идеята за буса ми се струва хич нелоша, докато дойде време да се тръгва може и други хора да изявят желание да се включат.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Eрзберг родео Австрия...
Свий
X
-
Жоре вашия клуб нещо почва много да ме кефи
А и сте ми близо
дали да не взема да ви стана член на клуба
колко ви е членския внос
ако имате такъв де
неска даже съм се "барнал" с вашата фанелка
приемате ли по принцип хора и от други градове
и има ли някакви преференции за членовете му
може би хамбургери с отстъпка
или нещо такова
П.П между другото не се майтапя питам сериозно
Коментар
-
Никакъв проблем да станеш член, заповядай!
Членовете на клуба ИМАТ ПРАВО с преференции да внасят пари по всяко време, като в чорбаджийските клубове по света. Май други преференции нямат ...
Клубът е изцяло частен и е на собствен бюджет, така че добре дошъл сред набутващите се
... иначе мероприятия колкото искаш. Сега почват всяка седмица! Само трябва да питаш когото трябва дали ще те пуска редовно.
Коментар
-
абе набутвациите хич не ги обичам щото ми се ще като има нещо като това в ерзберг да имам възможност да отида и да го видя .
имате ли членски внос който се внася всеки месец
предполагам и че сте официално регистрирани
не искате ли от ваше име да се пусна на шампионата в 125 мотокрос
чудя се дали да не си изкарам един лиценз а трябва да съм към някой клуб за да ми дадат лиценз
изчислихте ли вече колко ще е билета за ерзберг родеото от автогара КРЕЙЗИ ДЖОБ
Коментар
-
Разбира се, че сме официално регистрирани!
Няма проблем да се състезаваш от клуба, разбира се.
Нали ти казах, че в София ще говорим за Австрия, за да видим колко желаещи ще има, та тогава ще решим дали е по-изгодно с автобусче или с коли
Ако се наложи и валяк ще тръгнем, но твърдо сме решили 4 човека от "Crazy job" да ходим. Може да станат и повече до 2-3 дни
Коментар
-
Ти май като всички създания от женски пол обичаш да те питат да отказваш да те питат да отказваш да те питат да отказваш...и т.н.
Но въпреки че обичат да отказват жените хич не им харесва като спрат да ги питат
Явно искат да ги питаш докато вземат че се навият
Е Добре
София аре с нас на Австрия
Вече съвсем сериозно те каним
Коментар
-
ееее ама Митков, само една жена ли ще каним, че София с толкова мъже как ли ще се чувства? всъщност може и да и е добре де, ама може да се породи някой конфликт от нейното присъствие
, ще я пишем екскурзовод по митниците
Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар