Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Eрзберг родео Австрия...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Пичове, утре Аз, Митков, Данчо и Кокера тръгваме за Австрия да видим к'во правят онези "бездарници". Като се върнем ще поместим снимки и видеоматериал от най-трудното ендуросъстезание в света! Надяваме се да научим още нещо!
    До Вторник и ще ни е мъчно за вас!

Коментар

Здравейте Пичове
      снощи земахме та се върнахме
      славаБогу живи и здрави
      преживяхме много интересни неща
      тия дни ще пуснем и снимки
      аз лично имам 300бр
      Жоро сигурно още повече е направил
      сигурно до довечера ще е качил по интересните от тях в форума
      докато ни нямаше обаче ни се е насъбрала малко работа за вършене
      та малко ще закъснеят снимките и коментарите
      Все пак обаче не мога да не кажа че въпреки че това състезание го следя отдавно по телевизиите, на живо все пак ме изненада
      Наистина е много трудно
      така като си говорихме след състезанието там победител е ВСЕКИ успял да се добере до финала
      ние пеша едва се добрахме до около 5та 7-ма контрола
      и то понеже вървяхме напряко иначе ако се върви пеша по самото трасе на места е почти невъзможно пеша да се мине или ако все пак някой реши да мине ще му трябват часове само за едно две от нагорнищата
      та до 5-та контрола ходихме но те са общо 14
      имаше осигурени и автобуси от организаторите за придвижване до различни атрактивни места от трасето
      ама бяха толкоз претъпкани че само на едно място се качих
      тва австрииците така да се тъпчат в автобус не предполагах че може да се види сцените надхвърлят даже и тези от софийския градски транспорт само че хората се държат любезно даже и "висейки" навън от вратата направил съм и там снимки ще гледам да ги кача
      Жоро ще "сглоби" и двд от материалите на трите камери които носехме

Коментар

Здравейте и от Мен!
        И аз се върнах! Още не мога да претегля и избистря всичко в кухата си глава, та ще чакам да го премеля 1-2 дни и тогава ще съм готов с материалите. Имам само 2 часа качване на снимки от флаш картите, а нататък за видеото не ми се мисли. :x Та ще трябва и да сондирам мнение със София какво да показвам тук и какво не, тъй като най-хубавите неща ще се побликуват сигурно в списанието. За какво иначе взех онези 1000 евро от там
        Засега толкова, че пак се обърках.

Коментар

да със сигурност най хубавите неща ще са в списанието
          и да не вземете да си помислите че жоро се шегува за 1000те евро
          София му ги наброи преди да тръгнем няма майтап бяха май в монети от по 1 и чат пат по 2 евро
          ама накрая много тежаха та жоро даде 50-60кила и на мене

Коментар

Завиждам ви, че сте били на нещо толкова яко!

Коментар

Направо е за завиждане Пешо! Такива неща видяхме, че ума ми не го побира. "Фенера" до Богдан е като равен участък в сравнение с Ерзберг Тренирай яко, че в теб ми е надеждата, ние вече сме изтървана работа.

Коментар

Жоре те карлово сопотовци квото и да им кажеш няма да вярват за тях от фенеро по големо нема
                фенера не само че е като равно ами е като равно асфалтирано място сравнение с ерзберг

Коментар

ама хайде де, докога ще чакаме

приканвам някой от активните да напише пълен очерк за преживаното по австрийска земя съпроводено със снимков материал разбира се.

има доста хора любопитни да научат и видят нещо наистина на световно ниво !!!

чакаме с нетърпение
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

абе чакайте да се посъвземем пък и нали трябва и за списанието да има хляб там ще са най добрите неща

Коментар

Краси, те хубавите работи стават бавно бе! Нали знаеш поговорката:"Бързата кучка - просо сънува!" Снощи до 2.00 свалях снимки от картите и още има, а всеки файл е между 3 и 6 MB, така че всичко с времето си.

Коментар

аз пък ги свалих ама още не съм се научил да ги качвам
                        краси ако искаш ще ти пратя няколко на е мейла а ти ги качи

Коментар

Жоре ще взема да ти поръчам отнякъде някакъв photolab софтуер който сам всичко прави, даже и да ти ги качва на фтп-то и само да ти казва "Gorge please insert next card"
                          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Краси, ако прави и свирки - може!
                            Е, чак толкова екстри не ща. Нали трябва да ги поогледам преди това и някои да ги пипна с фотошопа

Митков, изтегли си FileZilla-та де! Така или иначе ще ти потрябва пак!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
                              Краси, ако прави и свирки - може!
                              Е, чак толкова екстри не ща. Нали трябва да ги поогледам преди това и някои да ги пипна с фотошопа

Митков, изтегли си FileZilla-та де! Така или иначе ще ти потрябва пак!
                              както са тръгнали технологиите Жоре след 5-10 години може и да ти се сбъдне мечтата

Коментар

Тогава на тях ще разчитам де

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X