До: Триколка от ЗАЗ
Здравей Вальо ,разгледах снимката от която се ръководиш ,като човек с натрупан богат опит на принципа (проба-грешка) мога да ти споделя че масата на машината не е разпределен правилно.Относно предницата не е проблем че е ЧЗ, а проблема ще е много изправена и това ще води до закантване при завиване .....проблемите :разтяга спици ,износва гумата,голямо усилие (на гумата)при завой и разни други ,а за ауспусите по-късно сам ще видиш какво се получава
Ако искаш още съвети на драго сърце ...Успехи в начинанието.
Първоначално публикуван от valio zila
Преглед на мнение
Ако искаш още съвети на драго сърце ...Успехи в начинанието.
.иначе е добра идеята ти за изгледа от зад пожелавам ти да я направиш
не забелязах никакви промени освем че двата ауспоха работят различно това го знаех още при направата .Сега за фланците казаха ми че няма да издържи главината на заза моите тежат поне 5кг единия проблем ли е това като си с такъв голем опит с ТРИКОЛКИТЕ и първата ти е била с други джанти.За предницата както казах триколката ще се изправя за това я изправих повече ако бях отвел повече може да се счупи така си мисля аз.
ЗАЗ
не че аз мога да сложа такива на ЗАЗА но питам от любопитство. Но първото което ще направя, видяно от теб е ТРЪБОГИПА върши ли работа както трябва ( да не деформира на згъвката). За песакоструиката нищо повече не видях , но всичко друго ми беше много интересно-и поучително и още веднъж БРАВО
Коментар