Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Eрзберг родео Австрия...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

вижте кво предлагам аз
    тръгване петък сутринта
    минаване през лойбтунел
    спане в околностите на феерлах/ моя човек живее там, и ще ни уреди при една бабичка която има чудесна къща а взима много евтино за спане,че ако искате и закуска ще ни направи сутринта,освен това там живее и едно момче което е фирмен състезател на КТМ вичирта може да му идем на гости а и моя приятел е много атрактивна личност и най вероятно ще ни покани у тях на вечеря е зависи колко души ще сме /
    ставане рано сутринта
    пазаруване от MONDO цените са по ниски от колкото в Българските супермаркети
    стартиране в посока ерзберг
    може да идем и с моята кола
    но ако се съберем с бус най вероятно ще е по евтино
    пристигане в ерзберг и наблюдаване на програмата
    ще има сигурно до късно шоута
    след това трябва да спиме някъде /докато сме в феерлах ще измислим с моя човек нещо той предполагам че ще ни упъти къде можем да спим ако не сме много хора може и без пари да минем даже /но дори и това да не стане със сигурност организаторите са измислили разрешени...Я на проблема
    в неделя надвечер можем да си тръгнем направо за у нас си или което е по добре да се наспим отново при нашата си бабичка
    и на сутринта да отпрашваме като тоя път може да минем през Грац щото там има и АУНЕР да си вземем туй онуй
    това разбира се е предварителна програма
    кво ша кажете

Коментар

Краси, ти ще идваш ли? Май става една никаква.
      1. От Стара Загора ще сме 4 човека, но нашите австрийци като разбраха, че ще ходим и искат да сме при тях в Грац.
      2. Нито сме за автобус шест човека, нито за кола. Дори за кола 5 са много на тоя дълъг път
      3. Не мога да им откажа на нашите хора в Грац, щото ще се сърдят.
      4. В радиус от 100 км вече всяко място за спане било заето.
      .......... ИЗВОД ..........
      Май трябва да ходим с две коли
      Ти к'о ш каеш, Митков?

Коментар

ами става
        с две коли ще е супер
        тъкмо може да си направим нещо като кенънбоу ралито само че София- Грац
        Сега вече по сериозно та значи ако сте 4 души и с мене стават 5
        но ако дойде и краси стават 6
        София спомена също че ако успее да си извади нов паспорт до тогава ще дойде значи ставаме 7
        ако искате да изчакаме да видим дали още някой няма да скоконе
        щото и Гълабин каза че може да дойде значи и с него може да станем
        8 души Макар че и 8 души май пак по добре ще е с две коли да вървим направете калкулация колко души минимално трябва да сме за да е оправдано да ползваме бус
        Иначе с две коли даже и 8 души да сме пак става
        вие имате ли две подходящи коли или аз да взема моята

Хммм пък ако искате да стягаме колите и това е
        на края сума ти народ ще съжалява че не е дошъл ама сега си траят
        П.П. Краси ти що не питаш и твоите хора няма ли някой да дойде

Коментар

Много ще е яко май това състезание

Много ме е яд ама трябва да побачкам малко, че миналата седмица си взех отпуска и от вторник бях в гората да правя трасето ... и немога да си позволя да отсъствам още

Снимайте яко после да разпрявате!

Между другото с какви карти разполагате за цифровите си апарати??? Мога да си дам 1ГБ SD или 2GB CF картата на заем на някой да снима повече, ако няма да носите notebooks

Коментар

Събине, ще се снима яко и благодаря за предложението, но имам резерв за около 700 кадъра и мисля, че ще са достатъчни. Май ще ходим само четирима от СЗ + Митков.
            К'во стана с тоя Краси "севлиевски"

Коментар

някой ако има хD карта за олимпус и реши да ми я даде на заем за Австрия ще му бъда много благодарен
              Гълъбине твоя не беше ли олимпус
              оня ден си взех апарат още не съм взел карта тия дни може и това да стане тука при нас само с поръчка ги носят тези неща
              между другото каква препоръчвате да взема

Коментар

На каква резолюция снима Олимпуса? А бе, мисля че 256 ще ти върши работа, ако не правиш фотосесии на голи тела!
                Аз имам 6 карти, но едната постоянно дава грешки. Рядко се случва, но ... божа работа.

Коментар

току що разбрах че обещали на Травис Пастрана 10 000долара ако спечели в Ерзберг
                  за най сериозен негов опонент се сочи Кристиян Пфайфър
                  Травис ще кара модифициран Сузуки RM250 двутактов
                  за Пфайфър още не зная но предполагам че ще бъде или с гас гас 450 четеритактов или с гас гас 250 а може би и 300 двутактов

Коментар

Пфайфър ще кара в различните маншове и с Gaz Gaz и с 300 двутактов. Гледах програмата. Повечето залози са за него
                    Предвид трудното стръмно изкачване, повечето състезатели на климбинга ще карат с 250 4т. явно им трябва моторите да са по-леки и не толкова агресивни. Разбира се има и изключения.

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                      някой ако има хD карта за олимпус и реши да ми я даде на заем за Австрия ще му бъда много благодарен
                      Гълъбине твоя не беше ли олимпус
                      64 МB xD-card, твоя е , ако искаш
                      offroad фен
                      1983 XL500R ->1996 XR600R ->2004 WR450F ->2008 KLX450R ->2009 BETA 450RR Factory ->2009 KTM 990 Adventure + 2013 Husaberg FE450
                      TOYOTA Hilux 3.0 D-4D

Коментар

искам разбира се
                        Жоре там до сега почти няма победител с 4т мотор
                        прекалено тежко е трасето
                        аз го имам на записи от първата до последната година когато се е провеждало мисля че само за 2001г го нямам
                        наистина е трудно когато казах на моя човек австриеца че искам да участвам направо му стана смешно той между другото е завършвал там на 6то място преди него тези дето са са 4терима заводски състезатели на ктм и един заводски на гас гас много добър триалкаджия е но ми каза че и за него е било много много трудно всъщтност обикновенно и този който става първи споделя че му е било много трудно

Коментар

Гледах записалите се за участие. Най-много са с KTM EXC 250!
                          Има и не малко Yamaha YZ 250F и WR250.
                          Интересно е, че чат-пат ще се състезават с Honda ... и то само на частно. Изглежда Honda не прави заводски тим за това състезание! Въобще тази фирма май много не ебава Европа, всички сили се хвърлят за Америка

Коментар

така е и ямаха и сузуки също не им дреме много за европа
                            добре че ямаха имат едни пичове италианци дето правят тунинги за тях а пък хърватина Шипек им продава моторите "на църно" без ддс тук таме из европата та им върви работата малко повече,а сузуки даже и такива екстри не предлагат така че са доста зле с продажбите
                            КТМ много сериозно атакуват а ерзберг специално им е нещо като домашно състезание даже почти може да се каже че всъщтност те го организират.Някои даже много се дразнят от това и го наричат Кинигарднер фестивал това състезание макар че последните две години не е точно така.Даже като правеха преди репортажите от състезанието ако има участници с други мотоциклети даже и да са в челото почти не ги дават в предаването а дават само хора с КТМ
                            та ако ще да са и последни другите ги имаше само като падат или
                            хвърлят мотора някъде но сега вече нещата се промениха малко последните две години е по нармална работата
                            между другото моя човек като завършил 6ти е бил с ямаха и ми разправя че като стигнал финала толкова бил уморен че само успял да подпре мотора на един микробус и легнал да почива,Не щеш ли обаче микробуса бил на КТМ Та некъв пич направо му скочил и се развикал веднага да маха ямахата от микробуса човека му рекъл като има толкос зор да си я маха той или така поне си спомням че ми разправяше накрая я натирили ямахата в некаде по на забутано че да не вземе някой журналист да я снима че е стигнала финала
                            в репортажа по евроспорт също никъде го нямаше бат албин а имаше снимани много завършили много след него но ...с КТМ
                            НО както ви споменах последните години нищата са малко по други макар че все пак ви препо ръчвам да не слагате фанелките Ямаха за самото състезание

Коментар

Митков, мога да ти предложа xD PQI 256МБ $47, но с поръчка (1ден) защото я нямам на склад.

Коментар

хе хеее ами че така кажи
                                направо я поръчвай
                                дали ще дойде до утре
                                а и да не дойде пак я поръчвай

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X