
      Веро като модел е старата школа но моята е чисто нова изцяло изработена от хромникелова тръба.
      Направо бях склонен да се закълна , че е заводска. Затова питах от къде...... Браво!
      0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Браво много хубава предница сигорно ще стой добре и на моя трайк но за този сезон ще си остане с тази за по натам може да сложа нещо друго. Но за предница като твоята не ща и да си мисля като разбрах че си я правил 2г вярно че е станала като фабрична но не бих се занимавал толкоз време ПОЗДРАВИ.

Коментар

Онзи ден споменах за АТВ и че съм намерил донор за него днес го закупих и трябва да се замисля за СТАРТ на проекта ето го и него.
          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
            Онзи ден споменах за АТВ и че съм намерил донор за него днес го закупих и трябва да се замисля за СТАРТ на проекта ето го и него.

Колеги пишете че не остана много писане в тази тема трайка скоро ще е завършен и ще изчерпаме темата ще дойде времето на МОТО СЪБОРИТЕ да се накефим от творенията си. Но да не забравяме че пак ще доиде зимата и тогава ще пишем в друга тема примерно (АТВ ОТ КАВАЗАКИ) но нека да се накефим на трайка този сезон за АТВ-то ще се настройваме догодина. С нетърпение очаквам лепенката но нашия съфорумец Камен Калчев нещо се бави надявам се утре да се обади да му дам (адрес-тел.и име)да я праща тази седмица ще ходя до плевен да търся някаква кожа за седалките така че ще има какво да пишем.

Коментар

Темата е много нтересна,не бързайте да я затваряте,със сигурност има и още за показване
              Прикачени файлове

Коментар

Вальо, вярно ли е, че ще има на 1 май мото сбирка в Ябланица?
                Случаино го чух.
                0889 38 43 67 Милен

Коментар

Браво много хубава предница сигорно ще стой добре и на моя трайк но за този сезон ще си остане с тази за по натам може да сложа нещо друго. Но за предница като твоята не ща и да си мисля като разбрах че си я правил 2г вярно че е станала като фабрична но не бих се занимавал толкоз време ПОЗДРАВИ.
                  Взе да се затопля и започна да ме хапи кучето –направо се изсилих с моя трайк.
                  На новата предница и монтирах фаровете и подготвих централния амортисьор за хромиране.

Прикачени файлове

Коментар

Александров какъв е реда с хромирането ти ли го правиш или го даваш да ти ги хромират някаде???

А предницата наистина е станала по хубава от купешка поздравления за работата!!!

И друго вапросче този трайк който е с варбурговиат двигател повече ли варви от тази с зазовия и еднакво ли горят и този варбурговият ме интересува живо колко гори като движи трайк а не купе на вартбург или берказ!!!

Интересувам се заштото сам имал вартбург а и сега имам беркас те даже имаше разлика в конете на варбурга и беркаса!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Тигъра Преглед на мнение
                      Вальо, вярно ли е, че ще има на 1 май мото сбирка в Ябланица?
                      Случаино го чух.

Колега от теб чувам за Ябланица но ще разпитам и ще те пиша. ЧУХ че през Май ще е в Плевен (Долна Митропулия) като разбера със сигурност ще ИНФУРМИРАМ а и вие давайте ИНФО за да може да се съберем - видим и обсъдим самоделките си успех на всички в начинанията.

Коментар

Взе да се затопля и започна да ме хапи кучето –направо се изсилих с моя трайк.
                        На новата предница и монтирах фаровете и подготвих централния амортисьор за хромиране.

Какво нещо е слънцето на едни им идва да отпочиват на теб да натискаш на работа давай че както чувам сезона идва. Работи бързо че трябва да се пуснем с двата трайковете на някой събор .

П.П.-да незабравяме и Жоро така ставаме трима с триколесни машини.

Коментар

Първоначално публикуван от Galcho Преглед на мнение
                          Александров какъв е реда с хромирането ти ли го правиш или го даваш да ти ги хромират някаде???

А предницата наистина е станала по хубава от купешка поздравления за работата!!!

И друго вапросче този трайк който е с варбурговиат двигател повече ли варви от тази с зазовия и еднакво ли горят и този варбурговият ме интересува живо колко гори като движи трайк а не купе на вартбург или берказ!!!

Интересувам се заштото сам имал вартбург а и сега имам беркас те даже имаше разлика в конете на варбурга и беркаса!!!

Галчо станал си ПОТАЕН преди малко си тръгна от нас и нищо не каза а си отиде и сподели МЪКИТЕ си в форума хаиде утре ела да се издъхаш. Тов питане кой двигател върви повече малко ми се струва гадничко - да не би да искаш да ме бегаш аз съм съгласен на стартове или каквото кажеш дори да съм на второ място само си сътвори машина да не съм сам в градъ.

Коментар

Първоначално публикуван от Galcho Преглед на мнение

От начало ги давах в София да ги подготвят и хромират но с подготовката доста се изложиха .
                            Сега си направих полир и шлаиф машина и си ги подготвям сам.
                            За хромирване има доста места Ст Загора,Варна,София,Казанлък със сигурност има и още.
                            Разхода на варборжинито е според това колко газ даваш нали си е двутактов двигател средно между7 -10лт виш заза е друга работа старата триколка я свалих на 4 на сто но с карбуратор от шкода.

Коментар

Какво нещо е слънцето на едни им идва да отпочиват на теб да натискаш на работа давай че както чувам сезона идва. Работи бързо че трябва да се пуснем с двата трайковете на някой събор .

П.П.-да незабравяме и Жоро така ставаме трима с триколесни машини.
                              Като знам какъв съм барзак сигурно ще стане АМА МОЖЕ И ТОВА ЛЯТО ДА НЕ Е.

Коментар

Като знам какъв съм барзак сигурно ще стане АМА МОЖЕ И ТОВА ЛЯТО ДА НЕ Е.

ЕЕЕЕЕ натискай на работа само с Жоро ли ще бъдем там с трайковете не казвам че ти няма да доидеш видях че имаш мотор така че ше ходиш.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X