Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Триколка от ЗАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Триколка от ЗАЗ

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
    Първо за резервоара намазах заваряваните ръбове с вар и напълних вътре с нафта само една шупла проблема е решен. Там ръбовете са остри ама какво да направя трябваше да се познаваме преди да започна.

А за междуосието утре ще го мерна и ще ви кажа . А ето какво направих днес.За газовата ботилка ще я сложа под резервоара има място за тип пура ,за изпаритела си мислех маслото да прекарам през него защото няма вода.Като гледам ти май ще правиш и твоята на газ,моя вариант ще стане ли
    Това с испарителя не го мисли отдавна има испарители на ток .А можеш и да увиеш медна траба с ф8мм окулу ауспуха и да стоплиш малко водичка за испарителя.
    ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
      Не съм сигурен че нормален изпарител ще устиска на масло...... и на по-високата работна температура и налягане. Имаше май някакви изпарители за двигатели с въздушно охлаждане.... ама трябва да питам ако те интересува.
      Ако не те затруднява може да разпиташ и да ми дадеш някаква информация. Ще питам и Александров пише че има изпарители на ток благодаря предварително.

Коментар

Първоначално публикуван от aleksandrov1973 Преглед на мнение
        Това с испарителя не го мисли отдавна има испарители на ток .А можеш и да увиеш медна траба с ф8мм окулу ауспуха и да стоплиш малко водичка за испарителя.
        За медната траба на аспосите,водата какво ще я върти .Дай нещо повече за изпарителя на ток защото нищо не съм чувал за такъв дори и за ваздушни двигатели.Днес нищо не съм правил защото снегът ми донесе това. За междуосието 2.35м.
        Прикачени файлове
        Последно редактирано от valio zila; 06-01-10, 21:38.

Коментар

За медната траба на аспосите,водата какво ще я върти .Дай нещо повече за изпарителя на ток защото нищо не съм чувал за такъв дори и за ваздушни двигатели.Днес нищо не съм правил защото снегът ми донесе това.
          Подарък от дядо коледа А .
          А топлата вода; тя винаги бяга нагоре демек испарителя трябва да е по високо от серпентината слага се и малък разшерителен съд.За електрическия ще проверя и ще те светна.

Коментар

Подарък от дядо коледа А .
            А топлата вода; тя винаги бяга нагоре демек испарителя трябва да е по високо от серпентината слага се и малък разшерителен съд.За електрическия ще проверя и ще те светна.
            Не БМВ е за ремонт чакам да ме светнеш за изпарителя.

Коментар

Не БМВ е за ремонт чакам да ме светнеш за изпарителя.
              Извинявам се че те подведох за испарителя на ток няма.
              Но има испарител през които можеш спокоино да пусниш масло защото при него маслото няма контакт с мембраната модела е BRC TECNO G 100 KW RL цената му е нежд 100 и 110 лева.
              Ако не можиш да си намериш имам познан който ги внася.

Коментар

Но има испарител през които можеш спокоино да пусниш масло защото при него маслото няма контакт с мембраната модела е BRC TECNO G 100 KW RL цената му е нежд 100 и 110 лева.
                С малко сръчност, в всмукателните колекторни тръби на audi или golf има подгревател който е достатъчно мощен за да подгрява изпаритела...., но с този метод иска и доза експеримент за да се уцели и настрои за да си върщи работата ,а и не е изключено да те остави на пътя ....друго си е чайникът като му изври водата само доливаш ..като парен локомотив ,а масленият в случая си е баш за там .....
                Последно редактирано от charlie19; 08-01-10, 20:55.
                Когато видиш че някой спи него буди,само го завий за да не изстине!!!

Коментар

Мерси за информациата такъв изпарител ще си намера почти бях сигорен че така с маслото ще стане само ме притиснява уплатнителите по изпарителя дали ще издържът на маслото или трябва да се сменят с маслоостоичиви.Ще изчакам Жоро да каже и той за този модел изпарители които са за двигатели с въздушно охлаждане. А за тези 100 КВ на изпаритела да не му доидат много -това е за ГАЗ а не за ЗАЗ.

Ще се чуем по телефона като боядйсам БМВ-то и започна работа по трайка този път ще бъда по настоятелен.
                  Прикачени файлове

Коментар

Мерси за информациата такъв изпарител ще си намера почти бях сигорен че така с маслото ще стане само ме притиснява уплатнителите по изпарителя дали ще издържът на маслото или трябва да се сменят с маслоостоичиви.Ще изчакам Жоро да каже и той за този модел изпарители които са за двигатели с въздушно охлаждане. А за тези 100 КВ на изпаритела да не му доидат много -това е за ГАЗ а не за ЗАЗ.

Ще се чуем по телефона като боядйсам БМВ-то и започна работа по трайка този път ще бъда по настоятелен.
                    Този изпарител е точно за масло само трябва да се сменят щуцерите защото са пласмасови и може да не издаржат на налягането на маслото което стига до 3 атмосвери.

Коментар

Този изпарител е точно за масло само трябва да се сменят щуцерите защото са пласмасови и може да не издаржат на налягането на маслото което стига до 3 атмосвери.
                      Точно тези щуцери имат О-пръстени за тех ставаше въпрос но мерси

Коментар

Бих ви предложил да елиминирате щуцерите с опръстени и да направите резби на изпаритела ..после се правят нови (други) щуцери с възможност да се коплират с медна тръба ...по сигурно е във всякъкъв смисъл ...
                        Когато видиш че някой спи него буди,само го завий за да не изстине!!!

Коментар

Първоначално публикуван от charlie19 Преглед на мнение
                          Бих ви предложил да елиминирате щуцерите с опръстени и да направите резби на изпаритела ..после се правят нови (други) щуцери с възможност да се коплират с медна тръба ...по сигурно е във всякъкъв смисъл ...
                          Да така е най добре, казаха ми че масления радиатор и той е с някакви накраиници които може да се махнат и направят други за медна тръба така ще е най сигорно че няма да избие масло а и сигорно ше охлажда по добре от радиатора-като знам изпарител без вода как замръзва.

Коментар

След дълго обикаляне из Бяла Слатина по стругари един взе че извади подходящ материал (горе-долу)-за камани на тръбогипа и пак не е това което исках но се примирявам че намери все пак че като се сетя за фланцише на джантите какво обикаляне беше и ходене чак до Червен Бряг се съгласих. Иведнага се върнах започнах да търся подходяща стоика,на око ми попадна старата фуражомелка разглобих я и взех стоиката,започнах да правя но без каманите и ролките не може ще изчакам до утре да станат че днес няма да му стигне за изработката.
                            Прикачени файлове

Коментар

Прави триколката,че иде сезона,Мишо ще си кара наварата.Успех в начинанието
                              HUSGVARNA 630 SMR
                              PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
                                Прави триколката,че иде сезона,Мишо ще си кара наварата.Успех в начинанието
                                Мерси за пожеланията трайка трябва да е готов за сезона но неможе само по него работа трябва да не врящам и клиенти.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X