Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Eрзберг родео Австрия...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Бре, бре, големи приказки! Ти що лъжеш, че си бягал от часовете по български бе?!
    (тук щях да сложа имошън иконки, ама Митков ги е употребил всичките в последното си съобщение)
    Митак, там сме бе!

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
      КРАСИ ТИ МАЙ МАЙ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА ДОЙДЕШ
      оооооо звучи ми така все едно ще ме спонсорираш за пътуването !!! данеби наистина да си намерил някой спонсор? дай да видим София да уреди нещо, и без това иска репортаж, някой процент от списанието

а сега сериозно,
      Митков дай разчет кой има интерес да ходи, ако сме повече от 4 души някой може и с 2-ра кола да дойде. Аз иначе наистина съм много навит да прескочим за уйкенда
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
        Ти що лъжеш, че си бягал от часовете по български бе?!
        Никога до ся не съм бягал!

Коментар

петре точно "ся" е момента да избягаш
          айде с нас на ерзберг
          краси мисля че около 200до 300лв на човек ще стигнат зависи кой колко ще се отпусне
          ако пратим сестра ми може и 2000-3000 да не и стигнат
          София не може ли да уредите някое деу -шевролет да му направим драйв тест до ерзберг и обратно дочух че имали много подходящи модели за такива пътувания
          хем като ни видят по границите с тая нова кола няма да им дойде на ума да питат колко пари носим и т.н.
          хем може и ти да ни возиш а ние да разглеждаме забележителностите
          шевролет имат и като за жени страхотни модели

Коментар

Е, мен нали няма да ме взимате, как ще ви карам?!?
            [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

как бе
              ми че ние без тебе за къде сме
              квито сме гламави кой знай какви ша ги надробим
              идвай с нас да ни стягаш от време на време
              за тебе ще запазим най хубавото място в колата
              хич няма да ги усетиш тия 1000км
              а и ще събереш материал за 100броя поне напред и то интересен
              ерзберг е нещо като интернационален офф роуд фестивал
              ще завържеш и много нови контакти
              Сега се сещам че и Иван Сервантес ще е там

Коментар

Ех, Митков, Митков, бъзикаш ме ти пак мене... Първо, проверих каква е програмата на състезанието - пет дена не ни мърдат, а като сложим и пътя - работата става сериозна. Пък и те си имта хубава пресинформация, дават и снимки, та спокойнсо мога да не ходя. Второ, нали трябват там разни нощувки и т.н., не може тъй неорганизирано... Виж, с Иван Сервантес много ме изкушаваш, но ще можеш ли да ме уредиш с едно интервю с него? Ако да - идвам веднага, само дето ще фалирам списанието, заради единия пич...
                [url=www.offroadbg.net][img]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic12_1.gif[/img][/url]

Коментар

...

Ами вземете и ги поканете да дойдат на разходка тук
                  Хем ще видят красотите на България, хем може да се включат в някой Офф ...
                  А има ли някой от Източните родопи? Кърджалийски регион?
                  може да ви организира едно "Звездел Трофи" - пусти скалисти склонове, рудници (не влизайте в шахтите) и тук-там рекички ...
                  Само с бензина не знам как ще е, че аз като се изгубих там навъртях 90-100 км (пеш) докато стигна някаква цивилизация
                  Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

вярно програмата още от сряда започва
                    но най интересните неща са събота следобяд и неделя
                    Сервантес имам един приятел австриец дето се познават
                    даже веднъж го питахме разни работи но какви и какво ни отговори ще разберат само тези които редовно следят офф роад списанието
                    а за пари човек знае и две и двеста
                    Аз ако знаеш с колко малко пари съм ходил и пак съм си изкарвал супер
                    е веднъж дваж се случи да спя на тревата на един паркинг
                    даже единият път имах и надуваем дюшек
                    по принцип ако моя човек ходеше нямаше да има проблем с спането щото той има огроомна каравана
                    с баня тоалетна и тн.
                    само че му се обадих и каза че нямало да може да отиде
                    но съм сигурен че няма да има проблем и ще се разрешат нещата
                    ще си намерим къде да спим със сигурност
                    все пак ако искаш сега ще идем мъжка компания да утъпчем пътеката а догодина току виж и ти си се навила

Коментар

къде точно ще се провежда?

Коментар

е нали си им набарала сайта
                        мисля че ейзенщат се газваше близкия град ще потърся карта за по точни данни и ще гледам да ти ги пратя

Коментар

http://www.erzberg.at/__C1256EFC003F...unch?Openagent
                          сайтът е ясен, но за който захапва немски, моите познания са само от един месец частни уроци разбрах програмата, билетите са по 28 евро, има мейл за резервации на хотели и пише нещо за къмпинг, ама не го схванах. Така, че утъпквайте пътя и после ще разказвате! Въпросът ми беше в коя част на Австрия е горе-долу, спрямо Виената?

Коментар

Аз пък от своя страна ще ви поканя на 6 дена ендуро в Словакия през септември, щото съм словашка възпитаничка и бих отишла да си поопресня езика... с няколко чешки бирички, а и поводът е хубав. Очертава се чудесно състезание! Повече инфо на http://www.isdeslovakia.sk/ - има и английско меню, но ако не се оправяте, питайте, аз разучих подробностите

Коментар

Съжалявам, че не се включих в днешното обсъждане, но долу-горе ми стана ясно кои ще ходим. Ние, 4 човека от Crazy job и Митков.
                              Нашият колега Жасмин (единият от двойката уинъри в Стара Загора) може да вземе автобусче за 15-20 човека, така че ако наистина има желаещи нека да кажат ТУК за да ползваме този транспорт. Все пак си правим сметка и на средствата, та ще ни излезе доста евтино, ако сме повече хора
                              Днес говорих с нашите приятели от Австрия и те казаха, че който не гледа състезанието, много ще загуби!

Коментар

ЕЕЕЕ Жоре а така де
                                крайно време беше да се включите много се радвам че се навихте да ходим
                                Който не го гледа съссигурност ама много ще загуби
                                най малкото Травис Пастрана да го видиш да прави бакфлип иначе трябва до щатите да биеш път
                                а и краси от севлиево изяви желание май да идва
                                ще има ли и за него място
                                ако искаш направете една сметка колко ще излезе на човек с бусчето
                                а що се отнася до мене колкото и да излиза направо ме пишете в списъка
                                П.П Току що и Гълъбин го навих да дойде УРААА

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X