Обява

Свий
Няма добавени обяви.

А сега давайте акъл!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: А сега давайте акъл!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00525.jpg
Прегледи:1
Размер:217.0 КБ
ID:5270912Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00524.jpg
Размер:234.6 КБ
ID:5270909Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00527.jpg
Размер:243.0 КБ
ID:5270910Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC00526.jpg
Размер:235.7 КБ
ID:5270911Така изглеждаше бъгито до днес след обяд. Вече извадих мотора , смених съединителя и семеринга на кол. вал. Щеше и ангренажния ремък да съм сменил до сега , ама естествената грешка на родните търговци - грешен семеринг за разпределетелен вал ме спъна.

Утре ще се боядисваме , разкрасяваме .... евентуално сглобяваме после ще му скроиме пласмасовите опаковки и ФИНАЛ.
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Браво Жоро, добре изглежда. Дано и така добре да върви когато се престрашите да го подкарате здраво...
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

на мен ли ми се струва или е от снимката но предно дясно колело не е с правилен наклон по вертикала иначе е станала добра кръстоска м/у китай и Бг.
        Honda CR-V I 2000 г.
        0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

Ъъъъ. Леко са затворени отгоре и двете предни гуми. Още не сме го доклатили до последните и правилни настройки. Хубавото му е , че всичко това е регулируемо. Лошото - че нямаме хабер как трябва да е та да е правилно. За сега всичко е по метода проба грешка. Обаче ъгли на предни и задни гуми не се нагаждат лесно на вкус :-)
          0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Зависи от това къде ще го карате,но за трева и макадан е добре гумите да са отворени от доло,за предни около 5гр,за задни до 10-12гр,идеята е гумата да приплъзва леко и да не закантва.При строго вертикална гума(или затворена отдоло),се получава окантване с висока скорост в завой,което води до нежелани последствия.
            Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X