Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Eрзберг родео Австрия...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Стига бееее
    Това трасе трудно бих повярвал че може да се мине, то пеш трудно ще се качиш по каманака пък за мотор какво остана.
    Евала им на завършилите състезатели - големи майстори

Жоро - снимките са невероятни - БРАВО
    No bike - no fun!

Коментар

Страхотно!!!! Поздравления за снимките наистина са номер едно!...Ако има още качени някъде из weba дайте линкове да глеаме))) че не мога да им се наситя)) Вече шефа почна да ме гледа криво че само вися във форума)) Ако че и той е оффроудаджия...само че с джипка)) хихихи
      [img]http://ftp.domainbg.com/stanislav_7140/cooltext88212992.jpg[/img]

Коментар

бе има още много ама като не знам как се качват
        Дидо помагай
        тия до сега дето са от кариерата са само от 1ва контрола
        а общо са 14

Коментар

Е тва са състезание са вика оливане! Трябва да си достатъчно луд и гламав и карач за да го можеш. Просто не мога да са начуда Колко 'ляб има да ям докато са науча да карам на такова състезание. Жоро, браво на теб, хубаво снимаш! И аз чесно казано обичам да снимам, но имам тъп апарат (любителски на 3.2 мегапиксела ). С какъв апарат снимаш, професионален нали, ся ако изръсиш нещо от рода Canon или Pentax са фърлям през моста. Както и да е завиждам ви! Макар, че аз никога не бих отишъл на състезание. Кефа е да си караш мотора оффроуд ама да си сам и да не бързаш

Коментар

Жоре гледам че си пуснал снимка и си писал че съм спестил 35 евро от входа
            Чесно казано този коментар леко ме обижда
            Според мен направо щеше да е срамота ако и вход бях платил на организаторите щото допреди да пусна в форума темата за ерзберг никой в България не го беше и чувал тяхното състезание а камо ли да беше ходил А сега след като се разпространи информацията догодина сигурно поне двойно повече посетители от България ще отидат а за следващите да не говорим,даже трябваше и да ми дадат някое евро а не да ми вземат
            Освен това така или иначе имах и други начини да вляза без да плащам.Един от участниците например ми е бил на гости в Харманли Можеше и направо с него да ида просто трябваше да му се обадя по от рано.
            Виж за това че бива да почерпя София съм съгласен
            Но и да ви кажа заради разходката до ерзберг отнесох баш бая глоба от здравната каса щото бях изчезнал малко нелегално
            да не говорим че почти изпразних фонда дето го събирах за семейна почивка през лятото
            Така че не знам за вас но за мен тези еврота бяха добре дошли
            Освен това без картата щеше да ми е по трудно да събера материали за списанието а нали това беше една от идеите да замина а и така поне се разбра и в Австрия че има България на картата и че и в нея се пишат списания
            според мен хората в България трябва да са информирани за такива събития като Ерзберг а не само да гледат шампионска лига и формула едно и да мислят че е те тва е спорта
            Даже съм на мнение че спектакълът който бе предложен в Ерзберг надхвърля като зрелище и така широко рекламираният световен мотокрос шампионат Тези които решат да го посетят следващият път предполагам че сами ще се убедят в думите ми.

Коментар

Петре направо са хвъргай
              Жоро снима с страхотен CANON
              и освен това носи и една отделна чанта само с обективи
              доколкото разбрах апарата му е точно какъвто трябва да бъде т.е. професионален много е лек а и ми се стори много здраво направен има и хиляда и сто настройки сигурно още преди да снимаш може да видиш как ще изглежда снимката
              Спокойно като излезнат по нови модели му се обади да го врънкаш по настоятелно и може и да ти го даде на някоя по сносна цена ако не те изпреваря преди това
              Макар че и Данчо май му е хвърлил мерака така че ако Жоро реши направо трябва на търг с явно наддаване да го разиграем

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                Виж за това че бива да почерпя София съм съгласен
                Добре бе мите, София ще черпиш. Ами това че станах в 6 часа за да правя картата?

Коментар

ооо извинявай не знаех
                  няма проблем
                  кво пиеш

Коментар

Митков отвръща на удара :

Баби гледат внучетата на Ерзберг Родео:

Айде Митков може да пускаш коментари
                    No bike - no fun!

Коментар

• Хе хее браво бе Дидо
                      това са още малко и от мойте снимки не са с кой знай какъв фотоапарат затова ще ме извините
                      първата бабите ги хванах като гледат състезанието
                      на втората щтракнах един чисто новичък хамър дето си чакаше собственика в задния двор на магазина на хонда
                      на третата нашия домакин показва майсторство с триалката за ужас на жена си между другото и тримата дето я карахме триалката успяхме да паднем по веднъж че някои и дваж
                      на следващата съм хванал облуцки с ямахата за който ви разправях да се види че и ямахи имаше все пак
                      на следващата е един джип на организаторите който май някой сам си го беше правил
                      другата е едно лирично отклонение към красивата природа наоколо
                      следващата е от фри стайла някои хора си играеха с гравитацията дано тя да не се заиграе с тях някой ден
                      другата е едно от стръмните спускания след старта
                      следващата е от едно много яко качване на около километър по нататък от кариерата там се беше образувала сериозна тапа от участници които чакаха да им дойде реда да атакуват
                      след нея е следващият етап за участниците който се оказа голяма "цедка" там нямаше много камъни затова пък беше меко и гумите губеха много лесно сцепление горе се беше струпало невероятно количество народ което аплодираше и насърчаваше участниците
                      последната е от един пикап като на близнаците който им бях обещал да им покажа некой техен братовчед сигурно имат в Австрия

Коментар

• Жоре гледам че си пуснал снимка и си писал че съм спестил 35 евро от входа Question
                        Чесно казано този коментар леко ме обижда Idea
                        Според мен направо щеше да е срамота ако и вход бях платил на организаторите щото допреди да пусна в форума темата за ерзберг никой в България не го беше и чувал тяхното състезание а камо ли да беше ходил Exclamation
                        Тук си напълно прав, всъщност ако за нещо не е писано тук във форума все едно направо не се е случило
                        VPetrov.photography

Коментар

• Пичове, радвам се че репортажът ви е харесал и ви благодаря за отзивите, но това нещо наистина трябва да се види на живо. Много ще се радвам, ако догодина тръгнем с 5 коли за там или с автобус, както го бяхме замислили по едно време
                          Тук искам и лично да благодаря на Митков, че ни "светна" за това грандиозно мероприятие
                          Клипът, който ще сглобя явно ще стане бавно и го очаквайте най-рано след две седмици. Ще гледам да го направя и в DVD формат, та ако някой иска с удоволствие ще му го пратя на CD!

Коментар

• Жоро, ако (не дай боже) нещо бизнеса не върви Ще можеш да се изхранваш с ПРЕКРАСНИТЕ си снимки - цар си!
                            Добре сте си изкарали, но предполагам че е по-добре да караш от колкото да гледаш, та догодина да се пуснете
                            Супер репортаж

Коментар

• Ще опитаме, Алекс! ... но много агнета ще трябва да изядем.

Коментар

• гн. Петров много неща се случват и без да знаем
                                но дано покрай форума и списанието да стават все по малко
                                струва ми се че идеята за този форум е направо гениална
                                и без това болните на тая тема не са прекалено много
                                така поне могат да се "събират" всеки ден

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X