Обява

Свий
Няма добавени обяви.

А сега давайте акъл!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: А сега давайте акъл!

Първоначално публикуван от Йордан Йорданов Преглед на мнение
    Ако намериш някакъв лек за тази болест - свиркай, че и мен все към гаража ме тегли!
    Отивам в гаража да го търся! :-)
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

На варен-бука не издържат триглавите на полуоските при дрифтове и по-агресивни гуми.
      Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
        На варен-бука не издържат триглавите на полуоските при дрифтове и по-агресивни гуми.

Странно! Аз по соца все на такива тояги се возех и не съм бил кротък да кажеш. Полуоска троших само веднъж и то се счупи центроващото желязо на външно каре при напън в завой. Ама щом казваш ..... ще му предпишеме само малки хлъзгави гумички и така.
        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Здравейте!
          От много време насам съм замислил подобен проект,но покрай студентството няма пари за реализацията му.Ако бях на твое място щях да завъртя двигателя на 90 градуса и да сложа цял заден мост от Опел Вектра 4х4 или Синхро.Те са отзад с цели мостове и предавателното отношение ще одовлетвори искането.За задвижване на дифа ,директно ще свържеш вторичния вал на двигателя с фланеца на пиньона.За да ти помогна да се ориентираш,ще ти препоръчам да видиш темата на Котаракафеликс,той даже две е направил по този начин на разположение на двигателя.Но той е много напред с материала,защото неговите са 4х4.
          Дано да съм помогнал с нещо,макар и малко!

Коментар

Някой друг да е против концепцията Вартбург?

ПП Какво ли щяхме да правим ако ги нямаше Шкоди , Трабанти и прочее недоразумения?[/QUOTE]

Жоре зарежи тези варбургови испълнения бе човек тази задница ще стане по-тежка от цялата машина,да не говорим че няма да е естетитечески издаржано ще се получи изключително грубо изпълнение. Вземи направи нещо такова Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Piranha Buggy (037).jpg
Прегледи:1
Размер:125.4 КБ
ID:5257726Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Piranha Buggy (052).jpg
Размер:134.3 КБ
ID:5257727или пък такова Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Rear Susp DAA (12).jpg
Прегледи:2
Размер:138.0 КБ
ID:5257728Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Rear Susp DAA (14).jpg
Размер:138.4 КБ
ID:5257729Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Rear Susp DAA (11).jpg
Размер:113.9 КБ
ID:5257730Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Rear Susp DAA (13).jpg
Прегледи:2
Размер:129.5 КБ
ID:5257731Нее чак толкова трудна изработкат а и може може доста дасе опрости, да се ползват готови шенкели ,полуоски .......Помисли във тази насока.

Поздрави и успех.
            Въчо Иванов Tel. 0899 837 607

Коментар

И моята идея беше за нещо такова с готови носачи и шенкели от ЗАЗ най вече заради теглото защото цялата машина е сравнително лека конструкция с доста мощен двигател . Изнасянето центъра на тежеста още по назад с тежък заден мост ще влоши управлението и устойчивоста .
              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Вземи направо цяла предница от Трабант и я присади отзад.Не е толкова тежка,а пък е и проста.Като казвам да се вземат и главините + полуоските и скоростната кутия.Зацепваш двигателя и скоростната кутия,като включваш скоростната кутия същевременно на 4-та скорост.Ще направиш едни застопоряващи щанги и ти си човека.Няма много да се натовари конструкцията,пък и всички знаем че Трябантутника е лек и няма с много да ти увеличи теглото.

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/atta...8&d=1299253090 Жоро виж на тази снимка как е направен задния мост; може да ти хареса нещо. Успех в начинанието.
                  На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
                    http://www.offroad-bulgaria.com/atta...8&d=1299253090 Жоро виж на тази снимка как е направен задния мост; може да ти хареса нещо. Успех в начинанието.
                    Това повече прилича на трактор,но е интересна конструкция,Пусни още снимки ако имаш.
                    Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от taran Преглед на мнение
                      Това повече прилича на трактор,но е интересна конструкция,Пусни още снимки ако имаш.

В тази тема:http://offroad-bulgaria.com/showthre...77#post1461877 пост-250.
                      0осем9осем7шест0осем7едно
                      Миро

Коментар

Хубаво е всичко това, ама който плаща той поръчва музиката. Утре към обяд пристига донора - Голф2 - 1.6

Всички останали концепции отиват доста нагоре като разходи.

И мен ме изненадаха с това решение ....
                        0888932647

Коментар

Това е колата с най кекава скоростна кутия. До преди месец имах 4 броя в работата 2 от Г3 и 2 от Г2 и четирите с една и съща диагноза заминал иглен лагер на 5 скорост и потрошени месингови пръстени под фланците на полуоските . Това се установи като ги разглабяхме за вторични .
                          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                            Хубаво е всичко това, ама който плаща той поръчва музиката. Утре към обяд пристига донора - Голф2 - 1.6

Всички останали концепции отиват доста нагоре като разходи.

И мен ме изненадаха с това решение ....
                            Хубавото на голфа е,че е със стоманени шенкели,които можеш да преработваш както си искаш.Мотора ще ползваш ли,ако не дай някакъв код,може да се споразумеем за коляновият вал ако е жив.
                            Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                              .....Всички останали концепции отиват доста нагоре като разходи. ....
                              Tо верно от ГоУфо нищо не става ама чак за 1 бира...
                              Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                              Вальо. О888 557Ч7Ч
                              Silverado 1.3 i

Коментар

Жоре при шкодата не се движат двете колела заедно окачването е независимо за всяко почти като на ЗАЗката но това е друга ракия.
                                Защо не погледнеш окачването на ОПЕЛ КОРСА предното де исключътелно здраво просто и ефикасно лесно може да се нагласи по лесно от голфа макар и бес магаре.
                                Твоя човек не я ли продава калинката която спомена?
                                Айде и да стане като нова машината макар и след този ремонт да е е вече полукитайче . Поздрави и успех.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X